Most nekem is jobban tetszik a Real utóbbi 3 mérkőzésen látott hozáállása! Akkor tud egy csapat fejlődni, ha minden mérkőzésen jobbat tud nyújtani, mint az előzőn. Mindig van hová fejlődni!krampusz írta:![]()
![]()
El fanático írta:Láttuk! Azt is láttuk, hogy ahogy kikaptak az Osasunától, meg a Zaragozától, szóval vegyél csak visszább ebből a hangnemből!messibingyo írta:Lattatok a Real Madridot a Bajnoksagban na ugy kell jatszani beleadtak mindent nem mint mi
Aki már akkor is Barçás volt, amikor egyáltalán nem mentek jól a dolgaink, azok jobban tudják értékelni mindezt, amit az utóbbi években megéltünk, mint azok, akik a sikerek idején keztek drukkolni. Ennyi!
Az az igazság, hogy már a Madrid elleni barcelonai 1:1-el sem voltam megelégedve. Valahol azt várnám, hogy a játékosok maguktól pörögjenek és az edzőnek inkább talán csak vissza kellene fogni őket, nehogy túlpörögjenek. Ezt a mentalitást hiányolom! Azt hiszem, hogy a Barca csak a Mu. ellen fog már felpörögni (remélem), a Madrid meg végig tartja a jelenlegi szintet (ez az érdeke) és a végén elmodhatja majd, hogy mit kifogásolunk mi, hiszen ők lőtték a legtöbb gólt, ők adták a gólkirályt + alig pár ponttal maradtak le....már csak egy kicsi lépés kell, hogy előzzék a Barcát. Mindezek mellett is gratulálok a bajnoki címhez, mert megérdemelt volt! Sepeciel 73-tól vagyok Barcás (mi is volt 73-ban? emlékszik valaki?)