Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hallode baratom a bajnokok nem igy jatszanak mint most ma este ez a Barcelona pontLionel85 írta:Nem értem. A Sociedad elleni 1-2 után mindenki vigyorgott itt, most meg mindenki gyászol. Hol itt a következetesség?
Ezzel egyetértek. Thiago + Bojan jól jönne most.Lionel85 írta:Ha így tötymörögnek a fiúk, miért nem a fiatalok játszanak? Látszik, hogy alig 40%-ot nyújt a csapat. Tök fölösleges volt pályára lépniük ma este.
jah ha te mondodmessibingyo írta:Lattatok a Real Madridot a Bajnoksagban na ugy kell jatszani beleadtak mindent nem mint mi
Ott sem lesz meglatod '''''Messi-Ini írta:Attól nem kell félni hogy a srácok túlzottan fel fognak pörögni így 1:1-nél,szerintem meg akarják majd nyerni a meccset a második félidőben,de nemhinném hogy mindent egy lapra feltéve nyomni fogunk végig!!!De ettől függetlenül szerintem megnyerjük a mai meccset,és győzelemmel fogunk ünnepelni,de nagy játékot idén már ne várjunk,csak a Bl döntőbe!!!
Vegyél inkább kosaras kártyát belőledaffy írta:nem,de előtte szólj,ha nézed,mert akkor felrakok néhány fizetést a mu-raBob_Marley írta:daffy![]()
Akkor a BL döntőről is száműztök![]()
Közben Messi, ej...
nem,de előtte szólj,ha nézed,mert akkor felrakok néhány fizetést a mu-raBob_Marley írta:daffy![]()
Akkor a BL döntőről is száműztök![]()
Közben Messi, ej...