Hát ez hatalmas volt.

Bob megjött és egyből egyenlített az ellen.

nulla mozgás,nulla játék,alibizés, 0-1, Keita.Bob_Marley írta:Jó estét jó szurkolást![]()
Picit elaludtam, de itt vagyok(sokak örömére
![]()
)
Látom 1:0
egy rövidke összegzést valaki tud írni
http://www.psn-sportstv.com/p/canal-1.htmlBob_Marley írta:Jó estét jó szurkolást![]()
Picit elaludtam, de itt vagyok(sokak örömére
![]()
)
Látom 1:0
egy rövidke összegzést valaki tud írni, illetve egy linket is dobhatnátok, had ne kelljen keresnem
szerk: van linkem az nem kell
nekem mindegy, fejelheti is, mint Van der SaarnakLogan10 írta:Az már csak azért sem menne mert ha Messi megindulna máris rajta lenne a fél csapat...annak is örülök ha gólpasszig jutrrobbiefcb írta:na, most már rúgathatnának Messivel úgy 8-10 gólt...
Az már csak azért sem menne mert ha Messi megindulna máris rajta lenne a fél csapat...annak is örülök ha gólpasszig jutrrobbiefcb írta:na, most már rúgathatnának Messivel úgy 8-10 gólt...
Ó majd biztosrrobbiefcb írta:na, most már rúgathatnának Messivel úgy 8-10 gólt...
Megvan köszi. Egyébként nem kell hajtani addig a gólra, amíg ők nem rúgnak. csak szép nyugodtan...MessiFan írta:Sport2Messithebest írta:Hol adják a meccset? Már megy? Meccsek rublikába 8 óra van és sport1... de ott meg hoki megy....
Hááát. Eddig elég gyengus a meccs. 1-2 gólt lesz ma.
Sport2Messithebest írta:Hol adják a meccset? Már megy? Meccsek rublikába 8 óra van és sport1... de ott meg hoki megy....
Tévedtek.Messithebest írta:Meccsek rublikába 8 óra van és sport1... de ott meg hoki megy....
sport2Messithebest írta:Hol adják a meccset? Már megy? Meccsek rublikába 8 óra van és sport1... de ott meg hoki megy....