Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hazaiban fog játszani a csapat.bali 15 írta:Ja és egy kérdés: nem tudjátok,hogy melyik mezünkben játszunk a döntőn?
Hazai vagy vendég?
Én is bizakodó vagyok, nagyon. De mi ezt megengedhetjük magunknak. Viszont a csapat nem. Remélem, hogy ők paráznak és a másnaposságból magukhoz térve már a döntőre koncentrálnak.samy85 írta:Hát srácok nem tudom hogy miért, de nem tudom elképzelni hogy megverjenek minket az Angolok.. még akkor is ha tudom hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak...és hogy a csapatuk a real, illetve a mi gárdánkat közeliti, vetekedik vele... ez az érzés nem tudom mitől van.. de én úgy gondolom(ez nem arcoskodás) behuzzuk a döntőt... miből gondolom ne kérdezzétek, annyira átjár a "Winner feeling" napok óta.... remélem nem esek pofára...Visca el BArca
Ezt hogy érted? Egész évben ott játszott...visca el barca írta:
(remélem nem messit akarja középen erőltetni)
Én 1400 euroért láttam a legolcsóbb jegyet, de szurkolok neked, h találj egyet, de őszintén szólva, nem nagyon hiszem, h 100ból lehet bl döntőzni.Romába volt anno a legolcsóbb jegy a döntőre 350e, de hátha találsz vmi privát oldalt.jammin írta:Sziasztok!!
Tud valaki jegyet a Bl döntőre olyan 100 ezer ft körüli értékben, csak jegy repjegy van !!!! Ha valaki tud kérem jelezze!!! Köszönöm előre is!!!!
Úgy kell írni hogy Manchester.Varatrix írta:A 2011-es döntő szerintem egy forduló pont hiszen ez már egy új évtized döntője. Így pusztán a saját kíváncsiságomból írtam ezt le, de gondoltam megosztom. Ez semmi mást nem igazol csak a Spanyol, Angol hegemóniát. Ugyanakkor az emberek inkább az Angolok dominanciájáról beszélnek (szvsz nincs ilyen). A spanyolok inkább dominálnak 10-éves távlatban, de messzebb is nyúlhatnánk vissza az időbe, hogy ezt bizonyítsuk. Az Angol szurkolók közül sokan érvelnek azzal, hogy csak a Real Madrid és a Barcelona emelkedik ki a Spanyolok közül. Spanyoloknak 3 különböző döntősök volt. A legkisebbik Spanyol a Valencia mely kétszer játszhatott döntőt. Angliában mind a Chelsea mind az Arsenal egyszer-egyszer döntőzhetett, mindkét eseteben ugyancsak vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül én azon emberekhez tartozom, aki szeretnék, ha egy-két Spanyol csapat felnőne a feladathoz, és méltóan képviselnék, azt a bajnokságot amit mi ennyire szeretünk.
2006-Barcelona
2008-Manchaster
2009-Barcelona-Manchaster
2011-Barcelona-Manchaster
A két domináns csapat az utóbbi öt évben.
2005-Liverpool
2006-Arsenal
2007-Liverpool
2008-Chelsea-Manchaster
2009-Manchaster
(2011-Manchaster)
Elég erős Angol dominanciáról beszélnek. Ugyanakkor csak két esetben nyerte Angol a döntőt. 2008-ban ügye garantáltan. (4 különböző döntős)
2000-R.Madrid-Valencia
2001-Valencia
2002-R.Madrid
2006-Barcelona
2009-Barcelona
(2011-Barcelona)
Négy darab spanyol siker az elmúlt 10 évben. (3 különböző döntős)
Spanyolország 5/4
Anglia 5/2
Hát sokkal könnyebben el tudom képzelni, hogy Pedro, vagy Messi, vagy akárki elmenjen Evra mellett, mint Ferdinand vagy Vidic melett.bence-barca írta:Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.
Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.
Nyilván mindenkinek jeleznie kellett mennyi jegyet szeretne(ésszerű keretek között), amikor sorsolnak minden kihúzott után annyit vonnak le amennyit a illető igényelt.Gauchomester írta:Az nso-n olvasható, miszerint közel százezer Barcelona-szurkoló jelezte, hogy menne a Wembleybe szurkolni. Összesen 24 ezer jegyet kaphat a klub, szóval sorsolnak. És mondjuk ha férj feleség duó akar menni a meccsre, az egyikőjüket kiválasztják, a másik megvárja a stadion előtt?
Én itt olvastam róla:davidvilla007 írta:Mi ez a hír Guardiolával meg az Interrel????????
Itt azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy melyik bajnokság csapatai jutottak el a sorozat minél későbbi szakaszába. Ebben pedig szvsz az utóbbi 5-6 évben jobban állnak az angolok. Amíg a spanyolok közül szinte csak a Barca tud felmutatni bármit is az utóbbi évekből, addig az angoloknál a MU mellett a Pool, Chelsea, Arsenal hármas elég masszívan ott voltak a legjobb 4-8 csapat között. Bár tavaly óta mintha kicsit megtörni látszana a lendületük. Amúgy meg Manchester és nem Manchaster:)Varatrix írta:A 2011-es döntő szerintem egy forduló pont hiszen ez már egy új évtized döntője. Így pusztán a saját kíváncsiságomból írtam ezt le, de gondoltam megosztom. Ez semmi mást nem igazol csak a Spanyol, Angol hegemóniát. Ugyanakkor az emberek inkább az Angolok dominanciájáról beszélnek (szvsz nincs ilyen). A spanyolok inkább dominálnak 10-éves távlatban, de messzebb is nyúlhatnánk vissza az időbe, hogy ezt bizonyítsuk. Az Angol szurkolók közül sokan érvelnek azzal, hogy csak a Real Madrid és a Barcelona emelkedik ki a Spanyolok közül. Spanyoloknak 3 különböző döntősök volt. A legkisebbik Spanyol a Valencia mely kétszer játszhatott döntőt. Angliában mind a Chelsea mind az Arsenal egyszer-egyszer döntőzhetett, mindkét eseteben ugyancsak vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül én azon emberekhez tartozom, aki szeretnék, ha egy-két Spanyol csapat felnőne a feladathoz, és méltóan képviselnék, azt a bajnokságot amit mi ennyire szeretünk.
2006-Barcelona
2008-Manchaster
2009-Barcelona-Manchaster
2011-Barcelona-Manchaster
A két domináns csapat az utóbbi öt évben.
2005-Liverpool
2006-Arsenal
2007-Liverpool
2008-Chelsea-Manchaster
2009-Manchaster
(2011-Manchaster)
Elég erős Angol dominanciáról beszélnek. Ugyanakkor csak két esetben nyerte Angol a döntőt. 2008-ban ügye garantáltan. (4 különböző döntős)
2000-R.Madrid-Valencia
2001-Valencia
2002-R.Madrid
2006-Barcelona
2009-Barcelona
(2011-Barcelona)
Négy darab spanyol siker az elmúlt 10 évben. (3 különböző döntős)
Spanyolország 5/4
Anglia 5/2