Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Ronaldo jobb megítélése nem csak Ronaldonak köszönhető. Most van egy új ember,akit többen utálnak. Mégpedig Mourinhocsababarca írta:Tocy írta:Számomra Ronaldo a Clásicó-dömping alatt bizonyította be, hogy érett játékos lett. Tökéletesen ellátta azt a szerepkört, amit Mou kirótt rá, halál magabiztosan bevágta a büntit a bajnokin ( meg szokott remegni a lába fontos pillanatban.:2008 ellenünk, 2009 BL-döntő+válogatottban is hibázott már ) aztán gyönyörű gólt fejelt a kupadöntőn, és egyedül ő akart focizni, és ő nem rugdosódott. Megérdemli a gólkirályi címet, és nagy lesz a harc az Aranylabdáért...de szerintem Messi még mindig jobb évet fut a tengernyi góljával, gólpasszával, most már jól is játszik, és sikeresebb is, mint a portugál. De ezt még így májusban tényleg elég vicces fejtegetni
Hát valóban eszméletlen amit Ronaldo is csinál.
De ha megnyerjük a bl-t plusz Messi a copa americán is mutat valamit, akkor bizony övé az aranylabda.
Ahhoz hogy Ronaldo nyerje, ahhoz hatalmas betli kell az ősszel Messitől.
Tocy írta:Számomra Ronaldo a Clásicó-dömping alatt bizonyította be, hogy érett játékos lett. Tökéletesen ellátta azt a szerepkört, amit Mou kirótt rá, halál magabiztosan bevágta a büntit a bajnokin ( meg szokott remegni a lába fontos pillanatban.:2008 ellenünk, 2009 BL-döntő+válogatottban is hibázott már ) aztán gyönyörű gólt fejelt a kupadöntőn, és egyedül ő akart focizni, és ő nem rugdosódott. Megérdemli a gólkirályi címet, és nagy lesz a harc az Aranylabdáért...de szerintem Messi még mindig jobb évet fut a tengernyi góljával, gólpasszával, most már jól is játszik, és sikeresebb is, mint a portugál. De ezt még így májusban tényleg elég vicces fejtegetni
Ha addig ki nem öregszikd írta:Cének csak azt kellene megtanulnia, hogy mikor dobja le a hátáról egy kicsit a csapatot és vegyen részt jobban a csapatmunkában. Mert amennyire iszonyatosan fontos pontokat szerzett egyedül gyakorlatilag, ugyanannyira tudja akasztani néha az összjátékot, amikor jobban megy a többieknek.
Azt pedig már az első madridi évében lehetett látni, hogy kezd benőni a feje lágya, hát itt az ideje, hogy valódi profi maradjon. Végén még eljutunk odáig, hogy nem lehet leprimadonnázni.
Az biztos, hogy a Realt ő viszi a hátán. Kiemelkedő a teljesítménye a többeké közül. Ha neki nem megy, a csapatnak sem megy.Varatrix írta:Ronaldo nagyon jól szituált lett mind a pályán, és azon kívül is. Szerintem Barca szurkolóként egy rossz szavam nem lehet rá. A játékban is többet mutat mint tavaly. Emelem kalapom Ronaldo előtt, igazán tiszteletreméltó hogy képes volt változni. (Szerintem nem Murinho érdeme.)daffy írta:én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.
Ronaldo nagyon jól szituált lett mind a pályán, és azon kívül is. Szerintem Barca szurkolóként egy rossz szavam nem lehet rá. A játékban is többet mutat mint tavaly. Emelem kalapom Ronaldo előtt, igazán tiszteletreméltó hogy képes volt változni. (Szerintem nem Murinho érdeme.)daffy írta:én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.
Hogyne lennének. Csak ebben a fociban már nem tudnak úgy kibontakozni, mint egykoron.zsuni írta:ma már nincsenek zsenik
én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.Daweed írta: Ez nagyon szép gesztus volt Ronaldotól!!
Mindig utáltam, de most, meg amikor egyedül ő akart focizni a Barca ellen (amikor hadonászott idegességében) nagyot nőtt a szememben!
Kezd benőni a feje lágya vagy csak véletlenül volt mostanában rendes?
Higuain zseni? Lenne ellenvetésem.Imperial írta:Ruud van Nistelrooy, CR, Higuain: mindegyikük zseni a posztján, de kevés az extra.
Valóban szép gesztus de én gondolkodóba estem.visca el barca írta:ez egy jo pont volt ronaldótól
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... rt-2076929
amugy sokan azt mondják, h csak a pályán primadonna, az életben tök normalis meg közvetlen fickó. nem ugy mint mondjuk rooney
Ez nagyon szép gesztus volt Ronaldotól!!visca el barca írta:ez egy jo pont volt ronaldótól
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... rt-2076929
amugy sokan azt mondják, h csak a pályán primadonna, az életben tök normalis meg közvetlen fickó. nem ugy mint mondjuk rooney
Lehet hogy merész, de elég nagy összegbe mernék rá fogadni...zsuni írta:úgy tűnik a fórumotok 70%-a elkönyvelte a Messi aranylabndát. Valaki elmagyarázza nekem miért? Május elején azért ez elég merész
Ronnie viszont csak egy kupát nyer ebben a szezonban. Vagy szerinted megérdemelné ?zsuni írta:azért tavaly aki kapta az aranylabdát, mindösszesen bajnokságot nyert, pedig volt még bl kupa sőt vb is ha jol emlékszem
Teljesen igazad van, de tudsz olyan játékost mondani e kettőn kívül, akik ennyire durván kiemelkedő szezont hoztak? A kettejük pedig annyira fej-fej mellett haladt a góllövő listákon és a szórakoztatásunkban is, hogy innentől már csak az dönthet, hogy melyik lett a sikeresebb. Az pedig Messi lesz, ha valami katasztrofális dolog nem történik ősszel. Ne felejtsük el, hogy lesz még egy Copa America is, amin csak nyerhet Messi.zsuni írta:azért tavaly aki kapta az aranylabdát, mindösszesen bajnokságot nyert, pedig volt még bl kupa sőt vb is ha jol emlékszem