Barcaman14 írta:Azért CR teljesítménye tényleg megsüvegelendő! Engem érdekel a gólkirályi cím, de csak másodsorban. Első természetesen a csapat sikere, de mivel a bajnokságban ez már garantált, így kicsit azt gondolom lehet koncentrálni erre is, nekünk szurkolóknak!
Persze ha nem jön össze nem fogom magam a földhöz verni. Ezt a "versenyt" megnyerte CR, de összességégben jóval felette jár Messi.
Ronaldo rekordjáért tényleg kár, de előbb utóbb minden megdől. Ettől még nem lett kisebb játékos a brazil!
Engem is bánt picit hogy a gólkirályi címet a bajnokságban valószínűleg bukja Messi, bár a Kupában ugyan annyi góllal lettek mindketten gólkirályok, a BL-ben úgy néz ki Messi lesz a gólkirály.
Azt hogy most rúgassanak Messivel sok gólt, azt azért nem erőltetném, mert pont 2 éve pont így álltunk (bajnokság zsebben, és készülés a BL-döntőre), és akkor Eto minden meccsen játszott hogy gólkirály legyen és undorító volt amennyi helyzetet kihagyott a bajnokságban. És a csapaton is látszott az a beteges Etonak passzolás... Az egész nekem nagyon erőltetett volt. A csapat bajnok lesz, és rúgjon gólt aki csak tud. Messi pedig "érje be" az aranylabdájával:) Egyébként ha ez vigasztalja, akkor szerintem Ronaldonak több a tizenegyes gólja. Egyébként pepdig szerintem Ronaldo is megérdemli hogy a teljesítményéért kapjon valamit, mert tavaly például semmit sem kapott, pedig jól játszott.