Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze h merész, de idén nyáron nem lesz semmilyen komolyabb torna és hát Messinek alig van ellenfele. Ronaldo lehetne, de bajnokságban csak második hely jött össze, BL-ben is elődöntő, ami amúgy szép eredmény csak egy Aranylabdához kevés. A barcelona viszont hozza a bajnokságot és BL döntő szereplő, ha meg esetleg még meg is nyernénk a BL-t... Hát akkor végleg egyértelmű lenne.zsuni írta:úgy tűnik a fórumotok 70%-a elkönyvelte a Messi aranylabndát. Valaki elmagyarázza nekem miért? Május elején azért ez elég merész
Bajnokság zsebben, esélye van, hogy nyerjen egy újabb BL trófeát, 52 gól, ami lesz több is. Szimplán csak ezért... Ja és még valami, mert a világ legjobbja.zsuni írta:úgy tűnik a fórumotok 70%-a elkönyvelte a Messi aranylabndát. Valaki elmagyarázza nekem miért? Május elején azért ez elég merész
Anno Oli Kahnról is azt mondták, hogy egy csendes, visszahúzódó ember civilben, de az ember csak egy üvöltő ősembert látott a pályán.visca el barca írta:amugy sokan azt mondják, h csak a pályán primadonna, az életben tök normalis meg közvetlen fickó. nem ugy mint mondjuk rooney
szerintem csak elfáradtak az amúgy is gyenge "középcsapatok". nem véletlenül van leszakadva 20 ponttal a mezőny.ZS10 írta: daffy, nézd meg a védők mozgását az utóbbi 2 mérkőzésről. Nekem eléggé furcsa... Itt nem Roncikáról van szó, hanem a mögöttes dolgokról!
Ha kicsit kinyitod a szemed, akkor azért elég gyanús!
Engem is bánt picit hogy a gólkirályi címet a bajnokságban valószínűleg bukja Messi, bár a Kupában ugyan annyi góllal lettek mindketten gólkirályok, a BL-ben úgy néz ki Messi lesz a gólkirály.Barcaman14 írta:Azért CR teljesítménye tényleg megsüvegelendő! Engem érdekel a gólkirályi cím, de csak másodsorban. Első természetesen a csapat sikere, de mivel a bajnokságban ez már garantált, így kicsit azt gondolom lehet koncentrálni erre is, nekünk szurkolóknak!![]()
Persze ha nem jön össze nem fogom magam a földhöz verni. Ezt a "versenyt" megnyerte CR, de összességégben jóval felette jár Messi.
Ronaldo rekordjáért tényleg kár, de előbb utóbb minden megdől. Ettől még nem lett kisebb játékos a brazil!
daffy, nézd meg a védők mozgását az utóbbi 2 mérkőzésről. Nekem eléggé furcsa... Itt nem Roncikáról van szó, hanem a mögöttes dolgokról!daffy írta:így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyerZS10 írta:Ez akkora bunda, mint egy ház!.................. De a 3. Aranylabdáját év végén megint Messi fogja kapni!a gól az gól,mind1,hogy a segge alá teszik vagy a félpályáról szlalomozza végig. az előzőért aranycipő,az utóbbiért aranylabda jár. teljesen jogos mind2.
Hagyjad ne is figyelj oda rá
így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyer Rolling Eyes a gól az gól,mind1,hogy a segge alá teszik vagy a félpályáról szlalomozza végig. az előzőért aranycipő,az utóbbiért aranylabda jár. teljesen jogos mind2.
így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyerZS10 írta:Ez akkora bunda, mint egy ház!.................. De a 3. Aranylabdáját év végén megint Messi fogja kapni!
32 csapat indul a bl-ben,abból jó,ha 20 van azon a szinten,de inkább 10-15. az el-ról meg nem is beszélve.albicelesteX írta: Szerk.:Még egy dolog,a Getafétól nem vártam semmit,de egy Sevillától meg egy Valenciától igen!Szerintem szégyen amit csinálnak nem is érdemlik meg Európát,ahogy ez a fostalicska matracos csapat sem.
ééés elkelt! a helyére érkező neymar pedig....albicelesteX írta:A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.
A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.