Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szerintem csak elfáradtak az amúgy is gyenge "középcsapatok". nem véletlenül van leszakadva 20 ponttal a mezőny.ZS10 írta: daffy, nézd meg a védők mozgását az utóbbi 2 mérkőzésről. Nekem eléggé furcsa... Itt nem Roncikáról van szó, hanem a mögöttes dolgokról!
Ha kicsit kinyitod a szemed, akkor azért elég gyanús!
Engem is bánt picit hogy a gólkirályi címet a bajnokságban valószínűleg bukja Messi, bár a Kupában ugyan annyi góllal lettek mindketten gólkirályok, a BL-ben úgy néz ki Messi lesz a gólkirály.Barcaman14 írta:Azért CR teljesítménye tényleg megsüvegelendő! Engem érdekel a gólkirályi cím, de csak másodsorban. Első természetesen a csapat sikere, de mivel a bajnokságban ez már garantált, így kicsit azt gondolom lehet koncentrálni erre is, nekünk szurkolóknak!![]()
Persze ha nem jön össze nem fogom magam a földhöz verni. Ezt a "versenyt" megnyerte CR, de összességégben jóval felette jár Messi.
Ronaldo rekordjáért tényleg kár, de előbb utóbb minden megdől. Ettől még nem lett kisebb játékos a brazil!
daffy, nézd meg a védők mozgását az utóbbi 2 mérkőzésről. Nekem eléggé furcsa... Itt nem Roncikáról van szó, hanem a mögöttes dolgokról!daffy írta:így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyerZS10 írta:Ez akkora bunda, mint egy ház!.................. De a 3. Aranylabdáját év végén megint Messi fogja kapni!a gól az gól,mind1,hogy a segge alá teszik vagy a félpályáról szlalomozza végig. az előzőért aranycipő,az utóbbiért aranylabda jár. teljesen jogos mind2.
Hagyjad ne is figyelj oda rá
így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyer Rolling Eyes a gól az gól,mind1,hogy a segge alá teszik vagy a félpályáról szlalomozza végig. az előzőért aranycipő,az utóbbiért aranylabda jár. teljesen jogos mind2.
így az nem lehet bunda,csak amit nem ő nyerZS10 írta:Ez akkora bunda, mint egy ház!.................. De a 3. Aranylabdáját év végén megint Messi fogja kapni!
32 csapat indul a bl-ben,abból jó,ha 20 van azon a szinten,de inkább 10-15. az el-ról meg nem is beszélve.albicelesteX írta: Szerk.:Még egy dolog,a Getafétól nem vártam semmit,de egy Sevillától meg egy Valenciától igen!Szerintem szégyen amit csinálnak nem is érdemlik meg Európát,ahogy ez a fostalicska matracos csapat sem.
ééés elkelt! a helyére érkező neymar pedig....albicelesteX írta:A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.
A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.
Én utálom nem is tagadom. Egy ennyire ellenszenves embert még sosem láttam, nem csak én utálom, hanem az összes nem Barcelona-fan ismerősöm.zsuni írta:azért megnézem azt, aki 36 gólt lő a spanyol bajnokságban. nem kell a negativ rizsa, lehet nincs olyan szezonja mint Messinek, de azért na, ez már a bőven a ló másik oldala amit ti műveltek. lehet szeretni meg nem, 36ot az a Nisty sem tudott bevágni akinek tényleg a segge alá toltak minden labdát, vagy Raúl aki nem keveset vert élete során..