Asys írta:daffy!
Nem látom Kaka-t, illetve a padon ott látom Khedira-t, Benzema-t és Di Maria-t, ez így nagyon brutális pad, de ez a három játékos bárhol máshol kezdő lenne topcsapatoknál is.
Tudom, hosszú a szezon, de azért nem biztos, hogy elégedettek lesznek a helyzetükkel (bárki is szorul ki végül a kezdőből)
A másik, hogy a kezdőd amit írtál 4-3-3-nak néz ki, akkor most Özil lesz a szélen? Ez elég necces, akkor már inkább az argentin, viszont így csak egy hely marad Xabi és a vkp mellé.
Elég érdekes ez így, de majd pár hónap múlva okosabbak leszünk, amikor elválik az is, hogy ki távozik, mert az, hogy érkeznek emberek rendben van...
kaka szerintem távozik. friss hírek szerint lass is megy. őt vinné a juve és a mu is. ez esetben biztosra veszem m'vila érkezését. sahinnal szerintem 4-3-3 megy majd.
benzema nálam kezdő lenne. khedira és dm szerintem nem elég minőségi,ha menni akarnak,hajrá. hosszú a szezon,kapnak meccseket.
özil többször szerepelt a szélen. 4-2-3-1be is lehet nyomni,csak a bl-ben nem.
----------------------------casillas/adan-------------------------
ramos/arbeloa-----carvalho/albiol-----pepe/albiol-----marci/arbeloa
------------------------------khedira-----------------------------
-------------sahin/granero------------------xabi/özil-------------------
--dm/özil-----------------------------------------------------cé/dm
-----------------------------benzema/higu------------------------------
a milannak kell kaka. távozhat: garay,kaka,lass,gago,canales,leon,bayor
egyik sem meghatározó. érkezik: szerintem m'vila,callejon,altintop,szerintem egy védő és egy csatár/szélső is jön. most így tippelem,végül majd elválik. a távozók értéke nem tudom mennyi lehet...
garay: 8m
kaka: 25m
lass: 15m
gago: 7m
canales: kölcsön
leon: 6m
ez durván 60m. m'vila lehet kb 20. 40be tevez. callejon apró.egy védő kell. szerintem az igazából 20 millióból ki lehetne hozni az átigazolási szezont és akkor a pad is vastag lenne.
de ezek egyelőre csak pletykák. biztos érkező sahin. ennyi jelenleg