2011.05.10. 11:49:54
Jól csinálja a madrid,nekünk is kéne valamit majd a kerettel kezdeni, mert a tavaszi gyengébb(nem gyenge, hanem a tudásunkhoz mérten gyengébb) teljesítmény a borzasztóan szűk keret miatt van.
Nézzük meg, van az alap 11, ami a legeslegjobb a világon.
Rajtuk kívül van a padon MAsch,Maxwell,Adriano,Keita,Bojan,Afellay,+a mindig sérült Milito, akik úgymond nem lógnak ki annyira. Ez borzasztóan kevés.
Ráadásul minőségben közel sincsenek a kezdőhöz. Mascherano mondjuk le tudja hozni, de ha Abidal helyett Adriano játszik balbekket,az már minőségi romlás.
Ráadásul előre játékosunk nincs is a padon, csak Bojan,meg Afellay. Egyik sem az a nagy durranás...
Nekem úgy nézne ki az ideális keret, hogy:
Kapus: Valdes,Pinto.
Védők: Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Maxwell,Adriano+egy khv. Ez lehet Fontás is pl. Így hátul nagy gond nem lenne,rotálni is lehetne.
Kp: Iniesta,Xavi,Busquets,Masch,Cesc,Keita. +ugye van Thiago.
Támadók: Messi,Pedro,Villa,Bojan, Afellay,Jeffrén. + ide is hoznék valakit,neveket nem mondok, csak valaki jöjjön, kell a frissítés.
Ezzel a kerettel már elkerülhető lenne a fáradtság szerintem.
És ez csak 2,max 3 érkezőt jelentene. Militot nem írtam már a védők közé, ő szerintem távozik a nyáron.
Ha Cesc idén se jön, akkor Thiagot fel kell hozni, de valakit kéne is hozni, nem várhatunk rá örökre.
Real kerete meg csak növekszik,biztos lesznek távozók. Pl Gago tuti megy, Kaká is gyanús nekem,hogy távozik, Adebayorra sem tartanak szerintem igényt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."