Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
Az a gond talán, hogy most olyan helyzetben van a Real, hogy le akarja igazolni a top játékosokat, de ezeknek nagyobb része a Real-ban játszik.
Engem talán csak az zavar, hogy évek óta teljesen világos az, hogy mi a mi gyenge pontunk, de ennek érdekében Pep nem tesz semmit sem: tetszik vagy sem, szerintem még mindig túlságosan Messi-től függ az egész csapatunk. Egyszerűen nincsen olyan a keretben aki néha napján merne néha cselezni egyet. Akik meg tudnak azok a kispadon ülnek. Affelay szerintem nagyon jó lesz majd. Csak az a baj, hogy Pep Pedrot részesíti előnyben, aki bár nagy kedvencem, de mostanság csak kényszerítőkből tudja eljátszani magát a kapuig.
Ami engem pedig marhára idegesít az az, hogy tavaly mindenki fikázta Ibrahimovichot, és, hogy jaj mennyivel jobb lenne David Villa. Meg már a tököm ki volt a "nem illik bele a játékunkba szöveggel". Villa is ugyanúgy leeresztett tavaszra akárcsak a svéd. De legalább Ibra még [auto_cenzúra] formában is képes az ellenfél figyelmét magára vonni.
A lényeg az: Messi az egyetlen egy olyan ember a csapatban akitől valamilyen szinten megijed az ellenfél. És mivel egyedül van könnyű kivenni őt a játékból. Nem azt mondom, hogy most igazoljunk sztárokat, de legalább akkor Pep adna lehetőséget azoknak akik tényleg formában vannak.