Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondoltam is magamban, mivel a Vettelnél írt "csicskulni"-ért nem kértem külön is elnézést, biztos meg fogod utólag említeni, pedig nem kellene ezen lovagolni, ez nem a romlatlan elsőáldozók fóruma itt, hogy egy-egy erősebb kifejezés használata miatt darabszám szerint kelljen bocsánatot kéregetni...ozsimiki írta:Nem csak Massa miatt írtam, Vettel mögé is egy "csicskást" képzelsz el.
Azért Kova nem említhető egy lapon Massávalozsimiki írta: Gondolom Kovalainen vitézlő hősként harcolt Hamilton koronájáért anno a Mekinél....
épp ezért igazolt, mert nem kellene,hogy igazolt legyenVito írta:
szóval idén nem látom, h igazolt lenne az állításod.
és igen, valóban frusztrál a redbull ereje, néha már a 2002/04-es ferrarit juttatja eszembe.
Részemről:Bob_Marley írta:Kiemelt részt csak én nem értem....Erről szól ez a sport, hogy előznek!Sokan elpártoltak a F1-től, mert kevés volt az akció, most meg nehogy már az legyen a baj, hogy előzés van?Valamilyen szinten értem a logikádat, hogy akkor miért nem lehet mindenhol, ennek gondolom vannak biztonsági okai is!Remek futam volt, s rengeteg akció!S idén a gumikkal is lehet variálni, mikor volt olyan, hogy 3-4 kerékcsere????Massa-Rosberg kb 4szer előzték oda-vissza egymást, de Lewis is mekkorát harcolt Buttonnal az elején!Kifejezetten élvezetes az idény ezidáig!Fernando írta:Egyre inkább érzem, hogy semmi értelme az állítható hátsó szárnynak. Egy előzés nem csak a sikeres előzés miatt, hanem a visszavert támadás miatt is élvezetes. Pár ember cseszheti azt amit évtizedek alatt profira edzett, a védekezését egy erősebb autóval szemben. + Miért jó az, hogy megelőzlek, visszaelőzöl, megelőzlek...? Vagy akkor lehessen mindenhol használni.
Félreértés ne essék, nem Alonsoról beszélek csak, és természetesen nem is a mai futamról.
Kiemelt részt csak én nem értem....Erről szól ez a sport, hogy előznek!Sokan elpártoltak a F1-től, mert kevés volt az akció, most meg nehogy már az legyen a baj, hogy előzés van?Valamilyen szinten értem a logikádat, hogy akkor miért nem lehet mindenhol, ennek gondolom vannak biztonsági okai is!Remek futam volt, s rengeteg akció!S idén a gumikkal is lehet variálni, mikor volt olyan, hogy 3-4 kerékcsere????Massa-Rosberg kb 4szer előzték oda-vissza egymást, de Lewis is mekkorát harcolt Buttonnal az elején!Kifejezetten élvezetes az idény ezidáig!Fernando írta:Egyre inkább érzem, hogy semmi értelme az állítható hátsó szárnynak. Egy előzés nem csak a sikeres előzés miatt, hanem a visszavert támadás miatt is élvezetes. Pár ember cseszheti azt amit évtizedek alatt profira edzett, a védekezését egy erősebb autóval szemben. + Miért jó az, hogy megelőzlek, visszaelőzöl, megelőzlek...? Vagy akkor lehessen mindenhol használni.
Félreértés ne essék, nem Alonsoról beszélek csak, és természetesen nem is a mai futamról.
Úgy látszik engem jobban zavar,h Buttonra ennyire ezt van rákényszerítve, hogy gumikímélő, mint Téged. Elég nagy baj. Én pl Button helyében is már rég beszóltam volna a riportereknek,hogy hagyjanak már ezzel az egésszel. Világbajnokról van szó, de mindenki úgy tekint rá, mint aki szépen elkocsikázik, kíméli közben a gumit,stb,stb,stb. Nekem sosem volt vele bajom, de nagyon rá lett ez sütve, az még jobban zavar, hogy a saját drukkerei is beletörődtek.Vito írta:ccccc..ozsimiki írta:Vasárnapi program 2.része is számomra kedvezően alakult.
1.Vettel--> ismétlem magam, kőprofi, érinthetetlen, nem ajándékoz, Ő se, kocsija se, Schumacheri magabiztossággal uralja a mezőnyt, és az évet eddig.
2.Webber, végre úgy ahogy felnőtt,és talán a KERS is működött a futam nagy részében
3.Alonso--> legyen, csak előrébb ne menjen
4.Hamilton--> Ő is maradhat itt
5.Rosberg-->, Ő cserélhetne előző kettővel
6.Button--> kímélhetné ebben a pozícióban tovább a gumit a maradék futamokon is
.
.
.
Schumi--> Ő meg végképp cserélhetne az elejével,
semmi sem jön össze, ha egy léggyel találkozna, akkor alapul véve a tavalyi és idei évet, attól is leszakadna valami a kocsijáról, és rontaná el az egész versenyét. (itt Ő is hibás volt,de elég sok futam volt mostanában ahol szintén a futam elején, önhibáján kívül ment a boxba)
Remélem legalább Barcelonában mutatnak valamit a Mercik, tesztidőszakban ott jók voltak, abból adódott az optimizmusuk..sunk.
ez de kisstílű Miki! nem előzött, nem csatázott eleget? a taktikájához mérten kihozta, amit lehetett.
...
tisztán látszik, h eggyel kevesebb cserével nem lehet pozíciót szerezni az első tízben, mert egyszerűen alig van különbség a lágy és a kemény között. bármelyik gumi 10kör után kuka.
...
a red bull nem ugyanez a kávéház. azt csinálnak, amit akarnak.
inkább mesélj Sumiról! megint peches volt? nem lehet az, h kumma nagy hiba volt visszajönnie?
ccccc..ozsimiki írta:Vasárnapi program 2.része is számomra kedvezően alakult.
1.Vettel--> ismétlem magam, kőprofi, érinthetetlen, nem ajándékoz, Ő se, kocsija se, Schumacheri magabiztossággal uralja a mezőnyt, és az évet eddig.
2.Webber, végre úgy ahogy felnőtt,és talán a KERS is működött a futam nagy részében
3.Alonso--> legyen, csak előrébb ne menjen
4.Hamilton--> Ő is maradhat itt
5.Rosberg-->, Ő cserélhetne előző kettővel
6.Button--> kímélhetné ebben a pozícióban tovább a gumit a maradék futamokon is
.
.
.
Schumi--> Ő meg végképp cserélhetne az elejével,
semmi sem jön össze, ha egy léggyel találkozna, akkor alapul véve a tavalyi és idei évet, attól is leszakadna valami a kocsijáról, és rontaná el az egész versenyét. (itt Ő is hibás volt,de elég sok futam volt mostanában ahol szintén a futam elején, önhibáján kívül ment a boxba)
Remélem legalább Barcelonában mutatnak valamit a Mercik, tesztidőszakban ott jók voltak, abból adódott az optimizmusuk..sunk.
Sztem a rajtra lehet alapozni, azt szinte mindig nagyon jól elkapja, pl. előző futamon is. Sztem megint benne van a pakliban, h ott előre jön 2-3 helyet.Ronaldinho&Barca írta:Ahogy a szabadedzésen ment, én nagyon bízok ma benne. Sokat javult a merci, ha egy dobogós helyet még ma nem, de környékit mindenképpen várok tőle. Csak az a fránya időmérő edzés jobban sikerülne, mindjárt más lenne a szituáció. Most is mondhatni a darálóból indul, remélem elkerülik a lökdösődésben és egy szép eredményt ér el. Ma nagyon bízok a merciben.
Ilyesmiről sajnos szó sincs:Ronaldinho&Barca írta:piton írta: Schumi meg állítólag kemény keverékűn mente a Q3-ban a gyors körét? Én nem figyeltem.Ha így van komolyan kell számolni vele holnap.
Érdekes futam lesz ez is.
Ez komoly??? :O Pont a q2, q3-t nem tudtam megnézni sajnos.. :S
piton írta: Schumi meg állítólag kemény keverékűn mente a Q3-ban a gyors körét? Én nem figyeltem.Ha így van komolyan kell számolni vele holnap.
Érdekes futam lesz ez is.
Vettel meg Webber a rajt után a hosszú egyenesben megint kiütik egymást, Hamilton nyer, Rosberg bejön 2.-nak, Schumi meg tökéletes taktikával bejön 3.-nakBob_Marley írta:Vettel ott folytatja, ahol 3 hete abbahagyta, félelmetes gyors a német!Megint voltak érdekességek, izgalmak, jó kis időmérő volt!Heidfeld alig tudott bekapálni a q3ba, Massa enerváltsága, Rosberg 3ik helye!Schumacherék odadörgöltek a q2-ben, de megspólotak egy gumit a holnapi futamra!
Sajnos Hamilton még itt a végén megelőzhette volna Rosberget de pár századon múlott!
Nagyon jó kis futam elé nézünk holnap megint, s rengeteget érhet, hogy az RB spórolt egy szett gumit!De lesz holnap is tűzijáték, s remélhetőleg nyer Hamilton