ab1daL írta:Sahin témához hozzászólva, ha marad ez a 4-2-3-1-es felállás, nemtudom mennyit fog játszani a srác. Vagy módosít a felálláson Mou, vagy Sahinra abszolút csereszerep jut, mert nem hiszem, hogy egy Xabi Alonso, vagy akár egy szűrő helyett (Lass, Khedira) fogja játszatni José. Mindenesetre 10 milláért nem egy rossz vétel. Figyelemmel várom a további igazolásokat, és a távozókat. Esetleg egy madridista, mondjuk daffy megtudná mondani, hogy Sahin érkeztével, ki az, aki biztos elmegy? Ha van egyáltalán ilyen.
Szerk.: most jut eszembe, tud ő Özil posztján is játszani, sőt mintha az lenne az eredeti posztja, csak a Dortmundban vissza lett kicsit tolva.
10 millióért nem nagy kockázat. ha nem jön be,minimum ennyiért távozhat is.
szerintem ilyen lesz:
----------------------vkp--------------------
------------sahin------------xabi-----------
--özil/dm----------------------------cé----
-------------------benzema----------------
biztos távozó: adebayor,gago,szerintem canales vagy lass is elmegy.
mindenképp várok egy cserecsatárt vagy ha nem jut fel a castilla a másodosztályba,akkor fel lehet hozni onnan valakit. lass távozása esetén számítok egy vkp érkezésére is. saf most szeretne egy vkp-t,aki lass vagy m'vila lehet. ha lass megy,akkor sztem m'vila jön. és szeretnék egy szélső védőt. ha kezdőbe jönne,akkor jobbra,ha a padra,akkor balos kell.
ez esetben garay távozását valószínűsítem.