Vito írta:ozsimiki írta:Vasárnapi program 2.része is számomra kedvezően alakult.
1.Vettel

--> ismétlem magam, kőprofi, érinthetetlen, nem ajándékoz, Ő se, kocsija se, Schumacheri magabiztossággal uralja a mezőnyt, és az évet eddig.
2.Webber, végre úgy ahogy felnőtt,és talán a KERS is működött a futam nagy részében
3.Alonso--> legyen, csak előrébb ne menjen

4.Hamilton--> Ő is maradhat itt
5.Rosberg-->, Ő cserélhetne előző kettővel

6.
Button--> kímélhetné ebben a pozícióban tovább a gumit a maradék futamokon is
.
.
.
Schumi--> Ő meg végképp cserélhetne az elejével

,
semmi sem jön össze, ha egy léggyel találkozna, akkor alapul véve a tavalyi és idei évet, attól is leszakadna valami a kocsijáról, és rontaná el az egész versenyét. (itt Ő is hibás volt,de elég sok futam volt mostanában ahol szintén a futam elején, önhibáján kívül ment a boxba)
Remélem legalább Barcelonában mutatnak valamit a Mercik, tesztidőszakban ott jók voltak, abból adódott az optimizmusuk..sunk.
ccccc..
ez de kisstílű Miki! nem előzött, nem csatázott eleget? a taktikájához mérten kihozta, amit lehetett.
...
tisztán látszik, h eggyel kevesebb cserével nem lehet pozíciót szerezni az első tízben, mert egyszerűen alig van különbség a lágy és a kemény között. bármelyik gumi 10kör után kuka.
...
a red bull nem ugyanez a kávéház. azt csinálnak, amit akarnak.
inkább mesélj Sumiról! megint peches volt? nem lehet az, h kumma nagy hiba volt visszajönnie?
Úgy látszik engem jobban zavar,h Buttonra ennyire ezt van rákényszerítve, hogy gumikímélő, mint Téged. Elég nagy baj. Én pl Button helyében is már rég beszóltam volna a riportereknek,hogy hagyjanak már ezzel az egésszel. Világbajnokról van szó, de mindenki úgy tekint rá, mint aki szépen elkocsikázik, kíméli közben a gumit,stb,stb,stb. Nekem sosem volt vele bajom, de nagyon rá lett ez sütve, az még jobban zavar, hogy a saját drukkerei is beletörődtek.
Kisstílű volt? ám legyen, van még lemaradásom a RedBull/Vettelt bármikor,bárhol, bármennyiszer,bármiért fikázókkal szemben.
Zoli, most komolyan, nem zavar picit sem, hogy Buttonról senkinek sem a versenyzés ugrik be először? Attól függetlenül,hogy idén -TELJESEN ELISMERVE- valóban többet mutat ilyen téren, mint pl tavaly. Bár ezt a kisstílű személyem meg is jegyezte, és meg is dicsérte az egyik idei futam után Zoli
Haragúdj a hasonló megjegyezésekért a világsajtóra, szakemberekre, riporterekre, meg magára Buttonra, hogy belement ebbe a szerepbe.
Schumis résszel meg még leckét is adtál nekem, mint haladó kisstílű fórumernek, hogy csinálják ezt a nagyok, és ebben jártasabbak
Nem volt hiba, akármennyiszer esik ki, a kedvencem marad, és számomra nem rontja le a fénykorában elért eredményeit. Csak bebizonyítja, hogy nem gép, és a kor mindenkin fog. Akkor leszek majd csalódott, ha egy mostani vitéz, pl Hamilton,Alonso,Vettel, visszatér ennyi idősen, és ott folytatja ahol abbahagyta, persze egy más kocsiban.
+ azért nem egyszer, így is elverte Rosberget tavaly, és idén is, és még el is fogja, de nyilván látom, hogy kettejük közül az elmúlt 1,5 évben melyik a stabilabb, nem vagyok elfogult.
Az igazi fanok, és drukkerek, pedig ugyanúgy el fogják ismerni, csak a divat fanok, és divatellendrukkerek nem. Lehet választani, ki melyikbe tartozik.
szerk:
Megpróbálom most máshogy megmagyarázni Button esetét.
Írod, hogy de ez a taktika, és stb. Pont ez a bajom, nála mindig ilyen, illetve hasonló a taktika, nem szól a mérnökének, hogy én is szeretnék gyors etapokat menni, nem pedig 2-3 lassút, ámbár óvatost is. Mert nem hiszem,hogy egy zöldfülű újjoncnak tekintik, és nincs beleszólása...
Engedi, hogy vele ezt mindig eljátsszák, vajon miért? Sajnos szerintem azért, mert így van mivel takarózni, azért lassabb ugye, mert kíméli a gumit. Ha nincs is így, akkor is gyanús, hogy nem szeretne a VERSENYzéshez közelebb álló taktikát választani, illetve nem adnak neki olyat. Mert mi van egy autóversenyhez közelebb? Gumióvás, és ezért óvatosabb versenyzés, vagy több, ámbár gyorsabb, bevállalósabb szakasz?
Szóval pont azért jegyzem meg, amit ,mert ez a taktikája, és nem 1 verseny alapján, hanem már 1-2 ha nem több ÉV alapján. Tehetne ellene szerintem, ha akarna, de úgy tűnik megelégszik ezzel.
Sok sansza nem lesz így VB-re, akkor sem ha a Meki utoléri a bikákat, mert Hamiltonnal szemben egyszerűen kevés, tavaly is ez jött le, idén is. Igazán "kockáztathatna" és megpróbálhatna úgy versenyezni, hogy a futam felétől ne tojásokon kelljen lépkednie, és úgy előnyt szereznie, hogy ő kint marad, lassú tempóban, stb,stb,stb.