Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.G.Gabe írta:Az lenne a legszebb, ha MEssi gólkirály, aranylabda pedig Xavi lenne. Megérdemelné.
Egyébként nem hiszem, h messi elszállna a 3. lasztitól. Kettőt sem nyertek sokan, pláne nem egymás után, mégsem szállt el...
Nem is ezt mondtam, bár sugallhatta mondjukozsimiki írta:Sok köze nincs ennek ahhoz,h ki lesz az aranycipős. Ha CR, attól még simán meglehet Messinek az aranylaszti, ugyanis valószínű így is több gólt rúg minden sorozatban összevetve, valamint bajnok lesz, és lehet BL győztes is.lluisllach89 írta: De kit érdekel, sőt, inkább nyerje meg, mert el nem tudom képzelni hogy Messi honnan a f**zomból fog motivációt szerezni 3 Aranylabda után
szóval aranycipő miatt nem fogja CR megkapni.
Szerintem meg nyerje csak meg mindkettőt Messi, mert az tükrözné a valóságot.. Dehát én maximalista vagyoklluisllach89 írta:Kit érdekel a Pichichi, az Aranycipő az UEFA számításai szerint ját, úgy meg kettővel megy Cr.Enjoy írta:Az a kettő valójában 3 gól!
Mert ugye a marca adja a pichichi-t, és szerintük CR szerezte azt a gólt, amibe Pepe barbár-kisasszony parádésan beleért, s szerencsésen kapu irányába mozdult a labda..
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
De kit érdekel, sőt, inkább nyerje meg, mert el nem tudom képzelni hogy Messi honnan a f**zomból fog motivációt szerezni 3 Aranylabda után
Sok köze nincs ennek ahhoz,h ki lesz az aranycipős. Ha CR, attól még simán meglehet Messinek az aranylaszti, ugyanis valószínű így is több gólt rúg minden sorozatban összevetve, valamint bajnok lesz, és lehet BL győztes is.lluisllach89 írta: De kit érdekel, sőt, inkább nyerje meg, mert el nem tudom képzelni hogy Messi honnan a f**zomból fog motivációt szerezni 3 Aranylabda után
Messi Sevilla elleni meccsen lőtt gólját sajnos nem adták meg, akkor 32 lenne. Nagyon remélem, hogy fog még gólt lőni, de pl: ma este nehéz meccs lesz. A sevilla nagyon gyenge volt.lluisllach89 írta:Kit érdekel a Pichichi, az Aranycipő az UEFA számításai szerint ját, úgy meg kettővel megy Cr.Enjoy írta:Az a kettő valójában 3 gól!
Mert ugye a marca adja a pichichi-t, és szerintük CR szerezte azt a gólt, amibe Pepe barbár-kisasszony parádésan beleért, s szerencsésen kapu irányába mozdult a labda..
De kit érdekel, sőt, inkább nyerje meg, mert el nem tudom képzelni hogy Messi honnan a f**zomból fog motivációt szerezni 3 Aranylabda után
Kit érdekel a Pichichi, az Aranycipő az UEFA számításai szerint ját, úgy meg kettővel megy Cr.Enjoy írta:Az a kettő valójában 3 gól!
Szerintem nincs veszve semmi, céer 33 gólos, Messi 31. Itt még akármi lehet. Kövi fordulóban megyünk a Levantéhez, utána fogadjuk a Deport, majd Málagában fejezzük be a szezont. Szerintem ezek közül azért fog párat pakolni Messi, igaz a zseléagyú is biztos fog még beköszönni párszor, de még nincs lefutva a verseny, ez a lényeg.Barcaman1993 írta:Komolyan mondom, ha a nagyobb csapatokon múlna, hogy mi bajnokok legyünk, akkor már a Real Madrid bajnok lehetne. Vmi elképesztő. Emlékezzetek, hogy mi mennyire megszenvedtünk mind a Sevilla, mind a Valencia ellen. Volt egy 1-0, meg egy 1-1. A Real meg 2 meccsen 12-őt lő nekik. Szerencsére a Realnak nincs "szerencséje" a kisebb csapatok ellen. Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Remélem most, hogy már nincs a csapaton nagy nyomás olyan meccset látunk amit legutóbb, vagy vmi hasonlót, mint ősszel. A tavaszi meccseinken egyedül az Arsenal és a Sahtar ellen játszott igazán jól a csapat. Úgyhogy remélem újra futballünnepek lesznek a Barca meccsek. Innen már csak mi bukhatjuk el a bajnokságot. Ráadásul verhető ellenfeleink vannak.
Az a kettő valójában 3 gól!Fecooo írta:most éppen kettővel megy Leo előtt...szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy össz-vissz?
(kicsit sajnálom, h a többiek nem láthatták a "trollkodást", egy élmény volt)
főleg a Valencia elleni az érdekes.szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy összvissz?
Én is ezen gondolkoztam. De azért hát mégis. Utálom, amikor állandóan összehasonlítják őket. Azt meg remélem, hogy megnyerjük a BL-t, mert 2 vesztes kupadöntő az nagyon kellemetlen lenne.MichaaBee írta:Amíg a Realnak és Ronaldónak egy busz alá ejtett spanyol kupa marad és a Barca behúzza a bajnokságot plusz a BL-t, addig nyugodtan legyen gólkirály a portugál...Barcaman1993 írta: Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Amíg a Realnak és Ronaldónak egy busz alá ejtett spanyol kupa marad és a Barca behúzza a bajnokságot plusz a BL-t, addig nyugodtan legyen gólkirály a portugál...Barcaman1993 írta: Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.
Komolyan mondom, ha a nagyobb csapatokon múlna, hogy mi bajnokok legyünk, akkor már a Real Madrid bajnok lehetne. Vmi elképesztő. Emlékezzetek, hogy mi mennyire megszenvedtünk mind a Sevilla, mind a Valencia ellen. Volt egy 1-0, meg egy 1-1. A Real meg 2 meccsen 12-őt lő nekik. Szerencsére a Realnak nincs "szerencséje" a kisebb csapatok ellen. Vhogy számítottam rá, hogy Ronaldo vmelyik meccsen rúg 3-4 gólt aztán így megszerzi a gólkirályi címet. Persze még Messi is nyugodtan megnyerheti, de ez vhogy távolinak tűnik most már.Gauchomester írta:Én nem merném kijelenteni, hogy így lefeküdtek meg úgy, de egy valami biztos. Ez a Sevilla egyszerűen szánalmasan gyenge. És akkor BL-helyért akartak küzdeni hagyjuk már. Az a csapat, akinek Kanouté a legnagyobb fegyvere elől, impotens. Nem bántom a malit, de hát könyörgöm. Teszem hozzá, az Espanyol ellen oda kell tennie magát a csapatnak, mert a tesók hagyományosan jók ellenünk, és a különbség 5 pontra csökkent az élen. Persze, 4 pont kell a 12-ből tehát elvileg ki is lehetne kapni most is meg jövő héten is, de minél előbb meg kell lennie. Remélem, hogy a BL-ből való továbbjutás felrázza a csapatot, Messit meg az motiválhatja, hogy utol kell érnie Ronaldot.
Sztem ezeket a butaságokat sürgősen hanyagolni kéne.Logan10 írta:Ahogy gondoltam... A Valencia és a Sevilla is ritkasz@r volt a Reál ellen bezzeg anno ellenünk bravúroztak..Meg sem merem tippelni hogy a Villareál mennyire fog lefeküdni talán 0-12?? kicsit bundaszagú az ügymert ez a két csapat nem szokott ennyira bénázni de ez van azért remélem hogy Messi beindul és leadrálja az Espanyolt hacsak nem rúgják péppé
tipp: 4-0
Mindegyik hasonló szerzetnek az a célja, hogy idegesítsen minket, de ráfaragnak, mert nyugodt emberek vagyunk.Megkérdezhetem, önt mi a jó Isten vitte rá arra, hogy regisztráljon közénk
most éppen kettővel megy Leo előtt...szajko írta:számomra azért kicsit fura,hogy a valenciának is egy 6-os meg most a sevillának is...
cé így hány gólos a bajnokságba meg úgy össz-vissz?