Erdekes igazolasnak tartom mindenkepp:) Lattunk mar Bundesliga kiralyokat megbukni erosebb ligakban(ide veszem en meg klasszikus modon az olaszt is)...De hajra, en oszinten szeretnem hogy bevaljon...mert foci meccseket latnek es nem karate musort...daffy írta:sahin leigazolása a köv héten lehet hivatalos. én 80%ot adnék rá jelenleg. még kell 1 ember a kp-ra és minden ok.Szakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
szerintem elmegy: gago,canales és ha minden igaz,az együttes jó áron megválna kaka-tól is.
Sztem meg amig nálunk egy Masceranónak és mondjuk 1 Busquetsnek,kell hátvédként szerepelni mérkőzésről - mérkőzésre,addig nem nagyon érdemes más csapatok átigazolási politikájával foglalkozni.Van nálunk is elég baj bőven sztemSzakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
sahin leigazolása a köv héten lehet hivatalos. én 80%ot adnék rá jelenleg. még kell 1 ember a kp-ra és minden ok.Szakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
En szeretnek egy magasabb erosebb kozeppalyast...aki ha arrol van szo nem borul fel minden utkozesnel..messibingyo írta:Ezzel jobban jarnank szerintemhttp://www.sport.es/es/noticias/canal-carazo/2 ... 5609.shtml
Ezzel jobban jarnank szerintemhttp://www.sport.es/es/noticias/canal-carazo/2 ... 5609.shtmlSzakacs írta:Sziasztok, az az igazsag nem tudom hogy a nyari igazolasorol hova tudnek irni, ezert itt felteszek egy kerdest...Valaki esetleg tude arrol valamit hogy bar kepbe jotte nalunk Javier Pastore mint lehetseges igazolas vagy csak en almodozom rola hogy egyszer itt fog jatszani:D Elferne itt azert a szukos idokben o....
A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
Brutális büntetés az lenne, ha ánuszon raknák a rabok, vagy korbáccsal verdesnék a tér közepén, én inkább példaértékűnek tituálnám ezt a büntetést! Legalább hét meccs és vagy 70.000 €-rót is levennék a bankszámlájáról!messibingyo írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... 49304Tudom hogy ez az SH de azert ez durva lenne!!!
Nem kell olvasni latszik meg a mozgasan is hogy van benne nagykepusegd írta:Ami azt illeti Thiagoról is olvastam már, hogy "állítólag" elég nehezen kezelhető személyiség.
Főleg a nagy pszichológus Józsi akinek ha vmi nem tetszik az illetőn repül a keretből.daffy írta:passzoljátok át fehérbe,majd mi kezeljük
passzoljátok át fehérbe,majd mi kezeljükd írta:Ami azt illeti Thiagoról is olvastam már, hogy "állítólag" elég nehezen kezelhető személyiség.
ahogy elnéztem a barca-arsenal meccset,fabre nem a közönség szíve csücske. szerintem thiagot sokkal jobban fogják kedvelni,mint a visszatérő csecst.gergo9 írta: Vagy mint Piquét igaz?![]()
Akinek az esete annyiban különbözne Cescétől hogy nem 50millióba kerülne, ami ebben az esetben teljesen mind1 mert ez nem Cesc-en múlik.
Piqué-t is közutálat kíséri mindenhova.
Vagy mint Piquét igaz?daffy írta:nem hinném,hogy madridba menne,de sokan túlzottan bírnak a culé vérében. ha olyan nagyon barcás lenne,mint szeretnék,akkor kivárta volna a sorát,mint thiago. nem vesztett semmit azzal,hogy a barcában maradt,a tehetsége adott,tökéletes spíler lesz 2 év múlva és szerintem úgy fogják tisztelni,mint fabregast soha.
nem hinném,hogy madridba menne,de sokan túlzottan bírnak a culé vérében. ha olyan nagyon barcás lenne,mint szeretnék,akkor kivárta volna a sorát,mint thiago. nem vesztett semmit azzal,hogy a barcában maradt,a tehetsége adott,tökéletes spíler lesz 2 év múlva és szerintem úgy fogják tisztelni,mint fabregast soha.d írta:Én simán kinézem Fabregasból, hogy lenne az a pénz, amiért a Madridban kötne ki. De: ne egy Sun cikken kezdjünk már el vitázni...
Kár. Jövőre igazán összeakadhatott volna egy Albelda vagy Javi Navarro féle emberkével. Csak hogy tudja merre hány méter. Meg amúgy is. Nekünk csak jó lenne, ha ilyen alakok játszanának jövőre is a madridnál.ab1daL írta:Real Madrid: a blancók nem tartják meg Adebayort - lapértesülés (nso, Marca)
Legalább egy vadbarommal kevesebb.Ugyanis amit csinált a BL-ben, arra csak ez a jelző a megfelelő.
Hát az én véleményem az hogy ha csak Cesc-en múlik soha az életben nem lesz Madrid játékos.daffy írta:nem is azt mondom,hogy a realba menne,csak nem kell túlbecsülni ezt a hovatartozás dolgot. ezek profi labdarúgók,azt teszik,ami a dolguk.
nem is azt mondom,hogy a realba menne,csak nem kell túlbecsülni ezt a hovatartozás dolgot. ezek profi labdarúgók,azt teszik,ami a dolguk.levproff írta: Igen, ez így lenne a világbármelyik csapatainál, de azért egy Real-Barca rivalizálás az más..
Egyébként Cesc már elmondta párszor, hogy nem menne a Real..ha elmegy az Arsenaltól csak a Barcába menne..
Nem is csodálom...mekkora előrelépés lenne a karrirerjét tekintve?
Igen, ez így lenne a világbármelyik csapatainál, de azért egy Real-Barca rivalizálás az más..daffy írta:Subinho írta:ha megtagadja a gyökereit, nem is hiányzik ide...ez mi?
megtagadja a gyökereit?! pff. ez foci,a játékosok profik.
Subinho írta:ha megtagadja a gyökereit, nem is hiányzik ide...
Fabregas nem fog a Realba menni!!! ha meg mégis, akkor menjen. ha megtagadja a gyökereit, nem is hiányzik ide... Pillanatok alatt pótoljuk, pl. ha a lenti gondolatmenetet követjük (Beckham, Ronaldinho) Paolo Henrique-vel, aki mellékesen fele annyiba sem kerül, fiatal és nagyon jó játékos!!!TrogAir írta:Én is így vagyok ezzel, a gyökereit csak nem tagadja meg. Ha elmegy csak is a Barcába mehetBarcaman1993 írta:Már kis milliószor lenyilatkozta, hogy, ha eligazol az ágyúsoktól, akkor csak ide jön. Nem kell aggódni ezen. Nasri miatt jobban aggódnék. Marha jó kis játékos, ráadásul meg van az esély, hogy elmenjen onnan.samy85 írta:Na, most az átigazolási piacon "támadnak" minket...
40 millió eurót is hajlandóak lennének kifizetni Cesc Fabregasért.... miután Sahin 99%-ig a Madridban folytatja, most fő célpontjuk Fabregas lenne...
nehogy minket erősitsen...
itt már csak az a kérdés, hogy a Real Madrid név meddig süllyedhet még ?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... t-2076134/
Gondolom ez már csak arra megy, h a döntőe tiltsanak el tőlünk valakiket...