Barça vs. Real - El Clásico
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Remélem ez a mocsadék többször nem csinál ilyet, még akkor sem ha igaza van. Most pl. még az se volt. Én már azt várom, hogy mikor fog eltakarodni Madridból, mert amíg ő ott van, addig ilyen mészárlásokat fogunk látni végig...bowlinggolyo írta:Egyelőre 4 meccset kapott Mourinho az 5iket felfüggesztették.: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2076225
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pinto is kapott büntetést, őt három meccsre tiltották el!bowlinggolyo írta:Egyelőre 4 meccset kapott Mourinho az 5iket felfüggesztették.: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2076225
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Entrenador del Barça
Egyelőre 4 meccset kapott Mourinho az 5iket felfüggesztették.: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2076225
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Rivaldo11 írta:Meg amúgy is. Nekünk csak jó lenne, ha ilyen alakok játszanának jövőre is a madridnál.

Ezt hogy?
Inkább néznék egy Raul vagy egy Zidane-t a Realban, mint ahogy ezek a vadbarmok szétrúgják a játékosainkat, még ha így nem is vernénk meg őket
Adebayor nyugodtan menjen csak vissza, mert most már hivatalosan is a ManCity a futball parasztjainak lerakata, remélem nyáron ajánlatot tesznek Pepéért
játszott a válogatottban és klubcsapatában is. ha jól emlékszem térdsérülése volt,de már helyrejött.Rinku írta:Tényleg amúgy, Gago játszott egyáltalán ebben a szezonban?Kb mint Mahmadou Diarra anno, semmit nem csinált, egyfolytában sérült volt, látni nem lehetett sehol, a pénzeket meg kapta rendesen!
Ki az aki fizetne is érte? Még a City sem olyan hülye. Igaz, relatív mi a jó ár. Némi túlzással egy kis apróért már megéri letörölni a nevét a fizetési listáról... mondjuk róla el tudom képzelni, hogy jó helye lenne odahaza, mehetne Ronaldinho és a többi Európában kiégett exsztár után. Uh, ez kicsit lekicsinylően hangzott, de basszus, hát nem ez az igazság?daffy írta:...és ha minden igaz,az együttes jó áron megválna kaka-tól is.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Teny, de az alap h fog jonni oda igazolas, kp-ra meg nem biztos pedig ugy gondolom hogy kellene...lbasse írta:Sztem meg amig nálunk egy Masceranónak és mondjuk 1 Busquetsnek,kell hátvédként szerepelni mérkőzésről - mérkőzésre,addig nem nagyon érdemes más csapatok átigazolási politikájával foglalkozni.Van nálunk is elég baj bőven sztemSzakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.![]()
No de nem akarok elterni a topic temajatol, valaki ha tud valamit megkerem irjon..ha nincs semmi akkor ez van, nem teljesul egy almom

Fabregas szerintem meg nem megy oda...ha meg igen, akkor a sajat magabol csinal hulyet...

Tiziano Crudeli fan 

Tényleg amúgy, Gago játszott egyáltalán ebben a szezonban?
Kb mint Mahmadou Diarra anno, semmit nem csinált, egyfolytában sérült volt, látni nem lehetett sehol, a pénzeket meg kapta rendesen! 

Football, bloody hell. /SAF/
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Erdekes igazolasnak tartom mindenkepp:) Lattunk mar Bundesliga kiralyokat megbukni erosebb ligakban(ide veszem en meg klasszikus modon az olaszt is)...De hajra, en oszinten szeretnem hogy bevaljon...mert foci meccseket latnek es nem karate musort...daffy írta:sahin leigazolása a köv héten lehet hivatalos. én 80%ot adnék rá jelenleg. még kell 1 ember a kp-ra és minden ok.Szakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
szerintem elmegy: gago,canales és ha minden igaz,az együttes jó áron megválna kaka-tól is.

Tiziano Crudeli fan 

Sztem meg amig nálunk egy Masceranónak és mondjuk 1 Busquetsnek,kell hátvédként szerepelni mérkőzésről - mérkőzésre,addig nem nagyon érdemes más csapatok átigazolási politikájával foglalkozni.Van nálunk is elég baj bőven sztemSzakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.

sahin leigazolása a köv héten lehet hivatalos. én 80%ot adnék rá jelenleg. még kell 1 ember a kp-ra és minden ok.Szakacs írta: A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
szerintem elmegy: gago,canales és ha minden igaz,az együttes jó áron megválna kaka-tól is.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En szeretnek egy magasabb erosebb kozeppalyast...aki ha arrol van szo nem borul fel minden utkozesnel..messibingyo írta:Ezzel jobban jarnank szerintemhttp://www.sport.es/es/noticias/canal-carazo/2 ... 5609.shtml

Imadom az osszes jatekost, de meg egy 170 alatti jatekos nem hianyzik, es nem is biztos hogy kifizetodo lenne...Sztem tul nagy a hype Sanchez korul, nem tagadom Pastore korul is...de velemenyem szerint hasznosabb erosites lehetne...Nincs mar miota egy Cocu fele jatekos..
Tiziano Crudeli fan 

-
- Jugador del Barça
Ezzel jobban jarnank szerintemhttp://www.sport.es/es/noticias/canal-carazo/2 ... 5609.shtmlSzakacs írta:Sziasztok, az az igazsag nem tudom hogy a nyari igazolasorol hova tudnek irni, ezert itt felteszek egy kerdest...Valaki esetleg tude arrol valamit hogy bar kepbe jotte nalunk Javier Pastore mint lehetseges igazolas vagy csak en almodozom rola hogy egyszer itt fog jatszani:D Elferne itt azert a szukos idokben o....
A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
bingyo
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok, az az igazsag nem tudom hogy a nyari igazolasorol hova tudnek irni, ezert itt felteszek egy kerdest...Valaki esetleg tude arrol valamit hogy bar kepbe jotte nalunk Javier Pastore mint lehetseges igazolas vagy csak en almodozom rola hogy egyszer itt fog jatszani:D Elferne itt azert a szukos idokben o....
A Real-ra visszaterve...kivancsi vagyok hogy jovore hogyan fogjak a kp-t megerositeni, mivel ha ott tudnak lenyegeset erositeni lehet hogy lesz keresnivalojuk ellenunk jatekban addig csak a vedekezesre szamithatunk sztem.
Tiziano Crudeli fan 

Brutális büntetés az lenne, ha ánuszon raknák a rabok, vagy korbáccsal verdesnék a tér közepén, én inkább példaértékűnek tituálnám ezt a büntetést! Legalább hét meccs és vagy 70.000 €-rót is levennék a bankszámlájáról!messibingyo írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... 49304Tudom hogy ez az SH de azert ez durva lenne!!!

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Jugador del Barça
Nem kell olvasni latszik meg a mozgasan is hogy van benne nagykepusegd írta:Ami azt illeti Thiagoról is olvastam már, hogy "állítólag" elég nehezen kezelhető személyiség.
bingyo
-
- Jugador del Barça
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... 49304Tudom hogy ez az SH de azert ez durva lenne!!!
bingyo
- felician333
- Barça B
daffy nem mesélsz egy kicsit a madridról? hogy mi folyik most ott nálatok,ki mennyire elfogult stb? mert én kíváncsi vagyok és ugye te jobban benne vagy abban a másvilágban.kösz előre is 

„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
-
- Director del Fútbol
Főleg a nagy pszichológus Józsi akinek ha vmi nem tetszik az illetőn repül a keretből.daffy írta:passzoljátok át fehérbe,majd mi kezeljük

Nem hiszem hogy a közönségnek lenne problémája Cesc-el, biztos volt pár tüske pár atomkatalánban gondolván hogy Cesc nem tett meg mindent hogy létrejöjjön az átigazolás.
Villa is kapta a füttyöt bőven aztán annak ellenére hogy még bőven hó volt mikor utoljára gólt rúgott meg kell nézni a közönség reakcióját lecseréléseinél.
Ha teljesít akkor fénysebbeséggel el fogja felejteni a Camp Nou az átigazolást.
passzoljátok át fehérbe,majd mi kezeljükd írta:Ami azt illeti Thiagoról is olvastam már, hogy "állítólag" elég nehezen kezelhető személyiség.

Ami azt illeti Thiagoról is olvastam már, hogy "állítólag" elég nehezen kezelhető személyiség.
ahogy elnéztem a barca-arsenal meccset,fabre nem a közönség szíve csücske. szerintem thiagot sokkal jobban fogják kedvelni,mint a visszatérő csecst.gergo9 írta: Vagy mint Piquét igaz?![]()
Akinek az esete annyiban különbözne Cescétől hogy nem 50millióba kerülne, ami ebben az esetben teljesen mind1 mert ez nem Cesc-en múlik.
Piqué-t is közutálat kíséri mindenhova.
-
- Director del Fútbol
Vagy mint Piquét igaz?daffy írta:nem hinném,hogy madridba menne,de sokan túlzottan bírnak a culé vérében. ha olyan nagyon barcás lenne,mint szeretnék,akkor kivárta volna a sorát,mint thiago. nem vesztett semmit azzal,hogy a barcában maradt,a tehetsége adott,tökéletes spíler lesz 2 év múlva és szerintem úgy fogják tisztelni,mint fabregast soha.

Akinek az esete annyiban különbözne Cescétől hogy nem 50millióba kerülne, ami ebben az esetben teljesen mind1 mert ez nem Cesc-en múlik.
Piqué-t is közutálat kíséri mindenhova.
nem hinném,hogy madridba menne,de sokan túlzottan bírnak a culé vérében. ha olyan nagyon barcás lenne,mint szeretnék,akkor kivárta volna a sorát,mint thiago. nem vesztett semmit azzal,hogy a barcában maradt,a tehetsége adott,tökéletes spíler lesz 2 év múlva és szerintem úgy fogják tisztelni,mint fabregast soha.d írta:Én simán kinézem Fabregasból, hogy lenne az a pénz, amiért a Madridban kötne ki. De: ne egy Sun cikken kezdjünk már el vitázni...