Game90 írta:Belenéztem az idei érettségibe, magyar és a töri könnyű volt, matek már nem ment volna olyan könnyen, abból sosem voltam akkora ász
Tavalyi érettségi közben azt hittem, hogy nem jöhet rosszabb, aztán rá kellett jönnöm, hogy mégis...felvettek az egyetemre
Amúgy ti az izgulós fajtába tartoztok? Például érettségi előtt nem alszotok, remegtek stb.?

Szerencsére én nem tartozok az izgulós fajták közé, sőt, általában mindig a legnehezebb dolgozatok/feleletek mennek a legjobban. Mondjuk érettségin kicsit meglepődtem volna, ha Stendhal: Vörös és fekete c. művét húzom, a könyvet a felénél abbahagytam, annyira unalmas volt, tétel is 6 oldal volt, azt is csak muszájból olvastam el 1x...
Egyik osztálytársam meg Mikszáthot húzta, akkor jött rá, hogy ilyen tételünk is volt...

Az elejével totálisan egyetértek. Amekkora diliház volt itt nálunk ezen a héten, inkább mentem volna érettségizni még egyszer. Bár talán meggörbülnek, nem semmi egy hét volt. És még sehol a vizsgaidőszak
Az érettségin annyira nem paráztam, max a matekon, de akkor is nem azért mert nem tudtam, hanem mert végig az járt a fejemben h ezen a rohadt 15 oldalas szaron múlik, hogy felvesznek-e egyetemre. De mondjuk ettől függetlenül nem lett rossz, eléggé paráztam tőle.
Szóbelin meg csak a szokásos. Bementem kihúztam a magyart, anyáztam egy sort félhangosan, leültem kidolgoztam. Jött a német, az már jobban ment, aztán a töri meg fullosra sikerült