Ellie-t viszont ki fogják írni a sorozatból, ha lesz folytatás, mert terhes, ennyit tudok...
jah igen, én is olvastam, h vmelyik karakternek "out" lesz, én
TD-ra vagy LH -ra tippelnék... abban meg nagyon egyetértek, h Dalton eszméletlen jól játszik, egyértelműen a legjobb vendégszínész a sorozatban!
egyébként arra is gondoltam, h Hartley karaktere olyan lehetett, mint Tuttle volt, ezért volt ennyire labilis Volkoff, ezért lehetett látni az érzelmi hullámvasútját, mikor Chucknak kellett újra felerősíteni az önbizalmát... (lehet, h a program ott hibásan működött, és Chuck önbizalomnövelője úgy funkcionált, mint amikor ráütsz a tv-re és megjavul?)
annyi bizonyos, ha utólag döntötték el az X ügynökös story-t (ez nagyon könnyedén elképzelhető...), akkor zseniálisan oldották meg, mert akárhogy is nézem, minden részlet passzol:
Papa B. azért hagyta el a családját, h megmentse a barátját, Mama B. meg azért vállalta a beépülést, hogy vigyázzon rá...(itt kicsit sántíthat a dolog, mert nem tudhatjuk, h a papa tudta-e, hol van a mama, de nem tartom kizártnak...)
de az biztos, h a laptopot azért hagyta hátra, h Chuckék mentsék meg Hartley-t...
szerk: egészen korrekt film lett ez az új Fast and Furious, most néztem meg délután.
biztosan a memóriámmal van a baj, de nem emlékszem ekkora pusztításra a korábbi részekben, mint ahogyan leamortizálják
Rio De Janerio-t ebben a részben

volt egy kis Ocean's beütés is