Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyértelmű h az Ajaxé. Sztem ez nem is kérdéses...Charlie írta:Mely csapatoknak a legjobb az utánpótlásuk?A miénk az elitbe van azt tudjuk&látjuk is.Manchesternek igen híres van.
C.
Jaja,nagyon jó az utánpótlásunk!!!!!Enrique írta:Kincsesbánya ez a B csapat!Charlie írta:redlions írta:2-3nál több sajnos nem valószínű...(Az elsőcsapatban lévő mostaniakon kívül)
Az pont elég.A mostaniak,akik fent vannak,meg ők akik lent már adnak 1 félcsapatot.Na majd meglátjuk az évek folyamán mien nevek kerülnek még fel.
C.
Kincsesbánya ez a B csapat!Charlie írta:redlions írta:2-3nál több sajnos nem valószínű...(Az elsőcsapatban lévő mostaniakon kívül)
Az pont elég.A mostaniak,akik fent vannak,meg ők akik lent már adnak 1 félcsapatot.Na majd meglátjuk az évek folyamán mien nevek kerülnek még fel.
C.
redlions írta:2-3nál több sajnos nem valószínű...(Az elsőcsapatban lévő mostaniakon kívül)
Ajánlom is!redlions írta:Tök mindegy! Damia úgyis eltűnteti!Charlie írta:Betis meccsen érdekes lex a Damia Denilson összecsapás.Denilson felépült már sérüléséből 1általán?![]()
C.
Osztom a véleményed. Remélem az első csapatnál ragad. Kell az utánpótlás.Charlie írta:Damia nagy valószínűség szerint kezdő lex a Betis ellen jobbhátvéd poszton,remélem megint jól fog játszani,és ad megint 1 gólpaszt!
C.
Szerintem sem volt ennyire durva a játéka, de neked biztos sasszemeid vannak!boggabor írta:Nem volt piros lapos szerelese, de en legalabb 3 sargat adtam volna legalabb neki, de szerencsere nem kapot
én nem láttam piros lapos megmozdulást.boggabor írta:Damia nagyszeru jatekos lesz lehet latni, hogy hajt es soha nem agya fej, de sajnos tenyleg vanak helyezkedesi hibai, de ez csak a kisebikb problema nekem eleg vadnak tunt es ha biro kiallitja nem szolhatunk semit
Ha csak azt néznénk h ki ad be jobban - Belletti vagy Damia - akkor elég egyértelmű lenne a válasz... SajnosCharlie írta:Nekem tetszett a játéka,jól ad be,jól cselez,csak még nem helyezkedett annyira jól,soxor lemaradt,na sebaj,van még idő fejlődnie.
C.