Véleményem szerint a Real Madrid teljesen elveszítette a realitás érzéket, mivel:
1. lehet, hogy rosszak voltak a bírói ítéletek, de, ha mindig jó döntést hoz a bíró, akkor rosszabbul jártak volna.
2. A tegnapi meccsen egyértelmű volt, hogy a realnak nem volt esélye. Ha megadják az első góljukat, akkor jobban nyomtunk volna, csak akkor mi egyenlítünk ki, nem ők.
3. Pont ezért bírón sipákolni...
4. Hirtelen martírok lettek Franco pici fiai

nagy öröm ezt látni, hogy mennyire szenvednek (na most azért a köcsögebbekre gondolok).
De azért nehogy már elájuljunk magunktól. Alapot adtunk a szerencsétleneknek, hogy pofázhassanak. Nem adtunk csattanós választ, és nem is akartunk. Lőttünk egy gólt, azt szevasz, nem kell már csinálni semmit. Én nem értem, hogy miért nem érezték át a srácok, hogy a becsületükért is küzdenek (talán csak Messi). El kellett volna hallgattatni a károgó hangokat, de nem. Sok tekintetben nem tudtak felnőni a feladathoz, és nagy részt csak mezek szaladgáltak a pályán. valaki rászólhatna már Pepre is, hogy ahhoz, hogy el lehessen hinni, amit mond, azt a pályán is alá kell támasztani. Úgyhogy fel kell kötni a gatyát, ilyen mentalitással a Wembleyben bármelyik más csapat elver minket, mint jég a határt...
szerk:
Andris írta:Egy pólót könnyű volt viselni amit a szertáros rájuk húzott a múltkor.
Ez csúnya, szükségtelen. Szerintem még sületlenség is...