Van egy kis hiányérzetem a meccs után.
Nevezetesen,hogy jobb lett volna ha nyerünk, mert a különbség brutális volt (megint) a két csapat között. Így meg a madridisták takarózhatnak,hogy 2szer leikszeltek velünk...mondjuk az ilyen meg is érdemli a sorsát, ha ennyire nem látnak a szemüktől.
Amúgy is ha nem tudnátok, azért nem ők mentek tovább, mert Higuain gólját nem adták meg. És ez már dogmaként van elkönyvelve odaát.
Arról megint senki nem beszél, hogy Carvalho,Lassana Diarra, Xabi Alonso csak Mourinho nyomásgyakorlása ill. a bíró töketlensége miatt játszhatták végig a meccset.
De mindegy, ez legyen a legnagyobb örömük.
Mi szerintem nagyon jól játszottunk, de nem adtuk maxot, mert nem voltunk rákényszerülve. Viszont enyhén aláztuk őket a tilitolival

már majdnem megsajnáltam őket.
Nem emelnék ki külön senkit, csak momentumokat: Pedro gólja, INIESTA GÓLPASSZA

, Piqué-Puyol játéka, Messi köténye Carvalhon

apró finom dolgok ezek. Negatív momentum a játékunkban Pedro eladott labdája,amiből a gól lett, illetve Mascherano elkésett belépői. Neki simán sárgát kellett volna kapnia.
Teljesen megérdemelten jutottunk tovább, ez vitán felül áll.Főleg aki látta a mai meccset, annak semmilyen kétely nem fogalmazódhatott meg a fejében a továbbjutásunk jogosságát illetően.
A MU borzalmasan kemény dió lesz. Sokkal szervezettebbek, bár elől szerintem nem annyira veszélyesek. Viszont középpályán jobbak a realnal.
Majd kiderül, sok van még addig.
Mindenesetre szeretem, amikor a BL döntőjébe két olyan csapat jut, akik tényleg meg is érdemlik, és papíron a legjobbak is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."