Barça vs. Real - El Clásico
Egy korrekt cikk a túloldalról:http://barcamadrid.blog.hu/2011/05/03/m ... homokvarat
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Annak a csajnak annyi köze van Shakirához, mint nekem Einsteinhez.Logan10 írta:Ugye az ott MR.waka waka csaja??
A mai meccstől vagy sima győzelmet, vagy egy ugyanolyan döntetlent várok, mint a legutóbbi BL elődöntő klasszikuson. (Akkor a Real nyert idegenbe 2:0-ra, otthon meg 1:1 lett. Most is a jobbik csapat csinálná ugyanezt.

Amúgy, 3:1-et tippeltem tippjátékban.
Szerk.: Na jó, még visszább olvasva látom nem csak nekem jutott eszembe a 10 évvel ezelőtti BL elődöntő.

Viszont most nem a gyengébbik német csapat fog továbbjutni, hanem a United. Akkor ugye Leverkusen - Manchester volt a másik ágon.Bob_Marley írta:Én hiszek a számmisztikában 1:1 lesz 10 éve is 2:0 volt az első meccs idegenben a második 1:1, úgyhogy 1:1!
Akkor is Nagy-Britanniában volt a döntő most is ott lesz![]()
Nekem ennyi elég, úgy hogy a tippem 1:1

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.05.03. 14:29:19-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ja ja ja az meglehet. Ez jó volt ,tetszettLogan10 írta:100% hogy Piqué akkorát játszana ha Shakira énekelné ma a Himnuszt hogy Ronaldó a levegőért kapkodna mellettepolitur33 írta:Logan10 írta: Ugye az ott MR.waka waka csaja??
Azt nem tudom , de az mindent vinne ha Ő énekelné.
Madridban lehet lecsapná a biztiket![]()
(persze csak azért mert labdához sem jutna)

Simán megcsinálhatnák, ha csak Piquén múlna simán megcsinálná, amilyen nagy mágus

- Logan10
- Jugador d'estrella
100% hogy Piqué akkorát játszana ha Shakira énekelné ma a Himnuszt hogy Ronaldó a levegőért kapkodna mellettepolitur33 írta:Logan10 írta:Ugye az ott MR.waka waka csaja??politur33 írta:Azért egy ilyet megnéznék a meccs elött Így lenne igazi a fiesta.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=H4oVSLx9 ... re=related
Madridban lehet lecsapná a biztiket![]()

Csak a Barça
Logan10 írta:Ugye az ott MR.waka waka csaja??politur33 írta:Azért egy ilyet megnéznék a meccs elött Így lenne igazi a fiesta.![]()
Madridban lehet lecsapná a biztiket

Mindenkinek jó szurkolást estére, már hűtöm a sört. Gyözzön a jobb, mármint a fociban...

- Logan10
- Jugador d'estrella
Ugye az ott MR.waka waka csaja??politur33 írta:Azért egy ilyet megnéznék a meccs elött Így lenne igazi a fiesta.![]()
Csak a Barça
Azért egy ilyet megnéznék a meccs elött Így lenne igazi a fiesta.

- Logan10
- Jugador d'estrella
El sem hiszem hogy ABI visszatért
Hatalmas öröm volt amikor megláttam a cikket
húúú
Szerintem ma a Barca szétzúzza a Reált 4-0 val vagy még jobban ha nem kapcsolnak le majd meccs közben 3 fokozatot a biztos előny után 

Csak a Barça
- chonggy
- Capitá del Barça
Én is 1-1-et álmodtam,úgyhogy....3-0 lesz.Bob_Marley írta:Én hiszek a számmisztikában 1:1 lesz 10 éve is 2:0 volt az első meccs idegenben a második 1:1, úgyhogy 1:1!
Akkor is Nagy-Britanniában volt a döntő most is ott lesz![]()

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én hiszek a számmisztikában 1:1 lesz 10 éve is 2:0 volt az első meccs idegenben a második 1:1, úgyhogy 1:1!
Akkor is Nagy-Britanniában volt a döntő most is ott lesz
Akkor is Nagy-Britanniában volt a döntő most is ott lesz

Kedvenc meccsem!
Álmodtam ma vagy tegnap 5-2 nyertetek.

Kövezzetek meg, mondjátok hogy nagy a pofám de én úgy fogok ma leülni a TV elé hogy 3-1 re nyerünk. Kicsi rá az esély de nem esélytelen.
Remélem este szép, színészkedés és erőszak mentes meccset látunk.
Hala Real!
Vamos el final!
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Persze. szerintem sincs értelme, nézd meg a Busquets topikotdaffy írta:az igazi gond az ilyen vitákkal az,hogy nem vezetnek sehova. egyikünk kezében sincs bizonyíték és nem is lesz,arról nem is beszélve,hogy nem állítottam semmit,csak azt,hogy HA ezt mondta,HA úgy értette és HA marci megsértődött volna... sok konkrétum nincs benne. inkább beszéljünk az esti meccsről,annak még értelme is lenne.Kalap1988 írta: Na na, ne hasonlítsuk össze. Azt nem tudjuk, hogy mi volt Pepe szándéka, de ezekben az esetekben a durvaságot díjazzák nem pedig azt, hogy milyen antikrisztusi gondolat volt a fejében. Ha alves nem húzza el a lábát, akkor csúnya sérülést szenved. Nem a szándék a legfontosabb, persze a bírói szaknyelv így fogalmazza meg, de mást értenek rajta, mint pl az ominózus majmozós esetben. Ez utóbbi már tényleg gondolatrendőrség volna..... Anyázások is szoktak lenni, nyilván volt is a félidei bunyó alatt, a majomért büntetnek azért pedig nem? Ez elég durva kettős mérce volna...
off: dobhatnál nekem is egy p.ü-t,az offtopikos témában,ha nem gond.

OFF: Gondolom a muszlim csínytevések ügyére gondolsz

az igazi gond az ilyen vitákkal az,hogy nem vezetnek sehova. egyikünk kezében sincs bizonyíték és nem is lesz,arról nem is beszélve,hogy nem állítottam semmit,csak azt,hogy HA ezt mondta,HA úgy értette és HA marci megsértődött volna... sok konkrétum nincs benne. inkább beszéljünk az esti meccsről,annak még értelme is lenne.Kalap1988 írta: Na na, ne hasonlítsuk össze. Azt nem tudjuk, hogy mi volt Pepe szándéka, de ezekben az esetekben a durvaságot díjazzák nem pedig azt, hogy milyen antikrisztusi gondolat volt a fejében. Ha alves nem húzza el a lábát, akkor csúnya sérülést szenved. Nem a szándék a legfontosabb, persze a bírói szaknyelv így fogalmazza meg, de mást értenek rajta, mint pl az ominózus majmozós esetben. Ez utóbbi már tényleg gondolatrendőrség volna..... Anyázások is szoktak lenni, nyilván volt is a félidei bunyó alatt, a majomért büntetnek azért pedig nem? Ez elég durva kettős mérce volna...

off: dobhatnál nekem is egy p.ü-t,az offtopikos témában,ha nem gond.
-
- Director del Fútbol
Na na, ne hasonlítsuk össze. Azt nem tudjuk, hogy mi volt Pepe szándéka, de ezekben az esetekben a durvaságot díjazzák nem pedig azt, hogy milyen antikrisztusi gondolat volt a fejében. Ha alves nem húzza el a lábát, akkor csúnya sérülést szenved. Nem a szándék a legfontosabb, persze a bírói szaknyelv így fogalmazza meg, de mást értenek rajta, mint pl az ominózus majmozós esetben. Ez utóbbi már tényleg gondolatrendőrség volna..... Anyázások is szoktak lenni, nyilván volt is a félidei bunyó alatt, a majomért büntetnek azért pedig nem? Ez elég durva kettős mérce volna...daffy írta:ha a pepe esetet úgy ítéltük meg,hogy nem tudni,milyen szándékkal ment oda alveshez,csak tippeljük a szándékot és a saját jóindulatunkon múlik,hogy mit magyarázunk bele,akkor ez pedig pont hasonló eset,csak a másik oldalon. nem mondtam,hogy a mano szót olvastam le a szájáról,csak azt,hogy egy fekának ez máshogy ESHET.Kalap1988 írta: Attól még, hogy nem feka, a fekákra vonatkozólag sem azt értjük alatta 100-ból 99-szer, amire azok gondolnak, akik rasszistának tekintik a majom kifejezést ( nem rólad van szó). Hát álljon már meg a menet, egy alapvetően nem rasszista kifejezést nem magyarázzon már a világ mindig úgy, ahogy épp szája íze szerint való!!! Ha fekának mondjuk akkor megfellebbezhetetlenül rasszista, ha másnak, akkor nyilván nem? Valami nincs rendben és ez az álszent pc média hibája. Persze, ha rasszista éllel mondta, akkor büntessük meg miatta, de ezt ki tudja bebizonyítani jelen esetben? Szerintem senki.
Akárhogy is keresem, sehol sem találom a mai meccs sárga lapos veszélyeztettjeit. Valaki meg tudná írni, hogy kiknek kell vigyázni a BARCA és a Real oldalán? Remélem a Realnal nem lesz gond ha eltiltanak vkit, legalább nem a döntőről marad le...reméljük... HAJRÁ BARCA!!!!!
Ja valahol olvastam, hogy döntőre törlik a lapokat...ebből mi igaz?
Ja valahol olvastam, hogy döntőre törlik a lapokat...ebből mi igaz?

ha a pepe esetet úgy ítéltük meg,hogy nem tudni,milyen szándékkal ment oda alveshez,csak tippeljük a szándékot és a saját jóindulatunkon múlik,hogy mit magyarázunk bele,akkor ez pedig pont hasonló eset,csak a másik oldalon. nem mondtam,hogy a mano szót olvastam le a szájáról,csak azt,hogy egy fekának ez máshogy ESHET.Kalap1988 írta: Attól még, hogy nem feka, a fekákra vonatkozólag sem azt értjük alatta 100-ból 99-szer, amire azok gondolnak, akik rasszistának tekintik a majom kifejezést ( nem rólad van szó). Hát álljon már meg a menet, egy alapvetően nem rasszista kifejezést nem magyarázzon már a világ mindig úgy, ahogy épp szája íze szerint való!!! Ha fekának mondjuk akkor megfellebbezhetetlenül rasszista, ha másnak, akkor nyilván nem? Valami nincs rendben és ez az álszent pc média hibája. Persze, ha rasszista éllel mondta, akkor büntessük meg miatta, de ezt ki tudja bebizonyítani jelen esetben? Szerintem senki.
-
- Director del Fútbol
Hát igen, elnézést, hogy én is reagálok, de ezek a médiacsalások, butaságok fel tudnak nagyon dühíteni.d írta:Azért roppant szomorú, hogy a meccs napján is ezekről van szó, ahelyett, hogy esélylatolgatások, taktikák, elemezgetések zajlanának javában...
Azért roppant szomorú, hogy a meccs napján is ezekről van szó, ahelyett, hogy esélylatolgatások, taktikák, elemezgetések zajlanának javában... 

-
- Director del Fútbol
Attól még, hogy nem feka, a fekákra vonatkozólag sem azt értjük alatta 100-ból 99-szer, amire azok gondolnak, akik rasszistának tekintik a majom kifejezést ( nem rólad van szó). Hát álljon már meg a menet, egy alapvetően nem rasszista kifejezést nem magyarázzon már a világ mindig úgy, ahogy épp szája íze szerint való!!! Ha fekának mondjuk akkor megfellebbezhetetlenül rasszista, ha másnak, akkor nyilván nem? Valami nincs rendben és ez az álszent pc média hibája. Persze, ha rasszista éllel mondta, akkor büntessük meg miatta, de ezt ki tudja bebizonyítani jelen esetben? Szerintem senki.daffy írta:szerintem nevetségessé teszi mourinho a dolgot. nem hiszem,hogy bárki másnak köze lenne az egész elindításában. ez nem anglia és nem olaszország. itt nem kéne így viselkedni,ilyen stílusban játszani,provokálni stb. főleg azért nem,mert a barcelona aranykorát éli és ilyenkor akarva-akaratlanul is több szurkolója lesz az ellenfél csapatának(tudod,sporik,uefaFecooo írta:daffy, pont azért tűnik nekem szánalmas erőlködésnek, mert a meccsen nem reagálta le Marcelo...
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a sértettet, abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
azonban azzal egyetértek, h az ilyen viselkedés után nyugodtan kaphatna legalább a klubtól pénzbüntetést, ahogy annak idején Pep az edzésről elkésőket is megbüntette...
mit gondolsz?),akik megutálják a realt és később,mikor a trónról leesik a barca,az utálkozó emberek megmaradnak. ez nem tesz jót a klubnak. most itt van ez a sahin dolog is. nagyon közelinek tűnik az egyezség és maga sahin sem tagadja. azt mondta,hogy a héten dönt,tehát van vmi a dologban. remélem nem vesszük meg,mert akkor a karrierjének annyi. esélye nincs. mint canales. nem játszatja hozé,megy is a kukába egy idénye. felesleges emberek ajtaján kopogtatunk,míg az "olcsóbb" leendő nagyhalakról lemaradunk. ezt egyértelműen az edző hibájának érzem.
de nem feka.(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket Wink )
szerintem nevetségessé teszi mourinho a dolgot. nem hiszem,hogy bárki másnak köze lenne az egész elindításában. ez nem anglia és nem olaszország. itt nem kéne így viselkedni,ilyen stílusban játszani,provokálni stb. főleg azért nem,mert a barcelona aranykorát éli és ilyenkor akarva-akaratlanul is több szurkolója lesz az ellenfél csapatának(tudod,sporik,uefaFecooo írta:daffy, pont azért tűnik nekem szánalmas erőlködésnek, mert a meccsen nem reagálta le Marcelo...
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a sértettet, abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
azonban azzal egyetértek, h az ilyen viselkedés után nyugodtan kaphatna legalább a klubtól pénzbüntetést, ahogy annak idején Pep az edzésről elkésőket is megbüntette...
mit gondolsz?

de nem feka.(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket Wink )
daffy, pont azért tűnik nekem szánalmas erőlködésnek, mert a meccsen nem reagálta le Marcelo...
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a "sértettet", abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
mit gondolsz?
(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket
)
szerk:
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a "sértettet", abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
mit gondolsz?
(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket

szerk:
nem volt rossz(tudod,sporik,uefa)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.05.03. 11:18:28-kor.
belátom,de úgy tűnik,egy fekának ez a szó mást jelent. bevallom,ha én is színes bőrű lennék és ilyen ideges meccset játszanánk,nekem sem a fán ugráló állat jutna eszembe róla.Andris írta:Ettől még nem lesz rasszista a majom szó.![]()
Pláne hogy Eto'o teljesen labilis idegileg.
ennek ellenére marcelo nem nagyon hisztizet.
abidal felépülésének örülök,de ugyanakkor érdekesnek is tartom. ugye régen szó volt vmi szerről,amit legálisan toltok. ezt mások miért nem tudják használni? abi meglepően gyorsan felépült. messinek a múlt héten még izomszakadásos hírei voltak,de a 7végén már játszott. a real orvosai pedig heteket szoktak rontani egy kisebb sérülésen is. hogy ennyire vak legyen egy csapat...
a mai meccs: a marca szerint adebayor,cé,özil és dm lesz a kezdőben. bízom benne,hogy nem,mert adebayor és özil semmi hasznot nem hozott az előző klasszikusokon,sőt. helyettük egész nyugodtan mehet kaka és benzema.
egyébként továbbra is stabil védekezést tippelek,nem fogunk fejjel rohanni a falnak. a kontrákat a csapat megpróbálja majd 1től 1ig kihasználni és majd lesz vmi. ennek ellenére,3 hete írtam,hogy ezen a meccsen van a legnagyobb esélye,hogy focimeccs alakuljon ki. ezt továbbra is így látom és remélem. jó kis 3-3 lehetne
- Andris
- Adminisztrátor
Ettől még nem lesz rasszista a majom szó.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila