Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 22:10:49

Ez hihetetlen, ennyi pechet...ezt már megnyeri Higgins.

nembaj, Trump idővel felülmúlja.

rég nem volt ilyen szoros a döntő, rég nem volt ilyen peches az egyik játékos, azért még egy szép hajrát nyomat remélem.

szerk, ezúttal Higgins hiba utána, szép 70essel életben tartotta magát és 16-15re szépített, és most meg megindult egy eszméletlen pirossal :D csak vigye már végig egyszer...
szokásos pech...ilyen nincs.. rózsa beállt elé...utána hosszú pirossal megindul, majd egy könnyűt hibázik...ezzel vége is lehet.

Jézusom, ez vicc. ahogy eldőlt. Trump simán meg kellett volna oldania,hogy 17-16 legyen, erre megelégedett,h van 2 snooker előnye, utána az ő szintjükön egy egyszerű kimenekülést nem oldott meg, és Higgins meg lerakta a maradék kettőt.

Grt Higginsnek, kevesebbet hibázott,és amikor hibázott nem maradt sok állás az ellenfélnek.

Egy kicsit tapasztaltabb Trump ellen nem lett volna neki menekvés. Remélem jövőre be is húzza Trump!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.05.02. 23:05:34-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 21:22:00

Mert még a 2.próbálkozás veszélytelen, és úgy nem hagyott volna állást. Ez teljesen egyértelmű. Ráért 3.ra "odaadni" a framet, nem? Nem veszthetett semmit a 2.próbálkozással, ellentétben sokat nyerhetett volna ---> egy sikeres próbálkozás esetén még nyitott a frame.

15-14 Higginsnek, sokba került a bontás utáni pech Trumpnak+ az,h utána a fekete nem esett le.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.02. 21:04:04

ozsimiki írta:
Nem érted :) ill lehet érted, csak elbeszélünk egymás mellett.

Azért próbálta csak meg 3.ra azt, mert tudta,hogy akkor állást hagy, nem véletlen,hogy első kettőre mást akart lökni, ami viszont piszok nehéz volt ---> köszönhetően Trump azelőtti Safety-jének.

nah 14-14, végre Trump is kihasznált egy Higgins hibát, bár ugyanebben a Frameben volt előtte gy Trump hiba is, szóval így volt fain :D

szerk: ez vicc, gyönyörű bontás, nagy előny, erre pechjére csak becsúszik egy piros a fekete és fehér közé a bontás után...legalább 5ödjére ezen a döntőn...
Értettem, hogy miért mondod, de amikor már 1.re se sikerül, és bitang nehéz lökés, miért kell erőltetni? Na mindegy.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 20:53:01

L.Messi 10 írta:
ozsimiki írta:
azért várj, ezek kikényszerített hibák, mert olyat állított Trump. De amit az előbb is hibázott Trump, azok nem azok. +amikor ő hibázik mindig marad állása, Higgins meg vagy 4szer megúszta a délután folyamán. mind1, ettől függetlenül stabilabb a skót a mai nap mint az angol, ezért megérdemli, hogy vezet. De szerencse terén sem kell szomorkodnia.

most is pl, simán benne volt a 14-14, ehelyett valószínű 15-13 lesz.
De láttad, amikor kellett akkor 3.ra elgurította rózsa mellett, nem falozott... Kár hogy egyidőben van a Juventus-Lazio a Snookerrel... Milyen jó hogy van Digi meg stream :D
Nem érted :) ill lehet érted, csak elbeszélünk egymás mellett.

Azért próbálta csak meg 3.ra azt, mert tudta,hogy akkor állást hagy, nem véletlen,hogy első kettőre mást akart lökni, ami viszont piszok nehéz volt ---> köszönhetően Trump azelőtti Safety-jének.

nah 14-14, végre Trump is kihasznált egy Higgins hibát, bár ugyanebben a Frameben volt előtte gy Trump hiba is, szóval így volt fain :D

szerk: ez vicc, gyönyörű bontás, nagy előny, erre pechjére csak becsúszik egy piros a fekete és fehér közé a bontás után...legalább 5ödjére ezen a döntőn...
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.02. 20:49:17

ozsimiki írta:
azért várj, ezek kikényszerített hibák, mert olyat állított Trump. De amit az előbb is hibázott Trump, azok nem azok. +amikor ő hibázik mindig marad állása, Higgins meg vagy 4szer megúszta a délután folyamán. mind1, ettől függetlenül stabilabb a skót a mai nap mint az angol, ezért megérdemli, hogy vezet. De szerencse terén sem kell szomorkodnia.

De láttad, amikor kellett akkor 3.ra elgurította rózsa mellett, nem falozott... Kár hogy egyidőben van a Juventus-Lazio a Snookerrel... Milyen jó hogy van Digi meg stream :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 20:46:24

L.Messi 10 írta:Higgins-Trump 14-12. Ennyi parasztot... Higgins a frameball előtti lökné, megcsörren "véletlen a telefon". Löki a frameballt megint ugyan az a telefon... Tegnap a bundabotrány miatt kiabálnak be frame közbe... Nembaj, nem kell figyelni az ilyenekre. Go Higgins!
Szerk.:14-13 Higgins 2x rontott egymás után, majd figyelmeztetésre sikerült eltalálnia a pirosat... Trump kihasználta, végigvitte a framet.

szerk: talán sikerült elkiabálnom, bár sajna mostanában Trump sem életbiztosítás, így inkább megvárom a frame végét.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.02. 20:40:37

ozsimiki írta: Ezért akarok egy ilyesmit írni:

Bár nagy GRT Tivadarnak (ha már itt tartunk, szégyellem ,de még életemben nem hallottam ezelőtt róla, pedig elég impozáns mérlege van, ő miért nem lett világhíres? hm?), de azért nem értékelném nagyon ezt a meccset.

Jó most a nyilatkozatok miatt lehetett arra számítani,h jobb ez a Bob, de ő már jó ideje bemutatózik tulképp... fénykorában kizártnak tartom,hogy ez lett volna a vége. Még ha technikailag akkor is egy nagy 0 volt a szörny, meg most is.
Amúgy tényleg gáz, de még én se hallottam róla... :oops: Viszont ilyen statot!!! :shock: :shock:

Az utolsó részre meg egy kis saját vélemény. Szerintem akkor is ez lett volna a vége, ha Sapp formába van, nem csak magát megveretni jön. Ha fárasztja pár percig, az ilyen böszmenagy állatok hamar kifáradnak, és utána már a technikás és gyors ellenfél könnyebben megveri. Ahogy elnéztem egy "Best of Sapp" összeállítást, ennek az ürgének semmi technikája nincsen. És egy jól képzett ellenfél ellen - márpedig Tivadar gondolom az, már csak a 390/389-es győzelmi arány miatt - nincs sok esélye, kivéve ha mákja van, és betalál egy irtónagyot még az elején, amikor van ereje... De szerintem a vége ugyanez lett volna, csak talán több ideig tartott volna...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.02. 20:26:34

Higgins-Trump 14-12. Ennyi parasztot... Higgins a frameball előtti lökné, megcsörren "véletlen a telefon". Löki a frameballt megint ugyan az a telefon... Tegnap a bundabotrány miatt kiabálnak be frame közbe... Nembaj, nem kell figyelni az ilyenekre. Go Higgins!
Szerk.:14-13 Higgins 2x rontott egymás után, majd figyelmeztetésre sikerült eltalálnia a pirosat... Trump kihasználta, végigvitte a framet.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 16:48:54

Jájjjj miket makkol Higgins... feljöhet 12-11re.

ejjj, Trump leállt, nagyon leállt, 13-12re vezet Higgins, 12-9ről vette át a vezetést. Ebből 2 volt olyan,ami magának köszönhet, többinél vagy nagy pechje volt Trumpnak,vagy egyszerűen állást hagyott :S remélem még feléled.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.02. 10:54:24

gergo9 írta:
ozsimiki írta:
Ezért akarok egy ilyesmit írni:

Bár nagy GRT Tivadarnak (ha már itt tartunk, szégyellem ,de még életemben nem hallottam ezelőtt róla, pedig elég impozáns mérlege van, ő miért nem lett világhíres? hm?), de azért nem értékelném nagyon ezt a meccset.

Jó most a nyilatkozatok miatt lehetett arra számítani,h jobb ez a Bob, de ő már jó ideje bemutatózik tulképp... fénykorában kizártnak tartom,hogy ez lett volna a vége. Még ha technikailag akkor is egy nagy 0 volt a szörny, meg most is.
Kunkli elég sok mindent elért, elég szomorú hogy a médiának köszönhetően az emberek 90% azt sem tudja hogy eszik-vagy isszák.
Mikor mondtam egyik ismerősnek hogy ma lesz a Kunkli meccs azt sem tudta hogy magyar azt hitte hogy vmi ázsiai tag :)
Mondjuk hozzá kell tenni hogy Kunkli is 47 éves nem éppen karrierje zenitjén van sőt vissza is vonult a meccs után végleg.
Bob Sapp ebbe a szabályrendszerbe nem hiszem hogy sokkal több sikert ért volna el korábban is.
Rendre beszabadult a ringbe aztán ha 2percig nem találta el komolyan az ellent akkor mindig megverték.
Mindig is bohócnak tartottam.
Azért tegyük hozzá, h fénykorában voltak hatalmas győzelmei is, pl. Ernesto Hoost ellen. Nem volt soha egy képzett harcos, de show-t mindig megcsinálta, és fénykorában még veszélyes is volt. Goodrige-ot tudnám még hozzá hasonlítani, az utóbbi időben ő is megverettetni jár csak magát.
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.02. 00:27:47

ozsimiki írta:

Kunkli elég sok mindent elért, elég szomorú hogy a médiának köszönhetően az emberek 90% azt sem tudja hogy eszik-vagy isszák.
Mikor mondtam egyik ismerősnek hogy ma lesz a Kunkli meccs azt sem tudta hogy magyar azt hitte hogy vmi ázsiai tag :)
Mondjuk hozzá kell tenni hogy Kunkli is 47 éves nem éppen karrierje zenitjén van sőt vissza is vonult a meccs után végleg.
Bob Sapp ebbe a szabályrendszerbe nem hiszem hogy sokkal több sikert ért volna el korábban is.
Rendre beszabadult a ringbe aztán ha 2percig nem találta el komolyan az ellent akkor mindig megverték.
Mindig is bohócnak tartottam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 23:51:22

Snooker!

10-7es Trump vezetésről folytatják holnap 8)

GO Trump!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 23:49:20

gergo9 írta:
Rivaldo11 írta:Akkor a "szörny" éhes maradt. :lol:
Kár volt a nagy pofáért...
Kunklinak nagy grat !
Hát Bob bátyó meg már csak ilyen bazári majom. Hírek szerint tegnap is volt meccse ki is kapott ott is.
Csinálja a showt mindenhol jól meg is verik szinte mindenhol. Sok sportértéke már nincsen az ő karrierjének , de mint látható a közönség még mindig bőven kíváncsi rá.
Egyébként pont ugyanilyen bokagumim van mint Kunklinak. :P Mondjuk sokkal előrébb ezzel nem vagyok :mrgreen:

Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.01. 23:37:00

Rivaldo11 írta:Akkor a "szörny" éhes maradt. :lol:
Kunklinak nagy grat !
Hát Bob bátyó meg már csak ilyen bazári majom. Hírek szerint tegnap is volt meccse ki is kapott ott is.
Csinálja a showt mindenhol jól meg is verik szinte mindenhol. Sok sportértéke már nincsen az ő karrierjének , de mint látható a közönség még mindig bőven kíváncsi rá.
Egyébként pont ugyanilyen bokagumim van mint Kunklinak. :P Mondjuk sokkal előrébb ezzel nem vagyok :mrgreen:
socio66

2011.05.01. 23:31:15

egyébként azt is olvastam,hogy tegnap sapp még ausztriában meccselt..
http://www.youtube.com/watch?v=7raShLTMzpo
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 23:31:10

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2011.05.01. 23:34:25-kor.
levproff
Director del Fútbol

2011.05.01. 23:26:13

Kép
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 23:18:58

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ku ... et-2075553
:shock:
Ezek szerint nem is akármilyen meccs volt.
miihii
KHAL

2011.05.01. 23:16:24

gergo9 írta:
miihii írta: Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCA :D 20. perc.
Igen. Leadtak minden meccset a gáláról kivéve a főmérkőzést le is maradtam róla szépen nem volt más stream.
Hihetetlen.
Marad a holnapi sport2-es ismétlés.
Azt én is lecsekkolom sztem,ha el nem felejtem :)
Ez a Sapp gyerek nem egyszerű arc,főleg amikor kapja az ívet meg a pofonokat,olyan sírós kisgyerek arca van fájdalmában,funny :P De a leghatalmasabb élményem vele kapcsolatban a Csontdaráló-ban lévő szöveg: "Megtanítol labdázni?" Sírtam :lol:
levproff írta:másfél perc után K.O-val nyert Tivadar, aki ezzel visszaisvonult.
Szép volt! 8)
Hú,akkor az ismétlés elejéről nem szabad lemaradni,mert több része nem is lesz a bunyónak :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2011.05.01. 23:17:49-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
levproff
Director del Fútbol

2011.05.01. 23:15:51

másfél perc után K.O-val nyert Tivadar, aki ezzel visszaisvonult.
Szép volt! 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.05.01. 23:14:01

Akkor a "szörny" éhes maradt. :lol:
Kunklinak nagy grat !
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2011.05.01. 23:08:48

azt olvasom hogy a kunkli kiütötte a tagot. :)
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.01. 23:08:32

miihii írta: Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCA :D 20. perc.
Igen. Leadtak minden meccset a gáláról kivéve a főmérkőzést le is maradtam róla szépen nem volt más stream.
Hihetetlen.
Marad a holnapi sport2-es ismétlés.
miihii
KHAL

2011.05.01. 23:03:09

gergo9 írta:http://www.centraltv.fr/rubrique,dolce- ... 26866.html

Ha nézni akarátok majd a Kunkli-BoB Sapp meccset élőbe.

HAJRÁ TIVADAR!!!!!!!
Kíváncsiságból ráklikkeltem és mi megy rajta?A reál-BARCA :D 20. perc.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése