daffy írta:Capon írta:Még a kp-t kéne felfrissíteni a Milannál mert az nagyon lassú és körülményes.
Kíváncsi lennék Kaká mit tudna produkálni ott.
remélem meglátjuk

kaka<->pato csere jó lenne mind2 csapatnak és mind2 játékosnak
Hát sztem egyiknek sem lenne jó. A Milannak azért nem, mert Kaká 2-3 éve teljesen elfelejtett futballozni, míg a Realnal sztem meg túl nagy luxus lenne egy Pato-Higuain-Benzema csatártrió, főleg, ha egy csatárral játszanak.
Másrészt nem várok hú, de nagy előrelépést a Milantól, mert ezzel a 2 emberrel is csak többen lettek és nem jobbak. A védelemben Thiago Silva ugye kiszoríthatatlan, míg nem hiszem, hogy Nestát csak úgy kiszorítanák. Másrészt ez a 2 védő nem vmi hiperextra játékos. Ráadásul Mexes a Bunkóhoz hasonló játékstílusú ostoba emberke. Zambrotta meg Abate, ahol sztem egyértelműen gyenge a Milan, oda meg Taiwo édeskevés. Csak hanem hoznak még vkit, de ismétlem messze nem olyan jók ezek a játékosok, mint amilyennek egy Milan játékosnak kéne lennie. A kp-juk meg úgy rossz ahogy. Pirlo nem idézi önmagát. Bommel nem vmi jó, Emanulesont nem igazán láttam még játszani, egyedül Seedorf az, aki tudja azt hozni, amit kell. Flamini se egy nagy sztár. Elől jól állnak, de én a Casssano-Robinho 2-ősből elküldenék vkit és helyette egy vérbeli szélsőt hoznék. Akkor egy ?-Ibra-Pato trió elől nagyon kemény lenne.