blanee írta:Boixos írta:...
Schuster és Pellegrini egyáltalán nem volt nagy név, közük nme volt megalomániához. Ráadásul Schuster pont egy nagy madridista is volt, aki ismerte a klub hagyományait. Az amit leírsz, hogy miért nem találunk ilyen embert pedig ott sántít, hogy attól, hogy még ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, abból távolról se következik egyenesen, hogy győztes lesz, meg trófeákat nyer. Jól mutat meg minden, de a győzelem kell egy ekkora klubnál. Szóval nem olyan könnyű találni hasonlót, tisztelet a barcának, amiért ki tudta nevelni nektek guardiolát, de hogy pont ő a nyerőember, hogy ilyen edzőtök legyen, ehhez nagy mázli kell a hagyományokon túl is.
természetesen nem evidens, h egy saját ember egyből győztes lesz, de rengeteg olyan plusz motivációval rendelkezhet, ami egy kívülről jött embernél nincs, nem lehet meg. guardiola a fakó edzője volt amikor kiemelték, és sztem egyáltalán nem volt egy világverő nimbusz a háta mögött. ahhoz, h akkorát szakítson amekkorát, ehhez sztem nem elsőroban mák kellett, hanem inkább az a filozófia, ami a barcát körülveszi, ez a madridnál már régen nincs meg. suszter egyébként legalább akkora barcelonista, mint amekkora madridista volt, sztem vele is egyértelműen mellényúltak, nála addig ment a bugi, amíg capello hatása tartott (na, ha őt megtartottátok volna, akkor biztos, h keményebben fel kellett volna kötnünk a gatyánkat, mert az a faaszi nemcsak beszélt, hanem dolgozott is keményen, elsősorban a fejekben). pellegrini pedig évek óta bizonyított a villarreallal, de a madridhoz, vagy inkább az ottani fílinghez kevés volt.
kiváncsi lennék, h mit csinálnátok mondjuk michellel, akit hagynának dolgozni és egy normális elnökkel, nem egy ilyen elbillent pöxxel - aki egyébként egyszer már teljes joggal megbukott -, mint perez.
bár ez sem menne egyik pillanatról a másikra, úgyhogy tuti, h marad az elkrt évek után komplett sorokat cserélünk-hozzáállás meg egy új vki, akinek ismételten olyan elvárásokkal kell szembenéznie, amik jóformán teljesíthetetlenek.
de ez a maradjon a ti bajotok.
szerk. még csak annyit, h suszter és pelle pont arra volt jó, h a megalomán vádakkal szemben belengesség őket, h ugye mégsem vagyunk azok. nem a túrót nem.