Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jogos. Sztem is ez a bajnokság az egyik leglátványosabb. Az olasz bajnoksággal nem maradtál le semmiről, az abgollal már igen, de igazából ott is 6 csapat van, akinek érdemes nézni a meccseit, a többi csak a fát vágja. Németországban pedig gyakorlatilag bármely meccset nézheted, garantált a jó foci. Nagyon örülök, h jövőre lesz az utolsó szezon, ahol még az olaszok küldenek 4 csapatot a BL-be, aztán jöhetnek a németek.Barcaman14 írta:Az idei szezonban teljesen felcserélődtek a szerepek. A Bayernről már elég szó esett, mindenki tudja hogy egyértelmű csalódás nekik ez az idény. A Stuttgart, Werder, Schalke, Wolfsbrug négyes sem fog örömmel visszaemlékezni. Hihetetlen hogy mindegyiküket meglegyintette a szezon során a kiesés szele, míg a Hannover, Mainz duó bemasírozott az EL-be. Tipikus Bundesliga, ahol minden elképzelhető!![]()
De én személy szerint nagyon megszerettem. Ebben közre játszik az is hogy az angol és olasz bajnokságot egyáltalán nem
látom, de ettől függetlenül is rengeteg élvezhető meccs van.
Egy kis másodosztály: Holnap Hertha-Augburg, Dárdai Pál búcsúmeccse! Sajnos élőben nem adja az Eurosport, azt hiszem 15:30-tól ismétlik.

Egyet sajnálok csak, h Hajnal nem fért be ebbe a keretbeTocy írta:Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!lluisllach89 írta:2-vel megy a Köln, bajnok a BVB.![]()

Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!lluisllach89 írta:2-vel megy a Köln, bajnok a BVB.

De.Messithebest írta:Az utolsó Mönchengladbach megverte a Dortmundot, így nem hogy bajnokavatás nincs, de közelebb is jött a Leverkusen, mivel ők nyertek. Nincs lefutva itt még semmi.

ozsimiki írta:Nah vége 1-1 lett. Tudom,h ettől is szép a foci,h tulképp nem kell semmit se csinálni,csak találni egy gólt és lehet nyerni,de számomra ettől nem szép
ez a Hamburg a gólja előtt se csinált semmit, utána meg volt még1 db lövése és ennyi.
Első félidőben a Dortmund se volt jó, bár ott is kihagyott két 100% ziccert,de másodikban nagyon jól játszva, kb 7 óriási helyzetet kihagyva, és elérve két kapufát, 2 gólvonalról mentést, végül egy továbbcsúsztatott labdát bevágtak végre. 5 pontra feljöhet a Leverkusen. Az sincs nagyon közel, de nem tudom mekkora vicc lenne ha nem a Dortmund érne be első helyen.
MEGLESZ!
hú de fel tudnak idegesíteni a hasonló meccsek