Sanama írta:Nem értem miért kell kifogásokat keresni arra,hogy miért színészkedett a csapat. A lényeg,hogy színészkedtek. Ezen nem fog változtatni az sem,ha Mourinhoék 2lábat eltörnek, de az sem, ha szabálytalanság nélkül lehozzák a meccset.
Értem,hogy miért kellett ehhez folyamodni,de ettől függetlenül nem értek vele egyet. De nehogymár itt egyesek azt magyarázzák be,hogy erre rá volt kényszerítve a csapat, mert az vicc! Ez egy taktikai húzás ( számomra ugyanúgy undoritó,mint Jose-é) volt, és remélem soha többet nem fogja meghúzni Pep, mert nagyon szépen lerombolhatja azt a képet ami a csapatról kialakult.
Inkább arra kéne kitalálnia valamit,hogy 11védekező játékos ellen hogy lő gólt akcióból,mert az még egyelőre nem sikerült.
Ozsi,
részben a Barca is feladta szerdán azt, amit eddig képviselt.
Szerintem tök természetes, nem vagyunk rá büszkék, magyarázni próbáljuk hogy ilyen ocsmány húzások is részei voltak a játékuknak.
Nem hiszem hogy azt magyarázzák, magyarázzuk, hogy erre kényszerítve volt a csapat, még ha ez a szó is szerepel itt-ott, inkább arról van szó, hogy ha ennyire focigyilkos az ellenfél, ráadásul ennyire pofátlanul hentesek, akkor még a legtisztességesebb embereknek is (nyilván nem mondjuk alvesre gondolok) elpattannak az idegszálaik, és benne van a szabálytalanság vagy a színészkedés.
Én azt furcsállom inkább, hogy taktikai húzást látsz ebben. Szerintem automatikus reakció. Elképzelhető, hogy ki lett adva, hogy kicist keményebben bánjanak velük a szokásosnál, de hogy daráljanak (ahogy valszeg Mou felküldi a népét) és főleg hogy színészkedjenek, biztosan nem. Mielőtt még jönnél azzal, hogy talán bizony Peppel telefonon beszéltem ezt meg, természetesen a saját véleményem alapján vagyok biztos ebben.
11 védekező játékos ellen szoktunk gólt rúgni, nem is kevésszer. Csak nagyon ritkán fordul elő hogy veszélybe kerül az eredmény, és szinte csak ilyen esetekben, azért ilyen látványos ez. Chelsea ellen amúgy akciógólt rúgtunk 11 védekező ember ellen, 10 emberrel. És nekünk ehhez még gyakorolni sem kellett ezt, mint a nagy José fiainak ugye.......
Feladta, feladta. Aztán majd újra így lesz, nagy ügy. Túl van ez lihegve, nem mondom h nem forog a gyomrom bármikor amikor sportszerűtlenül viselkedik egy Barca játékos, kifejezetten rosszul érzem magam, de az tart 5 percig. Ettől még nem leszek kevésbé boldog a csapat eredményei miatt, vagy kevésbé büszke rájuk. És ettől még ők maradnak valószínűleg a legsportszerűbb nagycsapat európában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila