Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már egy értelmes nyilatkozat.G.Gabe írta:"Szerintem az a legjobb, ha nyelünk egy nagyot, csendben maradunk, és megfelelően felkészülünk a barcelonai visszavágóra"- Iker Casillas.
Ő az egyetlen, aki normálisan áll hozzá a dologhoz.
Hát ez elég nyilvánvaló, nagyon nincs rajta mit belátni. Inkább azt kellene kitalálni, hogy mi kell ahhoz, hogy a jövőbeni klasszikusok nézhető meccsek legyen. Illetve pontosítok, foci legyen látható rajtuk... Mert szerdáról ha levesszük Messi 2 gólját akkor nettó ami marad az egy hányadék.blanee írta:Szerintem ez róható fel egyedül, de a hozzászólásokat olvasva örülök hogy ezt nagyrészt belátjátok.
Szerintem tök természetes, nem vagyunk rá büszkék, magyarázni próbáljuk hogy ilyen ocsmány húzások is részei voltak a játékuknak.Sanama írta:Nem értem miért kell kifogásokat keresni arra,hogy miért színészkedett a csapat. A lényeg,hogy színészkedtek. Ezen nem fog változtatni az sem,ha Mourinhoék 2lábat eltörnek, de az sem, ha szabálytalanság nélkül lehozzák a meccset.
Értem,hogy miért kellett ehhez folyamodni,de ettől függetlenül nem értek vele egyet. De nehogymár itt egyesek azt magyarázzák be,hogy erre rá volt kényszerítve a csapat, mert az vicc! Ez egy taktikai húzás ( számomra ugyanúgy undoritó,mint Jose-é) volt, és remélem soha többet nem fogja meghúzni Pep, mert nagyon szépen lerombolhatja azt a képet ami a csapatról kialakult.
Inkább arra kéne kitalálnia valamit,hogy 11védekező játékos ellen hogy lő gólt akcióból,mert az még egyelőre nem sikerült.
Ozsi,
részben a Barca is feladta szerdán azt, amit eddig képviselt.
Teljes mértékben egyetértek.Sanama írta:Nem értem miért kell kifogásokat keresni arra,hogy miért színészkedett a csapat. A lényeg,hogy színészkedtek. Ezen nem fog változtatni az sem,ha Mourinhoék 2lábat eltörnek, de az sem, ha szabálytalanság nélkül lehozzák a meccset.
Értem,hogy miért kellett ehhez folyamodni,de ettől függetlenül nem értek vele egyet. De nehogymár itt egyesek azt magyarázzák be,hogy erre rá volt kényszerítve a csapat, mert az vicc! Ez egy taktikai húzás ( számomra ugyanúgy undoritó,mint Jose-é) volt, és remélem soha többet nem fogja meghúzni Pep, mert nagyon szépen lerombolhatja azt a képet ami a csapatról kialakult.
Inkább arra kéne kitalálnia valamit,hogy 11védekező játékos ellen hogy lő gólt akcióból,mert az még egyelőre nem sikerült.
.
Egyetértek, jogosan léptek fel ilyen fogásokkal ellenünk, mi se épp a legtisztább arcunkat hozzuk és finoman fogalmazok. Szóval én megértem, hogy a barca játékosai ezt csinálják.Balinho írta:Nyilván kumma népszerűtlen leszek ezzel a bejegyzéssel, de megmondom őszintén engem nem zavar úgy ez a színészkedés, mint legtöbbeket.
Az ellenfél tudatosan a játék széttördelésére megy rá, ennek fejében bármit bevet, akár azt is megkockáztatja, hogy valakinek sérülést okozzon, úgy egyébként minden támadást élből elvágólag megakaszt, a pálya semleges részein szabálytalankodik, megtapossa a földön fekvőket (amire ugye nem egy példa volt), bosszúból-idegből akarja levadászni, megfélemlíteni a játékosokat, éppúgy színészkedik, rájátszik az esetekre stb... Na ez madridi oldalról úgy van bepromózva, hogy a Barca ellen ezt kell játszani, tökéletes célfutball, a pragmatista felfogás netovábbja, sőt Mourinho zsenialitása.
Kérdem én ha az ellenfél a futballal össze nem egyeztethető dolgokat is bevállal, és most itt elég megnézni az őszi klasszikust, a kupát és úgy egészében a Mourinho Barca elleni attitűdjét, nyilatkozatháborúit, akkor nekünk ezt így egybe le kell nyelni, fel kell vállalni az áldozati bárány szerepét??? Meg kell várni, amíg egy játékosunkat tényleg lemészárolják? Ramos őszi kiállításánáért 1 meccses eltiltás járt, vagy Arbeloa, Pepe sorozatos ámokfutásai jogosan maradtak megtorlatlanul eddig?
Ha a Madrid felvállal mindenféle piszkos, és sportszerűtlen eszközt, hogy nyerjen engem nem zavar ha erre a játékstílusra igenis rájátszunk (ugyanis az esetek 90%-ban ezek az esetekre történő rájátszások, nem azok eljátszásai...). Kérdem én az, ha a Real a játék ölésével a kupán felül mondjuk Pepe kiállítása nélkül továbbjutott volna a BL-ből, olyan rohadt elégedettek lennénk az erkölcsi igazságunkkal, hogy de bezzeg Pepét, Xabit, Arbeloat meg a többit le kellett volna zavarni a pályáról?
Sajnálom, de ha a Madrid folyamatosan áthágja a futball ősi filozófiáját (aminek egyébként pont, hogy hirdetője kellene legyen), én nem bánom ha a cél érdekében töredék mértékben de mi is megtesszük.
ezt mondtam én is. a fagyi visszanyalt.Balinho írta:Nyilván kumma népszerűtlen leszek ezzel a bejegyzéssel, de megmondom őszintén engem nem zavar úgy ez a színészkedés, mint legtöbbeket.
Az ellenfél tudatosan a játék széttördelésére megy rá, ennek fejében bármit bevet, akár azt is megkockáztatja, hogy valakinek sérülést okozzon, úgy egyébként minden támadást élből elvágólag megakaszt, a pálya semleges részein szabálytalankodik, megtapossa a földön fekvőket (amire ugye nem egy példa volt), bosszúból-idegből akarja levadászni, megfélemlíteni a játékosokat, éppúgy színészkedik, rájátszik az esetekre stb... Na ez madridi oldalról úgy van bepromózva, hogy a Barca ellen ezt kell játszani, tökéletes célfutball, a pragmatista felfogás netovábbja, sőt Mourinho zsenialitása.
Kérdem én ha az ellenfél a futballal össze nem egyeztethető dolgokat is bevállal, és most itt elég megnézni az őszi klasszikust, a kupát és úgy egészében a Mourinho Barca elleni attitűdjét, nyilatkozatháborúit, akkor nekünk ezt így egybe le kell nyelni, fel kell vállalni az áldozati bárány szerepét??? Meg kell várni, amíg egy játékosunkat tényleg lemészárolják? Ramos őszi kiállításánáért 1 meccses eltiltás járt, vagy Arbeloa, Pepe sorozatos ámokfutásai jogosan maradtak megtorlatlanul eddig?
Ha a Madrid felvállal mindenféle piszkos, és sportszerűtlen eszközt, hogy nyerjen engem nem zavar ha erre a játékstílusra igenis rájátszunk (ugyanis az esetek 90%-ban ezek az esetekre történő rájátszások, nem azok eljátszásai...). Kérdem én az, ha a Real a játék ölésével a kupán felül mondjuk Pepe kiállítása nélkül továbbjutott volna a BL-ből, olyan rohadt elégedettek lennénk az erkölcsi igazságunkkal, hogy de bezzeg Pepét, Xabit, Arbeloat meg a többit le kellett volna zavarni a pályáról?
Sajnálom, de ha a Madrid folyamatosan áthágja a futball ősi filozófiáját (aminek egyébként pont, hogy hirdetője kellene legyen), én nem bánom ha a cél érdekében töredék mértékben de mi is megtesszük.
teljes mértékben igazad van.Balinho írta:Nyilván kumma népszerűtlen leszek ezzel a bejegyzéssel, de megmondom őszintén engem nem zavar úgy ez a színészkedés, mint legtöbbeket.
na ehhez csak gratulálni tudok. Ha megkérdezted volna, remélem adott volna egy taslit. Szerinted a szerdai játék után minden madridistának el kéne égetnie a meglévő mezét, 1 évig nem hordania? Sajnos erről szoktak beszélni, amikor azt mondják, hogy nagyképűség jellemez sok barca drukkert. Ilyet egy random idegen arctól csak ilyen kérdezne. Bocs de az ilyen nagyon kiakaszt. Haverodnak mondod, oké, de így...szóval érted mi a gondom, jól tetted hogy nem kérdezted.Ma láttam egy srácot BL-es real mezben, 23-as számmal... Majdnem megkérdeztem, hogy büszkén viseli-e a történtek után?
Azért mert az ember természetes reflexe hogy először oda kap ahol fáj...És Pedro, Busi meg Alves is utána is olyan testrészt fájlaltak, aminek köze nem volt az esethez...rrobbiefcb írta:Most őszintén! Veletek nem volt még olyan, hogy focis, vagy bármilyen más sérülésnél nem oda kaptatok, ahonnan a fájdalom forrása eredt, hanem a fejetekhez? Ez miért olyan valószínűtlen???
nekem is csak egy kérdésem lenne hozzád!ferninho írta:a képek alatt csak egyszerü ténymegállapítások voltak, miiszerint Alves színészkedett és Pepe nem talált lábat.
amúgy lenne egy kérdésem felétek:
szerintetek Stark úr kiállította-e volna Pepét, ha Alves nem kezd el színészkedni, hanem rögtön talpra áll és megy elvégezni a bedobást vagy csak szimplán feláll és focizik tovább? és tényleg érdekel a véleményetek ebböl a szempontból.
és most nem azt kérdeztem, hogy jogos-e, vagy hogy lehet-e így odamenni....