Bajnoki Mérkőzések 10-11
- ab1daL
- Director del Fútbol
A SPORT azt írja, hogy ugyan semmi sérülése nincs, de lehet hogy Valdés helyett Pinto védhet ma. Valamint (tudom nem a megfelelő topic, és még messze a nyár), de ha már kapusok, a SPORT arról számol be, hogy Zubizarreta elutazik Argentínába, hogy érdeklődjön (finoman fogalmaztam, a SPORT azt írja, hogy leigazolja(!) ) a Lanús kapusánál, Esteban Andrada-nál.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Én lehet, hogy Montoyát tenném jobb oldalra, és a tapasztaltabb Alvest a balra, mert a kölyök jobbhátvéd, a felnőttek közt egy idegen poszton erősen kérdőjeles, hogy mit tudna kezdeni...
Thiago-Afellay alapkezdő, és valszeg Keita is az lesz. Jeffren játéka is valószínűsíthető, mert Pedronak nem tett jót a hétközi meccs, bár kéne neki is egy gól már...
Deulofeu-t én akkor küldeném be, de akkor mindenképpen, ha vezetünk 2vel, és kézben tartjuk a meccset. Nem szabad még terhelni lelkileg, egy könnyed játék belefér az utolsó negyed órában, de semmi több. Nem szabad, hogy úgy járjon, mint Bojan...
Thiago-Afellay alapkezdő, és valszeg Keita is az lesz. Jeffren játéka is valószínűsíthető, mert Pedronak nem tett jót a hétközi meccs, bár kéne neki is egy gól már...
Deulofeu-t én akkor küldeném be, de akkor mindenképpen, ha vezetünk 2vel, és kézben tartjuk a meccset. Nem szabad még terhelni lelkileg, egy könnyed játék belefér az utolsó negyed órában, de semmi több. Nem szabad, hogy úgy járjon, mint Bojan...
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Azért lehet, hogy ezen a kezdőn fogok még változtatni, de szerintem Pep beküldi Dealofeu-t, Roberto-t is beküldte a Real ellen, szereti a fiatalokat mély vízbe dobni. Gondolom, 3 gólos (2) vezetésnél állna be.fanbarca írta:Én kezdőm:
-----------------------------Valdés--------------------------------
Alves----------Fontás----------------Piqué-------------Mascherano
---------------------------Sergi-------------------------------------
--------Xavi--------------------------------Alcantara-----------------
Dealofeu-----------------Villa--------------------------Afellay
Tudom, sok helyen meglepő, de szerintem így is nyerünk, magabiztosan.
més que un club
- noname
- Llegenda del Barça
Nah ne szórakozzunk már. Ugyan Pedro nincs nagy formában, de még így is nagyon hasznos, a január-februári holt-időszakban ő tartotta a lelket a csapatban.FCB_gábor írta: Pedig simán van annyi benne, mint Pedroban, csak játékba kellene hozni.
A Fifa egy szégyen
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
ja jahtorrentkiller írta:Emberek, 17 éves! Még a B csapatban is csak néhányszor játszott. Csak azért, mert elviszi Pep, közel sem biztos, hogy akár csak 5 percet is kap.
Már előre látom, hogy milyen közutálat lesz itt a meccs után, ha nem küldi pályára Pep.
Tehetséges srác meg minden, de azért helyén kell kezelni a dolgokat.
Meg játszanak már azok akik egész évben ott voltak, mégse kaptak eddig nagyon lehetőséget.
Affelay tuti játszik, Thiago is elég valószínű, de abban sajnos már nem vagyok biztos, hogy Jeffren is lehetőséghez jut. Pedig simán van annyi benne, mint Pedroban, csak játékba kellene hozni.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Emberek, 17 éves! Még a B csapatban is csak néhányszor játszott. Csak azért, mert elviszi Pep, közel sem biztos, hogy akár csak 5 percet is kap.9Dave írta:Ezt a Deulofeu (nem biztos hogy jól írtam) gyereket játszatni kéne, ha nem is a kezdőbe, de legalább meccs közbe be kéne cserélni, kiváncsi vagyok a játékára.
Már előre látom, hogy milyen közutálat lesz itt a meccs után, ha nem küldi pályára Pep.
Tehetséges srác meg minden, de azért helyén kell kezelni a dolgokat.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Entrenador del Barça
Nehéz kérdés a kezdő összeállítása! Főleg a védelem problémás, leginkább azért mert nem kéne hogy megsérüljön valaki! Nálam Dani is padozna, mert neki is kell egy kis pihenő, max ha kell, akkor beáll! Piqére és Xavira is ráférne egy kis pihenő, szóval ha kezdenek is, akkor sem kellene végigjátszaniuk a meccset. Nálam ez lenne a kezdő:
Valdes - Montoya, Piqué (Fontas), Milito, Masc - Busi, Tiago, Xavi (Keita) - Pedro, Villa, Affelay
Valdes - Montoya, Piqué (Fontas), Milito, Masc - Busi, Tiago, Xavi (Keita) - Pedro, Villa, Affelay
- 9Dave
- Capitá del Barça
Ezt a Deulofeu (nem biztos hogy jól írtam
) gyereket játszatni kéne, ha nem is a kezdőbe, de legalább meccs közbe be kéne cserélni, kiváncsi vagyok a játékára.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- samy85
- Capitá del Barça
nem írok kezdőt.. de szerda után Afellay 1000 % kezdő lesz... ez tuti....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Valdes
Montoya Macherano Milito Fontas
Sergi Roberto
Thiago Keita
Affelay Villa Jeffren
Egyértelmű, hogy Xavi, Busquets, Alves nálam padozna. Esetleg Pique és pedro kezdhetne, de egy újabb sérülés most nagyon nem hiányzik.
Montoya Macherano Milito Fontas
Sergi Roberto
Thiago Keita
Affelay Villa Jeffren
Egyértelmű, hogy Xavi, Busquets, Alves nálam padozna. Esetleg Pique és pedro kezdhetne, de egy újabb sérülés most nagyon nem hiányzik.
- Deus
- Boixos Nois
Jaj, köszönöm nagyon! Még jegyet is tudok vásárolni ott. Csak nem jön össze vhogy... előjön a nou camp felületi nézete, és semmit nem tudok csinálni o.O csak ezt irja ki: "choose a section from the stadium stands"youkos írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.htmlIlúvatar írta:,,,
Itt mindig megtalálod
most mit hogyan válasszam ki a szektort mikor semmi nem műxik itt...

Azért még nincs vége a bajnokságnak teljesen, ne akarjunk már egy 17 éves kölyköt a kezdőbe követelni, aki még alig edzett felnőtt csapattal. Ha a padra felkerül már nagy dolog lesz, esetleg kaphat pár percet, de nem kell túl hamar bedobni a mély vízbe és felesleges is.
Játsszon Jeffren, Afellay és Thiago, és mindenképpen pihenjen Messi, a többi nem izgat.
Játsszon Jeffren, Afellay és Thiago, és mindenképpen pihenjen Messi, a többi nem izgat.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Én kezdőm:
més que un club
--------------Valdes----------------
Alves---Fontas---Milito---Montoya
---------------Keita------------------
----Afellay-----------Thiago--------
Jeffren--------Villa-----------Pedro
Én ezt a kezdőt küldeném fel.
Alves---Fontas---Milito---Montoya
---------------Keita------------------
----Afellay-----------Thiago--------
Jeffren--------Villa-----------Pedro
Én ezt a kezdőt küldeném fel.
-
- Barça C
Szerintem Messi ugyan elutazik majd a csapattal, de a játékát csak akkor fogja megkockáztatni Pep, ha tényleg jól lesz és szükség lenne rá is a 3 pont megszerzése érdekében. Én egy múlt hetihez hasonló kezdőre számítok, mert ugyan a BL-elődöntőt jól bírta a csapat fizikailag, de szüksége van pár játékosnak a pihenésre. A kezdő: Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Alves - Busquets, Keita, Thiago - Afellay, Villa, Jeffren. Remélem én is, hogy Deulofeu is szóhoz juthat majd, kíváncsi lennék, mire megy a nagyok között.
Ezzel kiegyeznékTom51 írta:----------------Valdes-------------
-Alves---Pique---Milito---Fontas
---Xavi-----Masch-----Thiago--
----Ibi--------Villa-----Jeffren
Csere: Keita,Pedro,és egy meglepi

----------------Valdes-------------

Díjaznám, ha a srácok hamar eldöntenék a meccset, és akár kaphatna is pár percet Deulofeu 

Hát tényleg fura,ha részleges szakadása van,akkor biztos nem utazik.fcjoc írta:Most akk Messi sérült vagy nem? utazik, de sérült .. érdekes
Most akk Messi sérült vagy nem? utazik, de sérült .. érdekes
- messibarca
- Jugador d'estrella
Ilúvatar írta:Ööö, lenne egy gyors kérdésem
Hány meccs van még hátra a La Ligában, illetve ki ellen fogunk még játszani időrendbeli sorrendben?
http://barcanoticias.blog.hu/2010/07/20 ... enetrendje

a siget készítette Victor (vuvu)
VVmessideco írta:Én is a tartalékolásra fogadok, szerintem jut egy kis pihenő a srácoknak
Remélem a keretben lesz Soriano, Nolito, JDS és Sergi Roberto is.
A kezdőt tekintve:
VV-
Alves- Milito-Fontás- ?
Mascherano
Thiago, Keita
Afellay- Soriano-Jeffren
Nem is lenne rossz. A kérdőjel helyére Puyol kerülhet szerintem
Alves-Piqué-Milito-jó kérdés
Masch
Thiago-Keita (pedig inkább mást látnék szívesebben)
Afellay-Villa-Jeffren
Én ezt szívesen elnézném. Azért ilyen a védelem mert nem kéne kikapni