ferninho írta:lehet itt szidni a Realt, lehet itt szidni Mourinhot és Perezt, de tudtommal a Real közzétett egy videót is a képeken kívül, amin aztán tisztán látszik, hogy tényleg nem ér hozzá szóval nem tudom miröl beszélsz/beszéltek....
szóval elhiszem, hogy számotokra mi vagyunk az antfutball team, aki kettétörik az összes Barca játékost, meg folyamatosan miattunk kell egy csomót fizetnetek arcplasztikákért, ez a ti dolgotok, hogy egyesek így gondolják, ezt el kell fogadni, de hogy egy nyílvánvaló esetbe is képesek vagytok belemagyarázni, hogy a csúnya gonosz Madrid megvezet mindenkit meg Pepe leszakította Alves lábát az már kicsit sok még nekem is....
és hagyjátok már ezt a lüke szándék dolgot.... ha Alves nem játssza el a nagyhalált, hanem egyböl felpattan, mert nincs semmi baja lapott nem kapott volna Pepe , mert ezen a meccsen volt egyértelmüen a "legszabályosabb".... szinte nem is faultolt.... max 1 sárgát ha érhetett, semmi többet...
Ez már a szánalmasság legalja.
Ez a pepe nevezetű két lábon járó tömeggyilkos az utóbbi évek legmocskosabb labdarúgója (igen, még de Jongot és van Bommelt is megelőzi). Azzal védekezni, hogy ma volt a "legszabályosabb" egész egyszerűen nevetséges. A képek alapján lehet, hogy nem találta el Alves lábát, de ahogy odament...
Lehet mondani, hogy Busi nem kapott ugyanezért pirosat 7 nappal előtte, de úgy tudom, hogy nem ez a bíró vezette. Szerencsétekre, mert akkor 8 fejeztétek volna be.
Végül megnéztem az UEFA-nak elküldött videót. Nem láttam Marcelot, Adebayort, Di Mariat és Ronaldo szerdai állakításait. Gondolom, hogy majd a második részben fogják elküldeni.