Olyanokat magyaráznak itt a realosok,hogy csak nézek
Mi csúfoltuk meg a klasszikusokat?
Véletlenül se a ti csapatotok, akik kétszer is csatár nélkül álltak ki, 7 védekező játékossal?
Ha nincs ez az undorító játék,amit elővetettek ellenünk,akkor nincsenek a színészkedések egyik oldalon se.
Pepét meg ne védjétek, annak az embernek pályára sem szabadna lépnie, nem hogy meccseket hoz le lapok nélkül...Hiába jó védő, mert azért tud normálisan is játszani, de egy agyatlan vadbarom.
Vegyek elő én is 5 éves videókat,hogy kit mire állítottak ki? Ez bíró függő. A német megtette. Nyilván azért mert katalán érzületű, MEssi drukker volt. Nyilván ezért.
Mondtok itt ilyeneket,hogy a barca játékosok rohanják meg a sporit minden ítéletnél.
Én most le fogok ülni megnézni hétvégén a 3 kalsszikust, és össze fogom számolni, hogy egy egy fújásnál,hány realos-hány barcás ment a sporihoz! Csalódni fogtok,mert minimális lesz a különbség.
Kívánom nektek, hogy térjen vissza a szép foci madridba, az igazi foci, aztán majd átértékelitek ezeket a meccseket elég rendesen.
Jah ha már összehasonlítás: láttátok kedves madridisták,hogy Falcao mire kapott tizit tegnap? Kristálytisztán ugyanaz volt,mint a bajnoki klasszikuson Villa elleni szitu. Tegnap befújták, 2 hete nem. Ugrálunk rajta? nem. én most megemlítettem, mert szemet szúrt,mennyire ugyanaz volt a két eset.
Olvassátok tovább a vezérszurkolótok agymenéseit, ugyanazokat a blődségeket olvasom itt vissza tőletek,mint amit tőle.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."