Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Visszavágót a TV2 adja, az meg csak vanMessiFan írta: Visszavágót is neten kell néznünk?

TV2MessiFan írta:Igaz. Akkor gyerünk Messi! Legyél te az új rekordtartó!
Visszavágót is neten kell néznünk?

Igaz. Akkor gyerünk Messi! Legyél te az új rekordtartó!Pavel írta:Akkor csak a 12 a jó.![]()
14-ben szerintem benne van vagy a selejtezők vagy a világliga góljai.
Érdekes.Pavel írta:Tegnap ameccsen 12-őt mondtak.
Lókukit. Rudi 14-et lőtt még fénykorában. Most néztem utánaPavel írta:12 Rudi.
Igen ő volt és az idén is ő lesz.

Pedig lehet máshogy is. Csak tényleg nehéz. De színészkedéssel nem lehet csatát nyerni. Ez nem fair. Bár sajnos a XXI. századi focihoz ez is szorosan párosul és mi sem maradtunk tiszták.Pavel írta:A színészkedének én sem örültem, de a Madrid (Jose) ellen csak így lehet.
Elhitetni a bíróval, hogy súlyos szabálytalanság történt.
Nekem ne mondja senki, hogy a kijelölt bíró nem nézte az előző két meccset. Ott megfigyelhette, hogy milyen gusztustalan szabálytalanságokat követett el a nagy Madrid játékosai pl. Pepe, Arbeola stb.
Természetesen a következő meccseken én se szeretném látni ezeket a megmozdulásokat.

12 Rudi.MessiFan írta:Na hál isten meg lett a győzelem ráadásul kapott gól nélkül!
Színészkedés, bíráskodás ide, vagy oda, nyertünk. Mourinho már feladta (bár gondolom azt csak indulatból mondta) így talán egy több gólos győzelmet láthatunk majd a Camp Nou-ban és utána irány a Wembley!
Egy MU-Barca párharcnak örülnék a legjobban. Valami olyasmi meccset várnék mint a 2008-2009-es csak a labdabirtoklás több lenne Barca részről.
Messi 11 meccsen 11 gól. Mennyi a BL gólrekord? Tavaly Messi volt a BL gólkirály? Asszem 8-at lőtt de lehet az a német csávó 9-ig jutott..

Elnézést kérek érte, meglestem néhány videót, valóban érte a labdát, de a lényegen ez nem változtat, a kísérlet/szándék büntetendő.daffy írta:azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
ilyennel nem szabad játszani.

ha eléri a labdát,akkor nyilván nem.kennyke04 írta: Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?