Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudod hazai pályán nektek nem csak brusztolni kellene hanem felszántani a pályát támadni mint a barom. Ti meg csak kergetitek a labdát meg odarúgtok amikor tudtok. Nekünk bőven jó, hogy hátul passzolgatunk (idegenben!) és kialakítjuk a helyzeteket. Majd nézd meg a visszavágót, tőlünk nem látsz olyat hogy hazai pályán(és nem azért mert 2-0 előnyünk van) 90.000 ember előtt úgy menjünk fel a pályára, hogy 7 védekező játékos 0 csatár. És majd azt is megfigyelheted, hogy hazai pályán nem fogjuk hátul "toszogatni" a labdát...casillasfan írta:amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
Tudom, ott van, nem elírás volt. És sajnos de, ez rossz értelemben vett ölés volt, passzív labdabirtoklás, mindazonáltal az ellenfél nem törte össze magát a labdaszerzés erőltetésében és tekintve, hogy ki volt hazai pályán a kettő közül az utóbbi a nagyobb gáz. A secondhalf-ban amikor bekerült Adebajor és elkezdtek letámadni, akkor azért a Barca is tempót váltott, ez leginkább a passzok gyorsaságában ill. a játékosok üresben való mozgásában nyilvánult meg, elég sok hibával is játszottak a katalánok ez időtájt, de feljavulniuk meg már nem is nagyon kellett, mivel jött Pepe zuhanyrózsa-utalványa, ezzel a Madrid összeomlása, csak padlóra kellett küldeni őket.MQuC írta:AndrésGerardHernandez!
A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focitPersze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem
![]()
Peace
sajnálja a tökömzola8787 írta:http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...
Jó kis kép az egyszer biztos,de őrülők hogy Alves nem sérült leMessi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()
Messi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()
d írta:Nem mondom, hogy ne legyünk elégedettek, nyertünk idegenben 2 gólla, ez hatalmas előny.
A pirosat is jogosnak tartom, de elfordulhatott volna, hogy Pepe nem cseszi el, és akkor egyenest a 0-0 felé tartottunk volna nagy eséllyel. Nem mondom, hogy Guardiola nem szándékozta volna a végére a mentálisan és fizikálisan is fáradó Madrid ellen megnyomni a játékot, mert nem tudhatjuk biztosan, de egy 0-0 nagyon veszélyes végeredmény lett volna. A Madrid nem volt veszélyes, de mi - finoman fogalmazva - sem bővelkedtünk gólhelyzetben.
Utólag mondhatjuk, hogy jól sült el, de alakulhatott volna ez másként is.
Szinte mindenbe egyet értek veled én sose adok a kommentárokra,meg nem is fogok egyedül talán a Chelsea ellen lehet mondani,hogy nekünk fújtak.Az Inter hát az úgy van ahogy leírtad ott teljes mértékbe mi szívtunk.A tegnapi meccs hát az nehéz ügy,véleményem szerint a Barca azt csinálta amit csinálnia kellett nem ment bele a nagy játékba és így nem volt helye a Madridnak a kontrákra.A piros véleményem szerint jogos volt nem azért mondom ezt mert Barca fan vagyok,hanem mert én úgy éreztem,hogy az a belépő súlyos sérülést is okozhatott volna Alvesnek,de hála istenek nem így lett,remélem jó kis visszavágó lesz és ott a Madrid nem állhat be,de ki tudja.Hajrá BARCA!Messi-Ini írta:A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Ez C Ronci nyilatkozatának a vége!
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket szivat*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Stark kiszórta Pepét?-Igen!
Megérdemelten nyertünk 2:0-ra?-Igen!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket!![]()
![]()