nagyatyesz írta:Hát srácok! Gratula a fiúknak! Ez kellett nagyon! Nem elemezném a meccset, csupán egy kis sztorit fűznék az estéhez, ami szerintem sok ide látogató Real drukker is olvasni fog! Kb 18 éve szurkolok a Barcának, mikor a családommal ellátogattunk a városba. Elmentünk a Nou Campba, és azóta fanatikus vagyok! A tv-ben egy Barca - Psg párharcot láttam először! Ezalatt a 18 év alatt nagyon sok sikertelenségben volt részünk, voltak gyengébb éveink is. Igazából a Sport tv indulásával tudtam követni a spanyol bajnokságot rendszeresen. Imádtam a Rivaldo-féle Barcát, holott közel sem volt ilyen sikeres, mint a maiak. De ezalatt a 17-18 év alatt soha nem láttam még olyan visszataszítóan, és undok módon játszó Madridot, mint idén!!! Én az a fajta Barca szurkoló vagyok, aki nem utálja a Madridot (persze nem is szeretem), de voltak olyan csapatai ezalatt a 18 év alatt a Madridnak, amit tiszteltem. Elég csak a Zizu féle csapatra gondolni! Azt akarom mondani, hogy szerintem nincs olyan igazi Madrid szurkoló, aki ezt a fajta focit szívesen nézné, és nincs olyan szurkoló, aki Pepét ne tartan egy mészárosnak! Amit pedig Morinho csinál a Madriddal, ahogy nyilatkozik, ahogy játszat, NEM MÉLTÓ ENNEK A KLUBNAK A HÍRNEVÉHEZ! Szeretnék még olyan Classicokat látni, ahol a focié a főszerep, ahol az aktuálisan jobban teljesítő csapat győz, ahol nem csak egy csapat akar nyerni! Hajrá Barca, és szebb jövőt Madrid!
Szerintem nincs olyan épeszű madridista akinek ez a játék tetszene. Nekem se tetszik, ez a mai tényleg antifoci volt. Viszont ha ilyen játékkal továbbjuthatnánk a Bl-ben, azt mondom rendben, és szerintem emiatt semmi defektem sincs, minden átlagos szurkoló így gondolkodik, és valljuk meg ez a reális.
Mourinho tudja jól, hogy kinyílva nagy verésbe szaladhat. Lehet hogy sikerülne meglepni a Barcát, de kicsi rá az esély. Ez a mai meccs persze a taktikája poklának legmélyebb bugyra volt, a bajnoki clasico és a kupadöntős teljesítmény szerintem már egy olyan szint ami már vállalható. A mostanit már lehet szégyellni, de ezért nem kötném föl Mourinhot. 1 éve van a csapatnál, csak így tudja felvenni a versenyt a Barcával. Ez a real épül, csak ellenetek látja szükségét így játszani. Nem hülye, sajnos az a helyzet a világban, hogy kisebb gáz undorítóan döntetlenezni, mint támadva a porba tipródni. Ha megnyernénk így a Bl-t, egyedül ti jegyeznétek meg, hogy milyen hányinger volt a játék, mindenki más elfelejtené.
Ha jövő ilyenkor is ezt kell majd látni, akkor azt mondom, ez tényleg gáz, de most még nem, mivel madridista vagyok, képes vagyok várni és meglátni mi fog történni. Eddig a legnagyobb probléma a türelmetlenség volt a csapatnál, senkit sem hagytak dolgozni.