Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ennek olvass utána,mert én csak 1 féle active.iso-ról tudok. az olvasással pedig nem vesztesz semmit. hátha..Fernando írta:Nekem az általad felsorolt játékok active.iso nélkül mennek. Szerintem az flash függő, hogy melyikhez melyik aktiváló lemez kell. Szerintem nem kell, de köszi szépen. Nekem a legújabbak nem mennek csak. Shift 2, Crysis 2, Op. Flashpoint, MK, sztem a Noire se fog és így tovább.
nekem régi flash-em van,így még a fifa 11 sem megy. ezért egy iso fájlt kiírtam egy dupla dvd-re. ha nem megy egy játék,akkor beteszem ezt az iso-s dvd-t a boxba. kiveszem és utána beteszem a fifát,ami megy.Fernando írta:Már egyszer még az operation flashpointnál rakott föl nekem egy újabb dasht, vagyis félig, mert a felénél megállt, de kinézetre megváltozott. Kinectes lett. Pendrive-ról szeretném dashelni hátha jó. Active.iso nekem sose kellett, elmagyaráznád, hogy az miért jó, meg, hogy az nekem mér kell? Tudom, hogy játék indítása előtt, de az honnan tudom, hogy melyik kell meg?
ha régit raksz fel,akkor használj active.iso lemezt. én is csináltam egyet és a régi flashemmel megy minden játék. annyi a dolgom,hogy a játék előtt beteszem az aktiváló lemezt és kész.Fernando írta:Nah emberek egy sürgős HELP!
Melyik az a desboard verzió ami nem a legújabb és nem vágja haza a flashemet, ellenben elviekben müxik vele néhány gamma? Nagy boxosok pls.
sjd írta:Frontlines: Fuel of war (egyfajta Cod-Battlefield ötvözet, bár minőségben egyikhez sem ér fel)Barcaádám írta: Tudtok ajánlani olyan jó háborús FPSt ami nem COD,nem Battlefield,nem Medal of Honor, nem Rainbow Six(bár ez inkább kommandós)nem Brothers in Arms,nem ArMA?? hirtelen ennyi jutott eszembe amikkel játszottam már.. lehet hogy lehetetlen a kérdésem ezeken van még valami jó háborús FPS?![]()
Frontlines: Fuel of war (egyfajta Cod-Battlefield ötvözet, bár minőségben egyikhez sem ér fel)Barcaádám írta: Tudtok ajánlani olyan jó háborús FPSt ami nem COD,nem Battlefield,nem Medal of Honor, nem Rainbow Six(bár ez inkább kommandós)nem Brothers in Arms,nem ArMA?? hirtelen ennyi jutott eszembe amikkel játszottam már.. lehet hogy lehetetlen a kérdésem ezeken van még valami jó háborús FPS?![]()
Először tedd fel az új dasht külön, de vigyázz hogy ne a legújabb bétát, mert az tönkre vágja a meghajtót..... ha úgyse megy, akkor valszeg újraflash a megoldás...Fernando írta:A Hot Pursuitben AP2.5 van valszeg azért nem megy. Az a baj, hogy nem értek hozzá. Ha újraflasheltetem megoldódik a problémám?
Nálam ugyanez van az NFS:HPnél, ugyan így patcheltem meg minden. A Wave patch letörli az update frissítést az isóról, szóval vagy szedd le külön az új dasht és dobd fel, vagy írd ki patch nélkül, de akkor gyanítom hogy nem fog menni...Fernando írta:Az Operation Flashpoint havernak hazavágta a flasht, szal gyanítom van benne igazság. Egyébként nekem az újabb játékok nem működnek a boxomon, meg vannak patchelve, az összes amúgy, mindig wave 3-ba rakjuk vissza. Az utóbbi 2-nél nem ismerte fel az eredeti (megpatchelés előtti) wave számát, kérdőjel volt, ott de visszatettük wave 3-ban, a játékot felismeri, de játszani nem tudok vele, mivel nem engedi fölrakni az update-et. Crysis 2, Shift 2, Operation Flashpoint, de baj volt már ez a Vanquishnél is. Fölismeria játékot, de el nem indul. Újraflashelés kell?
Én is unom, az újat nem is rakattam rá, bár egy ideig ki tudtam játszani.Messithebest írta:Jön a Ps3 féle Jailbreak cucc xboxra is! A neve x360key. Ezt a kis bütyköt azért találták ki, mert már nagyon sok dolgot bevetett az MS a warez ellen..(Ap2.5, legújabb dash(felülírja a meghajtót...azt viheted minden játék után újraflashelni a boxot...)) az a durva hogy ebben egy mini Linux rendszer fut, egy mellékelt microSD kártyáról.... Kiváncsi leszek az árára, ha nem túl drága, lehet beruházok rá, mert már nagyon unom hogy az új játékok meg az Ap2.5ös(NFS:HP, AC:BH, Fable 3,COD: MW2, COD:BO) játékok nem mennek, csak újraflasheléssel.....
Rinku írta:Játszik/játszott itt valaki az Elder Scrolls IV: Oblivion-nal? Honnan a frászból tudnék lockpicket szerezni a Thieves Guild-be való belépés nélkül? Echte harcos vagoyk, de a lockpick meg nagyon kellene, van rá elhetőség a tolvaj céhen kívűl a beszerzésére valamelyik njk-nál a világban? Nem arra gondolok, hogy találok ládában vagy a dándzsön mélyén a maraduereknék, banditáknál.
Vagy ha nagyon muszáj és belépek a tovlajk céhébe, ott kitől tudnék venni? Újra elővettem az Obliviont és már elfelejtettem, hogy anno hogy szereztem be, valaki légyszi help! Köszi!
Köszi, működik is.szajko írta:igen, még az új MK is ilyen.barca99 írta:...
Shift 2ben nincsen, mert játszom vele és semmi. A másik: a 360 Waves Patcehr a legegyszerűbb. Csak letöltöd, letöltöd a progban a Wave 3at, és ott van h Patch my game to Wave 3, megpatcheli és ennyi. De különben szerintem a Flashpointban sincs, hiszen még csak béta verzió tesztelik, szóval esélytelen hogy játékban már ott legyen.Fernando írta:Egyébként ez az új fajta frissítés xbox játékokban (ami tönkrevágja a flash-t), mikben van? Operation Flashpointban tuti. Valakinek valami info? Shift 2?
A másik kérdésem: Valaki ajánlana egy sima egyszerű patcher progit, amivel wave 11-ből tudom visszavarázsolni a gammát 3-ba?