2011.04.27. 22:44:47
A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.
Megkérném a madridistákat, hogy addig máshova ne írjanak, köszönöm.
Meccsről:
azt kaptam amit vártam, Di Stéfano erre akkor majd mit mond, ha a bajnoki nem tetszett? szegényt megértem. És nem lehet a pirosra fogni,h 60-70percig támadni se támadott a hazai csapat.
Piros lap: ilyenért láttunk már pirosat, és sárgát is. De semmi esetre sem volt szabályos megmozdulás, és nem is volt kis szabálytalanság, hogy annyira értetlenkedjenek egyesek. Utána Adebayor két kezes fejre mért lökését csak sárgával büntette, ebben benne volt a piros lap is, szerintem ha nincs előtte piros, az az lett volna.
Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi....
Természetesen a támadásainkat megkönnyítette a piros, de kérdem én, mit érdemelt volna a Madrid? Győzelmet? Otthon 0-0ra játszani? grt Josenak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.