Barça vs. Real - El Clásico
-
- Entrenador del Barça
Bár a sok véleményben van igazság a fő gond másutt keresendő. Mind a két csapatnak van egy top. összeállitása, itt nem vagyunk hátrányban, és még van egy kiválo-eredményes stilusunk is. De a Madrid cseréi sokkal jobb játékosok. Minden csapatrészben. Milito-Maxvell-Adrianó-Keita-Bojan-Jeffren nem Barca szint spilerek, bár ha csak egy menő van távol nagy gond nincsen. De most Puyol-Abidal-Iniesta is kiesett ez már sok. Nekünk állandoan a top. csapatot kell játszatni amig a Reálnál jóval hosszabb és erösebb a cseresor. Ez a vezetőség hibája. Most van ugyan kényszerü megoldás de a magabiztosság és a kreativitás kárára. Mást nem tehetünk, mint bizakodunk, de nyáron több tapasztalt, de nam kiégett spilert kell hozni. Sajnos de a Reál most esélyesebb.
Fecó
- barka
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Egy darabig úgy voltam vele ,nem fogom megnézni a ma esti meccset, a múltkori szörnyű produkciók miatt (nem a barca teljesítményére, hanem az elmérgesedett játékra gondolok). Emlékszem még olyan El clasicora, amikor a bíró a 26 percben fújt először a sípjába, annak ellenére, hogy elég parázs meccs volt. Nyilvánvaló a durva játék is kinek a műve....
Aztán belegondoltam, hogy ha van meccs amikor a csapatnak igazán szüksége van a szorításra az ma van, amikor ilyen tahók ülnek a kispadon és nincs egy normális szava sem, nem ismer se istent, se embert. Az az igazság, hogy nem érdekel az eredményt is, csak mutassák meg ennek a parasztnak, hogy ki az úr a háznál. Írtam volna, hogy alázzák meg, de 5-0 után már volt egy nyilatkozata, hogy: "nem aláztak meg minket".
Szóval hajrá srácok, és a meccs végén ha odamennének hozzá és az arcába mosolyognának és megkérdeznék, hogy most éppen mi volt a probléma a bíró, vagy a fű volt elég nagy, vagy csak nem jól hullt elég madárszar az égből....az lenne az igazi.
Hajrá Barca!
Egy darabig úgy voltam vele ,nem fogom megnézni a ma esti meccset, a múltkori szörnyű produkciók miatt (nem a barca teljesítményére, hanem az elmérgesedett játékra gondolok). Emlékszem még olyan El clasicora, amikor a bíró a 26 percben fújt először a sípjába, annak ellenére, hogy elég parázs meccs volt. Nyilvánvaló a durva játék is kinek a műve....
Aztán belegondoltam, hogy ha van meccs amikor a csapatnak igazán szüksége van a szorításra az ma van, amikor ilyen tahók ülnek a kispadon és nincs egy normális szava sem, nem ismer se istent, se embert. Az az igazság, hogy nem érdekel az eredményt is, csak mutassák meg ennek a parasztnak, hogy ki az úr a háznál. Írtam volna, hogy alázzák meg, de 5-0 után már volt egy nyilatkozata, hogy: "nem aláztak meg minket".
Szóval hajrá srácok, és a meccs végén ha odamennének hozzá és az arcába mosolyognának és megkérdeznék, hogy most éppen mi volt a probléma a bíró, vagy a fű volt elég nagy, vagy csak nem jól hullt elég madárszar az égből....az lenne az igazi.
Hajrá Barca!
én, ha egy "köz" mondással akarnám jellemezni a mostani szitut: sok lúd disznót győz!(het) valahogy ilyen benyomásom van, egy szinte csonkolásig le-csupaszított Barca (sérülések) és a kispadon tolongó világsztárok a Madridnál. persze az igazi baj nem ez, hanem a támadó hármasunk viszonylagos gólszegénysége, különös tekintettel Villára akiben egyszerűen már nem hiszek, annyiszor kellett volna hogy bizonyítson?! miért pont most? egy valaki viszont eldöntheti a javunkra ezt a kissé reménytelennek látszó meccset is őt pedig úgy hívják hogy Messi!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is büszke vagyok Pepre, ironikusan így kell fellépni!Amúgy is teljesen mindegy mi megy a héttérben, meg szájkarate, úgyis 180 perc fogja eldönteni az egészet!Mourinhotól sem éreztem, hogy hú de megsértette volna Pepet, csak megszólította, Pep meg válaszolt!
Fecooo úgy érzem kicsit túl misztifikálod, jó és a rossz harca, stb….Azt már elérték a főnökök, hogy érzelmileg mindenki a csúcson, ezt már nálad is látni!
Meccsről továbbra is az a véleményem, okosan kell futballozzunk!És ez a nagy „felhajtás” nem biztos, hogy jót tesz nekünk, inkább higgadtnak kellene lennünk!De bízom Pepben, hogy megnyugtatja a fiúkat, akikben biztos nagy a bizonyítási vágy, de nem szabad fejjel menni a falnak!Inkább játszunk kivárásra, s ha kell birtokoljuk 310 %-ban a labdát, de ne adjunk esélyt a kontrázásra!És biztos vagyok benne, ha türelmesen játszunk, akkor 1et betudunk préselni!
Legideálisabb helyzet az lenne, ha már korán betudnánk találni, az nagyon megbolygatná a taktikákat!Villára nagy szükség lesz, nincs mese ha odakerül be kell lőni!Mindenki várja a meccset, de nem szabad elfeledni van egy visszavágó, s persze ha már olyan eredményt tudnánk elérni, ami már fél lábbal a döntőbe vezetne minket csodálatos lenne!De nem tudom jobban hangsúlyozni, nem szabad kapkodni, nem nekünk kell rohanni, s egy idegenbeli gól (mondjuk Keitától, aki jól fejel, s megint mindenki szapulja…) nagyot dobna a helyzeten!
Tippem 1:1 vagy 1:2 (ide)
Fecooo úgy érzem kicsit túl misztifikálod, jó és a rossz harca, stb….Azt már elérték a főnökök, hogy érzelmileg mindenki a csúcson, ezt már nálad is látni!

Meccsről továbbra is az a véleményem, okosan kell futballozzunk!És ez a nagy „felhajtás” nem biztos, hogy jót tesz nekünk, inkább higgadtnak kellene lennünk!De bízom Pepben, hogy megnyugtatja a fiúkat, akikben biztos nagy a bizonyítási vágy, de nem szabad fejjel menni a falnak!Inkább játszunk kivárásra, s ha kell birtokoljuk 310 %-ban a labdát, de ne adjunk esélyt a kontrázásra!És biztos vagyok benne, ha türelmesen játszunk, akkor 1et betudunk préselni!
Legideálisabb helyzet az lenne, ha már korán betudnánk találni, az nagyon megbolygatná a taktikákat!Villára nagy szükség lesz, nincs mese ha odakerül be kell lőni!Mindenki várja a meccset, de nem szabad elfeledni van egy visszavágó, s persze ha már olyan eredményt tudnánk elérni, ami már fél lábbal a döntőbe vezetne minket csodálatos lenne!De nem tudom jobban hangsúlyozni, nem szabad kapkodni, nem nekünk kell rohanni, s egy idegenbeli gól (mondjuk Keitától, aki jól fejel, s megint mindenki szapulja…) nagyot dobna a helyzeten!
Tippem 1:1 vagy 1:2 (ide)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.27. 09:17:41-kor.

- albicelesteX
- A Vadász
Ez végre egy odamondós volt!Ez kellett már.Főleg ennek az öntelt majomnak!

Valóban szokatlan Pep stílusa, kissé meg is lepett, de egyetértek vele. Időnként nem árt, ha kiengedi az ember a "gőzt", persze a sajtótájékoztató kissé(?) eltért a korábbiaktól, de mások a körülmények, talán most erre volt szükség. Lehet, hogy ily módon is motiválni akarja csapatát. Bár én az igazi Pepet kedvelem, ez nem annyira ő volt, de most elfogadhatónak találom. Jose pedig bármennyi kupát is nyer, szememben egyre mélyebbre süllyed a mocsárban (és ezt nem a Madrid miatt mondom, korábban is így gondolkodtam róla). Lehet Jose nagy stratéga, nagy szájhős, sok kupával a kezében emberileg egy nulla: tiszteletlen, sportszerűtlen, a pályán (a csapata) hihetetlenül defenzív, pályán kívül pedig gonoszul offenzív. Bocsánat, kissé én is kiengedtem a "gőzt".
Na aztán nehogy Special Ten legyen a neve a vén g***nek a jövő hét végére!
Majd akkor hadonászhat a szavakkal, két kiadós agyvérzés közt!
Csak látnám már, csak látnám már... 

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Director del Fútbol
asztazeget
Nem semmi válasz.
Amúgy meg nincs kétségem afelől hogy ez az indulat megvolt már Pep-ben korábban is csak nem okádta tele vele a médiát mint a portugál takony.
Most kijött belőle remélem ezt át is tudja adni a csapatnak hasonlóan mint ősszel.

Nem semmi válasz.
Amúgy meg nincs kétségem afelől hogy ez az indulat megvolt már Pep-ben korábban is csak nem okádta tele vele a médiát mint a portugál takony.
Most kijött belőle remélem ezt át is tudja adni a csapatnak hasonlóan mint ősszel.
Úgy van, ahogy mondod, összeszokottabbak és a csapatjáték sokkal jobb. Nekem viszont ez inkább eredményesebb dinhoékénál, de nem látványosabb. Serintem is az lehetett volna, ha nem vágja tönkre magát, egyszerűen tényleg olyan dolgokat tudott művelni igazi brazil stílusban amitől csak néztem.nagyatyesz írta:Az akkori Barca összjátékban gyengébb volt, mint a mostani! Ott volt egy azóta is pótolhatatlan Eto, volt egy olyan Ronadinho, aki csak azért nem lett a világ valaha volt legjobb játékosa, mert motiválatlanná vált! - bár ez csak az én véleményem, hiszen én óriási Dinho fan voltam/vagyok! A középpályán és a védelemben viszont sokkal labdabiztosabbak a játékosok ( bár egy-két játékos "csak" simán jobbá vált)!
Egyébként én tartok a meccstől, de legutóbb mikor ezt éreztem, akkor 5-0-ra nyertünk! A Madrid jó csapat, jobb mint akkor, viszont mi jobbak vagyunk, és ennek 2 meccsen ki kell jönnie! Örülnék ismét egy Barca - Mu döntőnek!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
én meg most nem bánom, hogy egyszer visszaszólt. Ráadásul az oltásai mögött jóval több valós is volt, mint Jose-nak.Fecooo írta:...
Nem olyan biztos az,h emiatt rosszabbul jönnénk ki a dolgokból

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Az akkori Barca összjátékban gyengébb volt, mint a mostani! Ott volt egy azóta is pótolhatatlan Eto, volt egy olyan Ronadinho, aki csak azért nem lett a világ valaha volt legjobb játékosa, mert motiválatlanná vált! - bár ez csak az én véleményem, hiszen én óriási Dinho fan voltam/vagyok! A középpályán és a védelemben viszont sokkal labdabiztosabbak a játékosok ( bár egy-két játékos "csak" simán jobbá vált)!
Egyébként én tartok a meccstől, de legutóbb mikor ezt éreztem, akkor 5-0-ra nyertünk! A Madrid jó csapat, jobb mint akkor, viszont mi jobbak vagyunk, és ennek 2 meccsen ki kell jönnie! Örülnék ismét egy Barca - Mu döntőnek!
Én is hiányolom az akkori játékunkat és zseniket, DE. Ez a real nem fényévekkel rosszabb ennél a Barcánál. Ha így lenne nem tudtunk volna győzni a kupában még ezzel a játékkal sem.Subinho írta:10 éve nem találkozott a két csapat a BL-ben, akkor is ugyanebben a szakaszban. akkor a Rivaldo féle csapat életveszélyes volt, a Zidane féle Real pedig szintúgy. nagyon bíztam a csapatban, végül elég egyértelműen ment a Real a döntőbe. Ez a Real fényévekre van az akkor Realtól, ez a Barca pedig ugyancsak fényévekkel, de jobb, mint a 2001-es Barca!!!
A sok sérült és az utólsó 2 klasszikus miatt most a Realt érzem favoritnak, de ha a srácokban kicsit nagyobb tűz ég, akkor ezeket a meccseket hozni kell!!! Azért mert ez a Barca sokszor jobb ettől a Realtól és azért, mert ez a Barca!!! Egy ilyen 0 focit bemutató Real egyszerűen nem ejtheti ki a Barcát. aláírom, nincsenek csúcsformában, de össze kell kapni magukat és akkor egyszerűen nem lehet ellenfél ez a csapat!!! A helyzetekből most be kell lőni 1-2-t és akkor még az az 1-2 kontragól is belefér... Szerintem Madridban 1-1, vagy 2-2 lesz, Barcelonában meg 1-0, vagy 2-0 és sima továbbjutás!!! Persze ez a könyebbik feladat... sajnos a MU sokkal nagyobb falat.....
Egyébként nekem a Ronaldinho-féle Barca jobban tetszett mint a mostani. Olyan cselek, megoldások voltak, amik szerintem sokkal látványosabbak. Nem azt mondom, hogy most nincsenek váratlan húzások, ezek az ütempasszok ugyanis nagyon ott vannak, de mégis az igazi skill szerintem az volt, amit ők műveltek. Ollózós gól a villareal ellen, szétszopatós cselek. Ilyeneket nem látni. Pályán persze teljesen kiszámíthatatlanok ezek a mostani gyors passzok, de így nézve nem hoz nagyon váratlant. Nem olyan amire azt modnom, hogy aztak..va.
Ezeket természetesen hiányolom saját csapatom háza táján is, de ilyen sok eredménytelen év után csak az a vágyam hogy győzzünk; ha sikerül már nem fogom beérni ennyivel.
most érzem úgy, h Pep idegei is felmondták a szolgálatot, ugyanis megint visszaszólt a provokátornak, ez pedig nagyon-nagyon rosszat jelent...
"ha lesüllyedsz az ellenfél szintjére, ott az már legyőz a rutinjával..."
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17111.html
az a ... mostmár hivatalosan is nyeregben érezheti magát, amíg Pep hideg fejjel levegőnek tudta nézni, addig a luzitán .... ( mindkét "..." helyére mindenki kedve szerint berakhat akármilyen jelzőt) nyögései erőltetettebbek voltak a Sarapova által kiadott hangoknál...
nem bírja ki visszaszólás nélkül, ez pedig azt jelenti, h a pszichológiai hadviselés végül sikeres volt...
bízzunk a BARCA-SZÍVBEN, és abban, h ez a párharc most valóban a jó és a rossz harca... (nem Real Vs Barca, hanem Pep vs the asshole)
egyszerűen nem történhet meg, h megint ő győzzön!!!
már régen nem a Real a Barca első számú ellenfele...
a sajtótájékoztatón Pep szokatlanul "csúnyán" beszélt, egy Barcelonában élő honfitársunk lefordította a beszéde szövegét, amennyire megértette:
"José -mivel ő letegezett és Pepnek hívott- melyik José kamerája Minden bizonnyal ez az összes az? Holnap 20:45-kor a pályán találkozunk.
Pályán kívül ő nyert, ahogy mindig, folyamatosan egész évben, és a jövőben is ő fog. Átadom neki az ő külön bejáratú pályán kívüli BL-ét, hogy élvezze egészséggel. a másikat lejátsszuk holnap 20:45-kor ezen a pályán. Majd meglátjuk ki nyer, néha én, néha ő, de általában ő nyer, mert mi csak olyan kis győzelmeket aratunk amivel a világ tiszteletét vívjuk ki, amire nagyon-nagyon büszkék vagyunk.
Én is elővehetnék egy összehasonlító listát, de sosem végeznénk. Azaz emlékezhetünk a Stamford Bridge-re, emlékezhetünk 250ezer dologra. Nekem különben sincsenek olyan titkáraim akik ezeket összeállítanák. Mi csak kimegyünk holnap a pályára és megpróbálunk a lehető legjobban focizni.
Ebben a teremben ő a ****főnök, aki mindenkinél mindent jobban tud, ebben nem is akarok vele versenyezni egy pillanatra sem. Csak arra emlékezni, hogy 4 évet töltöttünk együtt. Ő ismer engem, én ismerem őt. Ha ő abból akar kiindulni amit a hozzá közel álló haverok írogatnak, és azok ott akik Don Florentino barátai, ha nekik nagyobb hitelt ad mint a barátságnak -nem barátságnak, a kapcsolatnak ami köztünk volt, tegye, tökéletesen megértem, minden joga megvan hozzá."
"ha lesüllyedsz az ellenfél szintjére, ott az már legyőz a rutinjával..."
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17111.html
az a ... mostmár hivatalosan is nyeregben érezheti magát, amíg Pep hideg fejjel levegőnek tudta nézni, addig a luzitán .... ( mindkét "..." helyére mindenki kedve szerint berakhat akármilyen jelzőt) nyögései erőltetettebbek voltak a Sarapova által kiadott hangoknál...
nem bírja ki visszaszólás nélkül, ez pedig azt jelenti, h a pszichológiai hadviselés végül sikeres volt...
bízzunk a BARCA-SZÍVBEN, és abban, h ez a párharc most valóban a jó és a rossz harca... (nem Real Vs Barca, hanem Pep vs the asshole)
egyszerűen nem történhet meg, h megint ő győzzön!!!
már régen nem a Real a Barca első számú ellenfele...
a sajtótájékoztatón Pep szokatlanul "csúnyán" beszélt, egy Barcelonában élő honfitársunk lefordította a beszéde szövegét, amennyire megértette:
"José -mivel ő letegezett és Pepnek hívott- melyik José kamerája Minden bizonnyal ez az összes az? Holnap 20:45-kor a pályán találkozunk.
Pályán kívül ő nyert, ahogy mindig, folyamatosan egész évben, és a jövőben is ő fog. Átadom neki az ő külön bejáratú pályán kívüli BL-ét, hogy élvezze egészséggel. a másikat lejátsszuk holnap 20:45-kor ezen a pályán. Majd meglátjuk ki nyer, néha én, néha ő, de általában ő nyer, mert mi csak olyan kis győzelmeket aratunk amivel a világ tiszteletét vívjuk ki, amire nagyon-nagyon büszkék vagyunk.
Én is elővehetnék egy összehasonlító listát, de sosem végeznénk. Azaz emlékezhetünk a Stamford Bridge-re, emlékezhetünk 250ezer dologra. Nekem különben sincsenek olyan titkáraim akik ezeket összeállítanák. Mi csak kimegyünk holnap a pályára és megpróbálunk a lehető legjobban focizni.
Ebben a teremben ő a ****főnök, aki mindenkinél mindent jobban tud, ebben nem is akarok vele versenyezni egy pillanatra sem. Csak arra emlékezni, hogy 4 évet töltöttünk együtt. Ő ismer engem, én ismerem őt. Ha ő abból akar kiindulni amit a hozzá közel álló haverok írogatnak, és azok ott akik Don Florentino barátai, ha nekik nagyobb hitelt ad mint a barátságnak -nem barátságnak, a kapcsolatnak ami köztünk volt, tegye, tökéletesen megértem, minden joga megvan hozzá."
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.26. 23:17:46-kor.
- Raul Madrid
- Barça B
Azt sztem senki sem mondta h nincs jelentősége, mert a szerdai bíráskodáson igenis láthattuk a nyomát, inkább arra próbáltak utalni egyesek, hogy a két csapat közötti különbséget nem tudja áthidalni velefcbarca78 írta:És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...
egyébként igen sztem is befolyásolhatta a döntéshozókat is ez a nyilatkozat. És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...Andris írta:Csak egyvalamit jelent mourinho kifakadasa, megpedig azt, hogy piszkosul duhos, h vegul nem portugal hanem a nemet jatekvezeto lesz. Raadasul pep nyilatkozatanak tulajdonitja ezt valszeg igazabol is, es meg az is lehet hogy kicsit igaza van..
Keves hir tetszett ennyire amiota tart a clasico laz.
- Andris
- Adminisztrátor
Csak egyvalamit jelent mourinho kifakadasa, megpedig azt, hogy piszkosul duhos, h vegul nem portugal hanem a nemet jatekvezeto lesz. Raadasul pep nyilatkozatanak tulajdonitja ezt valszeg igazabol is, es meg az is lehet hogy kicsit igaza van..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Subinho
- Director del Fútbol
10 éve nem találkozott a két csapat a BL-ben, akkor is ugyanebben a szakaszban. akkor a Rivaldo féle csapat életveszélyes volt, a Zidane féle Real pedig szintúgy. nagyon bíztam a csapatban, végül elég egyértelműen ment a Real a döntőbe. Ez a Real fényévekre van az akkor Realtól, ez a Barca pedig ugyancsak fényévekkel, de jobb, mint a 2001-es Barca!!!
A sok sérült és az utólsó 2 klasszikus miatt most a Realt érzem favoritnak, de ha a srácokban kicsit nagyobb tűz ég, akkor ezeket a meccseket hozni kell!!! Azért mert ez a Barca sokszor jobb ettől a Realtól és azért, mert ez a Barca!!! Egy ilyen 0 focit bemutató Real egyszerűen nem ejtheti ki a Barcát. aláírom, nincsenek csúcsformában, de össze kell kapni magukat és akkor egyszerűen nem lehet ellenfél ez a csapat!!! A helyzetekből most be kell lőni 1-2-t és akkor még az az 1-2 kontragól is belefér... Szerintem Madridban 1-1, vagy 2-2 lesz, Barcelonában meg 1-0, vagy 2-0 és sima továbbjutás!!! Persze ez a könyebbik feladat... sajnos a MU sokkal nagyobb falat.....
néztétek az indexen a madridi játékosok ökörködését a kispadon? Nagyon jó a hangulat, és nagynak tűnik a csapategység. Mi meg... És pont ezért fogunk továbbjutni, nekem kicsit az öszi hangulatot idézi az egész, ami a barca-reál előtt volt. Jó megérzéseim vannak.Továbbmegyünk
- samy85
- Capitá del Barça
most néztem a kezdőjüket... ha hiteles akkor ez lessz...
Cassillas-Arbeloa, Ramos,Albiol,Marcelo- Xabi, Lass, pepe- Özil, Di Maria, C. Roaldo... ugy ez ugyanaz mint a kupában, és annyi változás van ,hogy a eltiltás miatt nem lesz Carvalho, helyette Albiol, még a sérült Khedirát, Lass helyettesíti...
----------------Casillas----------------
Arbeloa---Ramos---Albiol---Marcelo
--------Xabi----Pepe----.Lass--------
--------Özil-----------------------------
-------------------------Di Maria-------
--------------C.Ronaldo---------------
Cassillas-Arbeloa, Ramos,Albiol,Marcelo- Xabi, Lass, pepe- Özil, Di Maria, C. Roaldo... ugy ez ugyanaz mint a kupában, és annyi változás van ,hogy a eltiltás miatt nem lesz Carvalho, helyette Albiol, még a sérült Khedirát, Lass helyettesíti...
----------------Casillas----------------
Arbeloa---Ramos---Albiol---Marcelo
--------Xabi----Pepe----.Lass--------
--------Özil-----------------------------
-------------------------Di Maria-------
--------------C.Ronaldo---------------

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Barça B
Ez már inkább nevetséges, mint felháborító.Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.
"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Barça B
De megdöglöttd írta:Ettől hiteles lesz máris... úristen!...juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Amúgy ez egy másik polip, az a VB-s német nem megdöglött?