Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez így van. De Guardiola nem játsztja Afellayt középpályán...igaz, eddig Keitát sem védőkéntszajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
Csak hogy ő szerintem nem fog középpályást játszani. Pedig jó lenne.. Keitánál mindenképp többet segítene a támadásokban. Még Thiagot is jobban le tudnám képzelni mint a Malit.szajko írta:tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
tudtommal Afellay baromi gyors és kreatív is... Marcelot is becsapta nem gyengénTocy írta:akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.
Reméljük, hogy így lesz. (:Messi-Ini írta:Tényleg ahogy én is olvasgatok,elég sok a pesszimista hangvételü duma,de mire fel???A bajnoki meccsen nekünk tökéletes eredmény volt a döntetlen,a srácok nem is rakták oda magukat annyira,mert felesleges volt!A kupadöntőt bebuktuk,de azt sem a Madrid nyerte meg,hanem inkább mi buktuk el,mert azzal a második félidővel el kellett volna dönteni a dolgot a rendes játékidőben,és ennyi!A 2 Clásicon nekünk volt 3 jó 45 percünk,amiben jobbak voltunk,a Madridnak 1,de ha még nagyon Madrid drukker valaki,akkor mondhatja azt hogy 2-2!A Madrid a 2 meccs összképe alapján gyengébb volt mint mi,szóval nincs mitől félni!A Kupavereség,és Guardiola motiváló képessége annyira fel fogja tüzelni a srácokat,hogy szerintem kiteszük mindenüket a pályára,amit csak lehet!Guardiola és Tito tutira kitalálnak valamit,és biztos hogy lesz meglepetés a kezdőben!!!
Nem sirni kell,hanem bízni a fiúkban,bízni Pepben,és meglátjátok hogy nem lesz semmi gond,holnap nyerünk Madridban,és bejutunk a bl döntőbe!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pedig Ini kiesésével ennek lenne a legtöbb értelme. De így már sehogy sem jó...mert ha Messi szélen van, akkor középre is kell egy kreatív, gyors ember, aki rávezetheti a védősorra a labdát...és ilyenből csak Iniesta van.LM10 írta:Ha még nem esik ki valaki...
--------------V.V.--------------------
-----Piqué----Puyol-----Mascherano----
Alves------Busquets------Xavi------Keita-
------Messi---------Villa----------Pedro
De ez közel sem biztos, hogy így lesz, Messi középen lesz úgy is, stb.
Nem feltétlen a mai-tegnapi napok kommentjeire gondolok... amióta kikaptunk a Kupában sok olyan hsz volt, hogy nagyon rövid a pad, meg hogy Másik csatár kell és tovább..tovább...ez a Madrid, nem lehet jobb mint a mi csapatunk... Ha jobbak? Akkor sem azok...Érted? kedves szurkolótársamP.U.Y.O.L. írta:Bár túl sokat nem olvastam vissza, de az egészen bizonyos, hogy akikkel reggel óta beszélgetek itt a Fórumon, azok közül senki se keres éppenséggel kifogásokat. Sokkal inkább beszélgetünk a puszta tények jelenlegi állásáról, illetve egy egészséges esélylatolgatás mellett mindenki leírta véleményét arról, hogy szerinte milyen eredmény várható a holnapi El Clasicón.

Bár túl sokat nem olvastam vissza, de az egészen bizonyos, hogy akikkel reggel óta beszélgetek itt a Fórumon, azok közül senki se keres éppenséggel kifogásokat. Sokkal inkább beszélgetünk a puszta tények jelenlegi állásáról, illetve egy egészséges esélylatolgatás mellett mindenki leírta véleményét arról, hogy szerinte milyen eredmény várható a holnapi El Clasicón.samy85 írta:sokan úgy írnak, mintha előre tudnák hogy kikapunk a bernabéuban..."nem lessz baj,ha kikapunk, meg otthon játszunk ugyis majd"...stb.
Igenis gólt, esetleg gólokat kell rúgni... Nem kell keresni a kifogásokat, hogy mentális fáradság, meg fejbeni zavar.... ugyanis pár év mulva seni nem fogja azt mondani, hogy a Barca a mentális okok miatt nem nyert bl-t... mondjuk...és ha megnyerjük, akkor sem az lesz majd hogy "pedig mentálisan kivagyunk"... Mellesleg nem a Madrid tehet arról hogy a mi keretünk rövid, szűk... csak is mi... szóval holnap Madridban kellenek a gólok, és a jó alap a vv-hoz.... Ha mi nem tudjuk megcsinálni, akkor ki?
remélem értettétek a gondolatmenetem...Visca el Barca
Inkább ne nyerjünk 100 évig semmit, meg kapjunk ki oda-vissza, minthogy feladjuk azt, amitől Barça a Barça. Így is eléggé elszomorító, hogy mi lett a nagy Real Madridból, ha ez a Barcelonával fordulna elő, tuti felvágnám az ereimet.albicelesteX írta:vagy mi is csináljuk azt amit ők,tördeljük a játékot,védekezzünk foggal körömmel és hozzuk le 0-0-al mind a két meccset aztán hagy döntsenek a tizenegyesek.

Így már más, egy kicsit félreértettelek. Viszont amit írtam, az a mentális problémára adhat egy kis gyógyírt. Vagyis, hogy gólt lőtt. Ezzel együtt, ha az 1. félidőben hasztalan, akkor a szünetben beküldeném szívem szerint Afellayt. Pedro az, aki szerintem megint meglepetés ember lehet. A kupadöntő 2. félidejében nagyon élt. Sajnos a gólja tényleg lesről született, de benne bármikor benne van egy gól akár a 16-oson kívülről is...albicelesteX írta: Szerk.:PUYOL a fáradtságot sokkal inkább értem mentális fáradtságnak mint fizikálisnak.Lehet,hogy sokat fut,harcol,de sokszor nem találja a helyét és a sok lesen maradás is talán betudható annak,hogy fejben fáradt,ha jól megnézzük azért nem semmi terhelést kapnak ők és ráadásul egy fajta győzelmi kényszerben kell játszaniuk és e mellé még a szép játékot is elvárják tőlük...nem lehet egyszerű.

Rá lehetne mondani.Nézőpont kérdése.Ha így nézzük akkor gusztustalan és gusztustalan között is van különbség és akkor mondjuk vannak a gusztustalanságnak szintjei.Amíg egy Alvesre vagy Busquetsre azért illeted ezt a jelzőt,mert színészkednek addig szerintem egy Ramosra vagy egy Pepére nem éppen emiatt és szerintem a magasabb fokozatba sorolhatók.Real Madrid 5 írta:Ez nem ellenérv ugyan, de pl dani alvest vagy busquets-et is nyugodtan lehet gusztustalannak nevezni.
ilyenek előfordulnak mindkét csapatban.

Ez teljesen igaz, viszont én még attól is tartok, hogy nem csak a visszavágón szándékoznak ilyen stílusban játszani, hanem a holnapi meccsen is. Hiszen tudjuk jól, hogy a Madrid arra játszik, hogy valahogy csak sikerül egy olyan kontrát vezetni, amiből betalálnak. Mellesleg, ha ők ezerrel azon vannak, hogy ne tudjunk gólt szerezni a Bernabeúban, akkor az szintén veszélyes lehet! Reménykedem legalább egy 1-1-es döntetlenben, de ez egyáltalán nem lesz könnyűIlúvatar írta: Hát, azért az odavágón is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.

Most is 7 védővel játszottak, mégis megvoltak bőven a lehetőségeink. Ha holnap kikapunk, akkor nagyon nehézzé válna a dolgunk, de olyat kijelenteni, hogy eldőlne a továbbjutás???Ilúvatar írta:Hát, azért az odavágó is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.
Nem követ fogsz kapni tőlem, hanem sört, mivel én is ugyanerre gondolok.albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc...
Hát, azért az odavágón is eldőlhet, mivel ha ő nyernek, akkor itt nálunk a Madrid 9 kapussal fog játszani.Bob_Marley írta:Puyol Zozzyval egyet értek, én még azt is mondom, hogy nem kell ezt egy döntő meccsnek felfogni van egy visszavágó!