albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc...

3 balhátvédünk van és mindegyik kidőlt...
Nem hinném, hogy a rövidebb padon múlna, hogy mit nyerünk idén. Egész évben rendben volt a keret, pedig nem kevés sérülés volt és a kupa döntőben elszenvedett vereséget se lehet ráfogni arra, hogy gyengébb védelemmel tudtunk csak kiállni. 105 percig nem kaptunk gólt! A második félidőben, amikor a Real a saját térfeléről nem tudott kijönni és folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteinket, el kellett volna dönteni a meccset. (akár több góllal is) Ez nem történt meg. Aki nem lő gólt nem érdemel győzelmet. A Madrid megérdemelten nyert, mert ők legalább az egyik helyzetüket gólra váltották. Ez egy ki-ki meccs volt, bármi lehetett volna és tény, hogy sok minden közrejátszott, de elsősorban a második félidőben mutatott 0 helyzetkihasználásnak köszönhetjük, hogy elbuktuk a kupát. (ami egyébként számomra igenis fontos trófea és hihetetlenül örültem annak, hogy több, mint 10 év kihagyás után újra diadalmaskodtunk) Tény, hogy én sem örülnék annyira, ha olyan játékkal érne el győzelmet a szeretett csapatom, mint amilyennel a Real pályára lép és ebben egyetértek itt sok hozzászólóval, de nem a mi hatáskörünk, hogy megítéljük, nekik mennyit is jelent ez a kupa és a mutatott játékuk. Innen én csak gratulálni tudok a Real Madridnak, hogy elcsente előlünk a Copa del Reyt, továbbá, hogy eljutottak a BL elődöntőbe.
Egyébként én bízom a csapatban és 2 meccsen mi vagyunk a párharc esélyesei. Remélem, hogy rúgunk gólt Madridban és nem kapunk ki. Így a visszavágón már ki kéne találnia valamit Mourinhonak, mert szaladni kéne az eredmény után.
Holnapra jó meccsnézést kívánok mindkét csapat szurkolótáborának és győzzön a jobb csapat!