Csak vicc.
Arra célzott, hogy a kupát a döntő párosítása tette értékessé, nem pedig a kupa ténye. Nyilván ez a legjelentéktelenebb kupa a 3 közül, de még ebben is szinte mindenki leírt minket, és toronymagas esélyesnek lett kiemelve a Barca. Mindenki outsiderként tekintett ránk, akik asszisztálnak egy újabb Barca sikerhez, de mi felül tudtunk emelkedni ezen a nézeten, és ez emeli számunkra legalábbis a kupát kissé értékesebbé, ami.Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri.
Most eljutottam oda, hogy ha ezert kitiltasz, nem tud erdekelni. Szerintem eddig eleg normalis hangnemben irtam le mindent.Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.
Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.
Teljesen természetes hogy örülnek, ennyi évnyi megaláztatás után van kupa.
Én inkább a másik szempontból közelítem meg a dolgot. Nem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentősebb, hanem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentős, és semmi más.Antifoci írta:Jelentéktelen...
Mert van nála 2 az az 2 jelentősebb..
Gondolom ezért már jár a ban..
Pont ez az, én ahogy írtam, egy-két divatrealostól (de furcs ezt leírnilluisllach89 írta:De csak a vak nem látja hogy a megnyert kupák száma fordítottan arányos az arcmérettel.
Aki a Madrid győzelmére fogadott az nem nyerthaszi írta:Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
az a két x meg szerintem x és egy győzelem...
Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
Akkor inkább olvasgasd a nyilatkozatait sűrűbben. Még hogy nem szokott ilyen érveket hozni...haszi írta:Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.
Ha még nem tették a modik rád a jelet akkor kérdeznék majd pár dolgot.haszi írta:A kiemelt rész nagy... Miket bele nem tudsz magyarázni a hülyeségedbe... Igen Stark fújt ellenetek és lehet ha szerdán is ez lesz, de eddig aki hisztizett szerda óta az nem Real Madrid játékos/képviselő hanem Barcas volt (Valdes, Guardiola). Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.
Rivaldo11 írta: Hát igen. Így legalább láthatod, hogy a zseni edzőtök kb. milyen kifogásokkal szokott élni. Amit írtam, az az ő stílusa volt.
De majd kiderül, a meccsen, mennyire is sikerül Starkot befolyásolnotok. Mert hogy meg lesz kísérelve egy-két hisztis nyilatkozattal megint, az tuti.
Hát igen. Így legalább láthatod, hogy a zseni edzőtök kb. milyen kifogásokkal szokott élni. Amit írtam, az az ő stílusa volt.haszi írta:Nagy szerencséd van, mert az egyik német sérült így 50%-al kevesebbet fúj ellenetek...Rivaldo11 írta:Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.
Viccek vagytok az érveitekkel együtt, ez már szánalom kategória... Most ha egy togóit kapunk akkor azért fúj majd nekünk, mert Adebayor togói?
OMG
na neRivaldo11 írta:Igaz, nálunk nincs két német a keretben.gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset?![]()
arra nem fog reagálni egyik sem, az el van felejtve...csak Mourinho tudja mondogatni, hogy a 12. ellenfél a bíró...NA EZ A SZÁNALOM!Fecooo írta:nem azért, mert nálatok van német és nálunk nincs, hanem azért, mert stark már nem egy meccsen fújt a Barca ellen... másik topicban le is írtam, melyik két meccsről van szó, "érdekes módon" egyik meccsre sem emlékszik senki, főleg az övrebőzők nem...
Nagy szerencséd van, mert az egyik német sérült így 50%-al kevesebbet fúj ellenetek...Rivaldo11 írta:Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset?![]()
Mert akkor sok "jóra" lehet megint számítani.