Barça vs. Real - El Clásico
- Andris
- Adminisztrátor
Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri. Neharagudj, de ez így komolytalan.
Nem is olvastam tovább a hozzászólást, esetleg kezd újra.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Most eljutottam oda, hogy ha ezert kitiltasz, nem tud erdekelni. Szerintem eddig eleg normalis hangnemben irtam le mindent.Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.
Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.
Teljesen természetes hogy örülnek, ennyi évnyi megaláztatás után van kupa.
De ha te adminkent ilyen arrogans lenezo hsz-t irsz egy "beszeljunk masrol" bevezetes utan, akkor mit is varunk a szurkolok nagy reszetol...
"kis jelentektelen trofeacska" - egyertelmu, igy, hogy a Madrid nyerte meg, mar alamizsna kupa lett. Persze elotte nem volt az. Az a helyzet, hogy a donto parositasa tette ezt a kupat a normal rangjanal fontosabba. Ti is nagyon jol tudjatok, meg azt is, hogy egy Bilbao elleni kupagyozelem utan nem lett volna ilyen unneples madridi oldalon sem, meg, hogy ti is ugyanigy unnepelnetek a kupat ha megnyertetek volna.
Aztan csodalkoztok, hogy van par ember, aki rossz neven vette az addigi arrogans nagy arcu altalanos Barca drukker hozzaallast - de ez meg mindig eleg keves ember volt, ami viszont mindenkit felhuz es ezen nincs is mit csodalkozni, hogy mindig van valami kifogas, ha nem nyer a Barca, magyarazkodtok ossze-vissza es raadasul mindezt arrogans modon, lehetoleg az ellenfel erdemeit minel jobban kissebbitve, a masikat meg egy vereseg utan is LENEZVE - es nem csak itt, vegulis is ez egy Barca forum, meg ki tudja mennyi 14 eves irkal ide, hanem mindenhol ezt kell hallgatni egy gyozelem utan. Nagyon keves Barca drukker kepes azt kinyogni, hogy grat. a Madridnak. "mondanank mi, ha ......" meg "gratulalnank mi de mihez?" A gyozelemhez szoktak gratulalni...
Titeket egy valami zavar, az hogy nem ti nyertetek ezt az "alamizsna" kupat.
Tanuljatok az altalam is nagyra becsult edzotoktol sportszeruseget es szerenyseget, vegulis ez az ami miatt annyira nagyra tartjatok a Barcat.
Az elodontokre pedig jo szurkolast mindenkinek!
- Andris
- Adminisztrátor
Én inkább a másik szempontból közelítem meg a dolgot. Nem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentősebb, hanem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentős, és semmi más.Antifoci írta:Jelentéktelen...
Mert van nála 2 az az 2 jelentősebb..
Gondolom ezért már jár a ban..
Mindennek a leírásánál pedig nem a madrid egyszem kupájának az értékét akarom lecsökkenteni, és elvenni a madridisták örömét, hanem kiindulok magamból, és tudom jól, ha ezt az egy kupát nyernénk csak egy idényben, legkevésbé sem örülnék és lennék elégedett.
A 2009es kupagyőzelmünk is csak három nap jelentett valamit: azon az egy estén amikor megnyertük, másnap szinte már nem. Azon az estén, amikor megnyertük a BLt és kimondhattuk hogy Tricampions, és abban a pillanatban, amikor kimondhattuk, hogy Hat Kupás Barcelona.
Egyébként (lehet hogy én nem becsülöm a kicsit, de ) nem jelentett semmit.
Ezért nem jár a ban, de ha még gúnyolódsz egy kicsit egy moderátori felhíváson, akkor azért majd már jár, nefélj.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Jelentéktelen...
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.
Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.
Az is természetes, hogy sok köztük az idióta aki most veri a mellét. Eleve sokkal több a madridista a világon és főleg Magyarországon, több ember közt a hülye is több.
Erősen ajánlom nektek, hogy jövőbe tekintő témákra terelődjön a szó, mert rövidesen megelégeljük a törlést és szerkesztgetést, meg egyáltalán azt hogy az oldalhoz legkevésbé sem méltó módon diskuráltok. És akkor törlés, kitiltás és topik zárás lesz mind barcás, mind madridista oldalról.
És akkor aztán majd akár dühötökben, akár örömötökben fulldokolhattok szerdán éjszaka, mert nem lesz hova bekaparni a gondolataitokat.
Az is természetes, hogy sok köztük az idióta aki most veri a mellét. Eleve sokkal több a madridista a világon és főleg Magyarországon, több ember közt a hülye is több.
Erősen ajánlom nektek, hogy jövőbe tekintő témákra terelődjön a szó, mert rövidesen megelégeljük a törlést és szerkesztgetést, meg egyáltalán azt hogy az oldalhoz legkevésbé sem méltó módon diskuráltok. És akkor törlés, kitiltás és topik zárás lesz mind barcás, mind madridista oldalról.
És akkor aztán majd akár dühötökben, akár örömötökben fulldokolhattok szerdán éjszaka, mert nem lesz hova bekaparni a gondolataitokat.
- József Attila
- József Attila
az az egy győzelem az egy X
azért ne tévedjünk el, úgy gondolom,hogy amennyire most verik a seggüket a Földhöz,mert hogy mennyi év után végre valami,van az egésznek egy másik oldala is,nevezetesen: 3év, közel 400 milla seggre verése után,egy Spanyol Kupa?
ennyi az eredménye
?

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Pont ez az, én ahogy írtam, egy-két divatrealostól (de furcs ezt leírnilluisllach89 írta:De csak a vak nem látja hogy a megnyert kupák száma fordítottan arányos az arcmérettel.

-
- Director del Fútbol
Aki a Madrid győzelmére fogadott az nem nyerthaszi írta:Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
az a két x meg szerintem x és egy győzelem...

Szóval. Úgy vélem, hogy te mindkét tábor történéseivel tisztában vagy, legalábbis kéne hogy legyél, nem mondom meg hogy miért, mert nem szabad említeni..
Az mind szép és jó, fontos trófea, hosszabításban legyűrtetek minket, még édesebb, adom is.
De csak a vak nem látja hogy a megnyert kupák száma fordítottan arányos az arcmérettel.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
az a két x meg szerintem x és egy győzelem...

ne nyavalyogjunk a birókra,én azt mondom
mi eddig azért szidtuk a madridistákat mert ezt tették,MI egy más csapat vagyunk,sokkal különbek annál mint hogy a bírón múljon bárki ellen a párharcunk, ha a legjobb formánkban játszunk semmilyen csapat,nem lehet ellenfél,nem hogy ez a Madrid
VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnek
de nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.

VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnek

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor inkább olvasgasd a nyilatkozatait sűrűbben. Még hogy nem szokott ilyen érveket hozni...haszi írta:Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.

A legjobb választ a pályán kell megadni rá, remélem meg is adjuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
látom minden karaktert részletesen el kell magyarázni, mert amúgy nem megy....
"fújtak oda BL-elődöntőt"? melyiket? egy BL-elődöntő két meccsből áll, de az átlag csak övrebőzni tud, pedig pont a mostani spori volt az, aki szerint a következő esetek nem voltak szabálytalanok:
Titi
Ballack
ezen kívül leírtuk néhányan, h a bíró személye igenis fontos abból a szempontból, h a Pepe-féle mutatványokat engedi, vagy sem. valószínűleg erre is jön vmi kontra, de ne legyenek kétségeid:
- ha Mallenco normálisan fúj szerda este, akkor max 10 emberrel kezditek a második félidőt, és a védekezésetek kulcsfigurája (Pepe) nélkül nem tudtátok volna kivédekezni a rendes játékidőt, hiába volt Casillas ihletett formában...
nah szóval, ha azt mondjuk, h a JM-féle stratégiához kell egy, a keménykedést engedő spori, az miért is minősül sírásnak?nem igaz, amit most is leírtam? a portugál szó szerint sírni szokott, mi max a látható tényeket írtuk le...
"fújtak oda BL-elődöntőt"? melyiket? egy BL-elődöntő két meccsből áll, de az átlag csak övrebőzni tud, pedig pont a mostani spori volt az, aki szerint a következő esetek nem voltak szabálytalanok:
Titi
Ballack
ezen kívül leírtuk néhányan, h a bíró személye igenis fontos abból a szempontból, h a Pepe-féle mutatványokat engedi, vagy sem. valószínűleg erre is jön vmi kontra, de ne legyenek kétségeid:
- ha Mallenco normálisan fúj szerda este, akkor max 10 emberrel kezditek a második félidőt, és a védekezésetek kulcsfigurája (Pepe) nélkül nem tudtátok volna kivédekezni a rendes játékidőt, hiába volt Casillas ihletett formában...
nah szóval, ha azt mondjuk, h a JM-féle stratégiához kell egy, a keménykedést engedő spori, az miért is minősül sírásnak?nem igaz, amit most is leírtam? a portugál szó szerint sírni szokott, mi max a látható tényeket írtuk le...
Rivaldo,Feco, Arról szól itt a fáma hogy mennyire gyengék vagyunk meg minden, ha 100% pörögtök..sima.
Erre 2 napig mindenki a portugál miatt sír..
Kiderül hogy nem az lesz és azzal is bajok vannak..
kérdem én mért van az hogy világ legjobb csapatának a szurkolói ezen vannak kiakadva...
Holott ti is elmondtátok hogy nektek is fújtak már oda bl-elődöntőt , akkor miről beszélünk?
Ha jobbak vagytok úgy is tovább mentek..
Nincs olyan bíró akinek ne lennének irtó [auto_cenzúra] meccsei, nincs !
Ez számomra azt jelzi hogy néhányan előre magyarázkodnak , holott egyáltalán nem kéne bármi is lesz.
Erre 2 napig mindenki a portugál miatt sír..
Kiderül hogy nem az lesz és azzal is bajok vannak..
kérdem én mért van az hogy világ legjobb csapatának a szurkolói ezen vannak kiakadva...
Holott ti is elmondtátok hogy nektek is fújtak már oda bl-elődöntőt , akkor miről beszélünk?
Ha jobbak vagytok úgy is tovább mentek..
Nincs olyan bíró akinek ne lennének irtó [auto_cenzúra] meccsei, nincs !
Ez számomra azt jelzi hogy néhányan előre magyarázkodnak , holott egyáltalán nem kéne bármi is lesz.
- Andris
- Adminisztrátor
Legyetek szívesek megjegyezni, hogy hányat szabad idézni. (2)
Több figyelmeztetés nincs, törlés és tiltás van egyből.
Több figyelmeztetés nincs, törlés és tiltás van egyből.
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Ha még nem tették a modik rád a jelet akkor kérdeznék majd pár dolgot.haszi írta:A kiemelt rész nagy... Miket bele nem tudsz magyarázni a hülyeségedbe... Igen Stark fújt ellenetek és lehet ha szerdán is ez lesz, de eddig aki hisztizett szerda óta az nem Real Madrid játékos/képviselő hanem Barcas volt (Valdes, Guardiola). Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.
Addig is: Javaslom hogy olvass Mourinho nyilatkozatokat. Gondolom tudod hogy a Copa del Reyt a Real Madrid nyerte meg, ezért nem volt bíróra panaszkodás a részetekről.
És ne hülyézgess itt, illetve gondolkodj.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kár előre siránkozni ezen, lehet, hogy ellenünk fog fújni Stark, a legtöbb amit tehet a csapat, hogy úgy játszunk, hogy ne számítson a játékvezetői segédlet sem. Képesek lennénk rommá verni is akár ezt a Madridot két meccsen, ideje nekiállni focizni végre idén.
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Rivaldo11 írta: Hát igen. Így legalább láthatod, hogy a zseni edzőtök kb. milyen kifogásokkal szokott élni. Amit írtam, az az ő stílusa volt.
De majd kiderül, a meccsen, mennyire is sikerül Starkot befolyásolnotok. Mert hogy meg lesz kísérelve egy-két hisztis nyilatkozattal megint, az tuti.

szerk:Bocs Andris, a sok idézésért...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haszi 2011.04.25. 14:31:47-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hát igen. Így legalább láthatod, hogy a zseni edzőtök kb. milyen kifogásokkal szokott élni. Amit írtam, az az ő stílusa volt.haszi írta:Nagy szerencséd van, mert az egyik német sérült így 50%-al kevesebbet fúj ellenetek...Rivaldo11 írta:Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.
Viccek vagytok az érveitekkel együtt, ez már szánalom kategória... Most ha egy togóit kapunk akkor azért fúj majd nekünk, mert Adebayor togói?
OMG
De majd kiderül, a meccsen, mennyire is sikerül Starkot befolyásolnotok. Mert hogy meg lesz kísérelve egy-két hisztis nyilatkozattal megint, az tuti.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
na neRivaldo11 írta:Igaz, nálunk nincs két német a keretben.gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset?![]()

Ezek szerint ha a visszavágóra holland játékvezetőt kapunk nekünk fog fújni mert Afellay holland és nálunk játszik ?

arra nem fog reagálni egyik sem, az el van felejtve...csak Mourinho tudja mondogatni, hogy a 12. ellenfél a bíró...NA EZ A SZÁNALOM!Fecooo írta:nem azért, mert nálatok van német és nálunk nincs, hanem azért, mert stark már nem egy meccsen fújt a Barca ellen... másik topicban le is írtam, melyik két meccsről van szó, "érdekes módon" egyik meccsre sem emlékszik senki, főleg az övrebőzők nem...
nem azért, mert nálatok van német és nálunk nincs, hanem azért, mert stark már nem egy meccsen fújt a Barca ellen... másik topicban le is írtam, melyik két meccsről van szó, "érdekes módon" egyik meccsre sem emlékszik senki, főleg az övrebőzők nem...
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nagy szerencséd van, mert az egyik német sérült így 50%-al kevesebbet fúj ellenetek...Rivaldo11 írta:Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset?![]()
Mert akkor sok "jóra" lehet megint számítani.
Viccek vagytok az érveitekkel együtt, ez már szánalom kategória... Most ha egy togóit kapunk akkor azért fúj majd nekünk, mert Adebayor togói?
OMG

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset?![]()
Mert akkor sok "jóra" lehet megint számítani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Az a baj, hogy ha őrült játékkal megaláznánk a Madridot a Bernabeuban, a sok majom drukker ugyanúgy Mourinho fszán lógna, és össze-vissza szrozná a Barcát a kupavereség miatt. Nyilván nem fogunk alázni, nem azért írtam...