Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.
Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.
Teljesen természetes hogy örülnek, ennyi évnyi megaláztatás után van kupa.
Most eljutottam oda, hogy ha ezert kitiltasz, nem tud erdekelni. Szerintem eddig eleg normalis hangnemben irtam le mindent.
De ha te adminkent ilyen arrogans lenezo hsz-t irsz egy "beszeljunk masrol" bevezetes utan, akkor mit is varunk a szurkolok nagy reszetol...
"kis jelentektelen trofeacska" - egyertelmu, igy, hogy a Madrid nyerte meg, mar alamizsna kupa lett. Persze elotte nem volt az. Az a helyzet, hogy a donto parositasa tette ezt a kupat a normal rangjanal fontosabba. Ti is nagyon jol tudjatok, meg azt is, hogy egy Bilbao elleni kupagyozelem utan nem lett volna ilyen unneples madridi oldalon sem, meg, hogy ti is ugyanigy unnepelnetek a kupat ha megnyertetek volna.
Aztan csodalkoztok, hogy van par ember, aki rossz neven vette az addigi arrogans nagy arcu altalanos Barca drukker hozzaallast - de ez meg mindig eleg keves ember volt, ami viszont mindenkit felhuz es ezen nincs is mit csodalkozni, hogy mindig van valami kifogas, ha nem nyer a Barca, magyarazkodtok ossze-vissza es raadasul mindezt arrogans modon, lehetoleg az ellenfel erdemeit minel jobban kissebbitve, a masikat meg egy vereseg utan is LENEZVE - es nem csak itt, vegulis is ez egy Barca forum, meg ki tudja mennyi 14 eves irkal ide, hanem mindenhol ezt kell hallgatni egy gyozelem utan. Nagyon keves Barca drukker kepes azt kinyogni, hogy grat. a Madridnak. "mondanank mi, ha ......" meg "gratulalnank mi de mihez?" A gyozelemhez szoktak gratulalni...
Titeket egy valami zavar, az hogy nem ti nyertetek ezt az "alamizsna" kupat.
Tanuljatok az altalam is nagyra becsult edzotoktol sportszeruseget es szerenyseget, vegulis ez az ami miatt annyira nagyra tartjatok a Barcat.
Az elodontokre pedig jo szurkolast mindenkinek!