Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.25. 12:03:47

gergo9 írta:Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset? :)
Mert akkor sok "jóra" lehet megint számítani.
Pont ez jutott eszembe... Volt mit számonkérni rajta. Most javíthatna. Igaz, nálunk nincs két német a keretben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.25. 12:02:24

Nem ez a tag vezette a két évvel ezelőtti Chelsea elleni hazai meccset? :)
Mert akkor sok "jóra" lehet megint számítani.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 11:59:33

Az a baj, hogy ha őrült játékkal megaláznánk a Madridot a Bernabeuban, a sok majom drukker ugyanúgy Mourinho fszán lógna, és össze-vissza szrozná a Barcát a kupavereség miatt. Nyilván nem fogunk alázni, nem azért írtam...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.25. 11:54:44

Kár elvitetni, h. segített a játékvezető a Chelsea ellen, de azt is, hogy az Inter gyakorlatilag a bíró juttatta tovább. összevissza 2-esetleg 3-góllal "károsított" meg minket. Megadott egy lesgólt, nem adta meg Bojan szabályos gólját, és elvett egy tizit. Ennyi elég volt az Internek, igaz, éppen csak, de elég volt.
Bár madridista oldalon csak murinnyó mesterművére emlékeztek, ezekre úgy tűnik nem. Mindegy már. Mellesleg a murinnyó tudja az ellenszert" kezdetű mondatokon lehet a legjobban derülni-ugyanis ezt messze nem csak ő, ezt mindenki tudja. Hiddinktől Pochettinóig. A kérdés ott van, hogy mi éppen milyen formát mutatunk, mikor, mennyire tudunk ez ellen a futballgyilkolás ellen játszani. Kell a pörgés, a sok helycsere, és a sok mozgás. De leginkább egy amolyan madridos, semmiből talált gól kellene, amiért nem dolgozunk meg. Azzal ki lehetne mozdítani a dolgokat a medréből.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mesca
Barça C

2011.04.25. 11:40:13

Tavaly emlékszek
kéész...én meg a chealse-re emlékszek....amúgy meg meg lehet nyugodni mert jobbak vagytok...akkor nem voltatok azok,ahogy az inter elleni első meccsen se...most perpill jobbak vagytok mint mi...nem a bírón fog múlni...idén még semmit nem várok a madridtól...enyyi év után ennek is tudok örülni...
HALA MADRID...
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.04.25. 11:27:29

A Német Stark vezeti a meccset!
LM10
Director del Fútbol

2011.04.25. 11:16:37

Lionel85 írta:Abszolút nem értem, hogy tök egyértelmű és nyilvánvaló, hogy portugál bírót küldenek az UEFA-tól, mikor tudják, hogy a Real edzője is portugál. Ennél egyértelműbb dolog nincs a világon. Persze, nem lehet minden azonos nemzetiségű bírótól kinézni azt, hogy pártfogoltja lesz az ellenfél edzőjének, de annyi más nemzetiségű bíró van még Európában, hogy ezt könnyebben is meg lehetett volna oldani. Így megint felerősödnek a hangok, megint lesz téma a sajtóban és ha netántán megint furcsa ítéletek születnek, akkor megint arról fog szólni a BL-párharc, hogy a bíró keze benne volt a meccsben.
Tavaly emlékszek, a milánói meccs előtt mondta Mourinho, hogy ez a bíró már sokat fújt ellene, mikor a meccsén fújt. Hát bejött a lelki terrorja, mert a 3-1-es meccsünkön nem kevés vitatható dolog volt....
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.25. 10:38:22

Abszolút nem értem, hogy tök egyértelmű és nyilvánvaló, hogy portugál bírót küldenek az UEFA-tól, mikor tudják, hogy a Real edzője is portugál. Ennél egyértelműbb dolog nincs a világon. Persze, nem lehet minden azonos nemzetiségű bírótól kinézni azt, hogy pártfogoltja lesz az ellenfél edzőjének, de annyi más nemzetiségű bíró van még Európában, hogy ezt könnyebben is meg lehetett volna oldani. Így megint felerősödnek a hangok, megint lesz téma a sajtóban és ha netántán megint furcsa ítéletek születnek, akkor megint arról fog szólni a BL-párharc, hogy a bíró keze benne volt a meccsben.
Kép
Kép
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.04.25. 10:19:06

Game90 írta:Sergio Ramos who dropped the Copa Del Rey off the bus has declared he wants to join Arsenal in the summer so he doesn’t have to make the same mistake again.
:lol: :lol: Beteg ember..... :P
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
PCsabi
aka Game90

2011.04.25. 10:03:02

Sergio Ramos who dropped the Copa Del Rey off the bus has declared he wants to join Arsenal in the summer so he doesn’t have to make the same mistake again.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2011.04.24. 22:54:32

elolvastam az utolsó 5-6 oldalt, szemet szúrt Rinku hosszú hsz-e:
csak annyit hogy pont egy olyan beszél az ovisságról aki mindig kényesen ügyel arra a két dologra, hogy a Barca nagy betű legyen a Real meg kicsi...

azért én tisztelem annyira a Barcát hogy ilyet nem csináltam soha és a leggyerekesebb dolognak tartom.
Szóval nem kéne bort inni és vizet prérikálni...
A többi okés, nyílván vannak idióták mindenhol, akik mindig a leghangosabbak, és egy katalán szurkolónak a leginkább egy madridista fogfeltűnni aki ilyen, ez teljesen természetes.
Stick
Barça C

2011.04.24. 22:47:59

Hát én nem régóta vagyok Barca szimpatizáns. A 2 évvel ezelőtti MU-Barca meccs óta. Nemhogy a Barca, de maga a foci sem nagyon érdekelt (mert a magyar színvonalból indultam ki). Ott akkor láttam egy csapatot, amilyet addig sosem. Olyan felfogásban játszanak mint senki más. És láttam egy Messi nevű játékost akire hárman rontottak rá, mind a négyen elestek, de Messi felpattant és nála volt a labda. Azóta nézem minden meccsüket és olvasom a nyilatkozataikat. Az egész csapat visszafogott és sportszerű. Messi meg azért is szimpatikus, mert olyan szerény. Ellentétben Ronaldóval. Megpróbáltam teljesen tárgyilagosan nézni a legutóbbi Reál-Barca meccset és megmondom őszintén, hogy nem tudom mit lehet szeretni a Reál viselkedésén. Nem a játéktudásukat vitatom, hanem a hozzáállásukat. A Pepe egy közveszélyes vadbarom, Ramos sem sokkal különb, Ronaldó egy kicsit idegbeteg és az egész csapat viselkedése sportszerűtlen, az állandó szabálytalanságokkal és bírói reklamálásokkal. Régebben még a Zidane-nal láttam 1-2 Reál meccset, az más volt, élvezhetőbb. Persze akkor még nem figyelem a Barcára. Mourinho stílusa meg egyenesen utálatos. Remélem, hogy kiesnek a BL-ből, mert szomorú lenne, ha ilyen stílusú játékkal le lehetne győzni a szépséget.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.24. 22:39:18

Rivaldo11 írta:Végül is Hegyi papa megmondta...lehet, h. nem egy világhírű szakember, ám úgy gondolom, tudja , mit beszél. És Ő méltatlannak látja-a madrid nevéhez mindenképp-ezt a játékot. Persze, eredményes lehet, ezt nem is vitatja senki. Csak épp a labdarúgásnak nem tesz jót, ha ez a felfogás diadalmaskodik.
Nagy megmondás nem kellett, tudtad ezt jól, mint mindenki. Ez van, a címek fontosabbak, magának mint brandnek is, sőt, így van jól, így van rendjén.

Addig ők azt hiszik a CDR után hogy na, megmondom majd én hogy mi a dörgés. Meg mártírok, wikipediát ők találták ki, de a Barcás nagyképű, divatdrukker.

Ez van, ilyen világot élünk. Ha bejutnának a döntőbe akkor gratulálnék, de tudom hogy mi, a Barcához illő játékkal rukkolnánk elő. Lehet jönni címmel, meg bármivel.

A stílusunkhoz hűek maradtunk, ha nem fontos egy madridistának szíve joga!

Nekem az.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
monyo69
Barça C

2011.04.24. 22:39:05

Hello! Tudom, hogy nem ide tartozik, de azért nyugtassatok meg, hogy ez az Osasuna elleni produkció csak vmi figyelemelterelés volt, semmi más. Mert köztünk maradjon, de én ilyen gyenge produkciót Pep-teamtől még nem láttam, pedig két kezemen tudnám megszámolni, hány meccset nem láttam. A Madrid meg 6 gólt rúg Valenciában. Remélem, nem hitték el Mounak, hogy jobbak, mint mi, mert abból még baj is lehet. Főleg, ha mi meg most azt gondoljuk, hogy na hoppá, tudatos taktikával minket is meg lehet ám verni. Mindegy, azt gondolom, vagyunk mi olyan intelligens csapat, hogy meg tudjuk oldani ezt a problémát. Bízzunk Pepben. Azt mondják sokan, találjon ki vmi újat. Szerintem ne találjon, csak szimplán itasson a csapattal vért. Ez meglepné a henteseket.
monyo69
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2011.04.24. 22:01:57

albicelesteX írta:nem tudtam azt a jelzőt illetni,hogy gusztustalan ellenben egy két jelenkori "madridistával".
Ez nem ellenérv ugyan, de pl dani alvest vagy busquets-et is nyugodtan lehet gusztustalannak nevezni.
ilyenek előfordulnak mindkét csapatban.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.24. 21:31:23

Rivaldo11 írta:Végül is Hegyi papa megmondta...lehet, h. nem egy világhírű szakember, ám úgy gondolom, tudja , mit beszél. És Ő méltatlannak látja-a madrid nevéhez mindenképp-ezt a játékot. Persze, eredményes lehet, ezt nem is vitatja senki. Csak épp a labdarúgásnak nem tesz jót, ha ez a felfogás diadalmaskodik.
Szerintem aki tényleg a Real Madridot szereti az mindenki méltatlannak tartja ezt a játékot és ha a szívükre teszik a kezüket egy két játékost is méltatlannak tartanak arra,hogy a fehér mez rajtuk legyen.Én akkor kezdtem el a Barca-val szimpatizálni amikor a Clásico-k eredményei Madrid győzelmekkel értek véget.Nem csíptem őket akkor sem,viszont egy R.Carlosra,Ronaldora,Zidane-ra,Hierrora stb. nem tudtam azt a jelzőt illetni,hogy gusztustalan ellenben egy két jelenkori "madridistával".
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.24. 21:08:35

Végül is Hegyi papa megmondta...lehet, h. nem egy világhírű szakember, ám úgy gondolom, tudja , mit beszél. És Ő méltatlannak látja-a madrid nevéhez mindenképp-ezt a játékot. Persze, eredményes lehet, ezt nem is vitatja senki. Csak épp a labdarúgásnak nem tesz jót, ha ez a felfogás diadalmaskodik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.24. 20:22:09

Soha nem nyomtuk 3 vkpval.
nah ez az, ami nagyon nagy tévedés! nézd csak vissza a kupamenetelést... a Sevilla és az Atletico ellen (de az egyik ellen egészen biztosan!!!) 3 vkp-val állt fel zsozé, és az 5-0-s klasszikus 2. félidejében is 3 vkp volt pályán...

a téma lezárásának: én személy szerint akkor fogom elismerni a Madridot, ha nem azon fog múlni a győzelmetek, h a bíró ki akarja-e állítani Pepét vagy másokat, vagy sem ill. engedi-e a keménykedést vagy nem...
amíg nincs rá bizonyíték, h a bíró engedékenysége nélkül is képes a Real a Barca fölé emelkedni, addig (már bocsánat, de...) nevetségesnek tartom az elvárásaitokat tőlünk az elismerésre...
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.24. 20:21:23

Antifoci írta:Még egyszer mi nem tudunk úgy játszani ahogy ti, ezért az továbbra sa érv hogy csak akkor leszünk elismerve ha úgy játszunk mint ti, ezek szerint nyerhetünk mi akárhányszor, az mindig mák lesz, mert nem tudunk úgy játszani mint ti.
tényleg nem akarok sok szót fecsérelni erre, de azt felejtitek el, hogy szép, igényes, attraktív és az eredményesség (értsd: gólszerzés) szavak jutnak az emberek eszébe a Real Madridról. Itt van hasonló mentalitású rivális számotokra, akikkel tényleg a futball szépségét kéne produkálni, de ehelyett ti szurkolók megelégedtek ezzel az produkcióval. Nem is ezzel a gyilkos mentalitással van bajom részetekről, de hogy amint megvan a labda rúgtok bele akkorát, hogy hadd fusson x,y... 10/1 van értelme... hát lehet eredményes, de hogy szép számomra semmiképp sem ez a foci jelenti és még csak nem is a 2védősoros felállás, hát én ízlás ficamom már csak ilyen.
2000évek eleji madrid játékát én is tapsoltam, de ez...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
d
Entrenador del Barça

2011.04.24. 20:03:54

Most milyen elismerést vársz ITT? Ez egy Barca fórum, a legtöbb fórumozó nem fogja csak úgy elismerni a Madridot, amíg nem leszünk egyértelműen lesöpörve a pályáról addig pláne nem és azért akárhogy nézzük benne volt a kupadöntőben is a győzelem lehetősége.

Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy győztetek teljesen feleslegesen hergeled itt a közönséget, nem elég elégtétel az, hogy itt idegeskedik egy raklapnyi Barca drukker, ez a Madridot is dicséri...

Azt pedig ne is várd, hogy elvakult Barca drukkerek, akik el vannak kényeztetve gyönyörű gálákkal az elmúlt 4 évben elismerően nyilatkozzanak a Madrid célfocijáról.

De ha élvezed a széllel szemben pisálást, csak folytasd...
Antifoci
Barça B

2011.04.24. 19:43:07

dafi: azzal semmi baj hogy tisztelettudóan írsz, tudod milyen közegben mozogsz ez a helyes.
De ha én lennék itt ennyit és reálosként én azért nem mennék el minden mellett szó nélkül.
Pl: amit nekem címeztek ma hogy mi ezt taktikát ami játszottuk a barca ellen eddig ezt gyakoroltuk,meg ezt játszottuk.. nevetséges.. tök mind1 ki mondja.
Soha nem nyomtuk 3 vkpval.
Tény a focink a gyors ellencsapásokra épül, de nem úgy mint a barca ellen , használjuk de nem kizárólagosan.

Még egyszer mi nem tudunk úgy játszani ahogy ti, ezért az továbbra sa érv hogy csak akkor leszünk elismerve ha úgy játszunk mint ti, ezek szerint nyerhetünk mi akárhányszor, az mindig mák lesz, mert nem tudunk úgy játszani mint ti.
daffy
Madridista

2011.04.24. 19:30:03

Daffyt meg amellett, hogy normalisan leirja, amit gondol, egy valami miatt kedvelitek annyira; mert altalaban azt mondja, amit hallani akartok.
tisztelettel,erre reagálnék. nem gondolom,hogy így lenne és többször is írtam olyat,ami feltételezhetően nem tetszett a barcásoknak és nem egyszer vitáztam is velük erről-arról. pl: számomra a barca focija is 90%ban sablonra épül(feltételezem ezzel sok barcás nem értene egyet).
sok dolog van,amiben különbözik a véleményünk,viszont az egyezéseket sem tagadom. most,hogy clasicok vannak én sem írok véleményt foci témáról,mert
1. egyik szurkolótábor sem értene vele egyet
2. elég baja van mind2 tábornak enélkül is
3. 2 meccsből nem vonnék le következtetéseket
4 és ami a legfontosabb,mindenki tök ideg...
igyekszem legtöbbször tisztelettel írni és ez sokaknak a másik oldalról nem tetszik,mert nyalásnak minősítik. ezt ki-ki gondolja,ahogy akarja. fix,önálló véleményem van,de ez most olyan,amit nem kéne egyelőre leírni,max pü-ben.
további kellemes ünnepeket és a 2 clasico után írok újra fociról,addig csak olvasok
bocs az off miatt.
blanee
Barça B

2011.04.24. 18:07:04

Antifoci írta:Nagyon jól tudom hogy nem győzlek meg, egyenlőre nem tudlak majd előbb utóbb , talán.
Azt meg ne mond hogy nem ez a baj , hogy real küzd harcol..mert szerda óta kb 1000 példát másolhatnék ide be erre.

Az a lényeg hogy a 4 meccs előtt elég nagy volt a mellény itt is , néhány játékosnál is, és egyenlőre nem úgy alakultak a dolgok.

De mivel egyenlőre sokkal jobb csapatotok van simán benne van, hogy kiesünk tükör simán. De ha mégse arra is meg lesz a magyarázat..

Ez itt a probléma mivel ekkora szériába van a barca a reál nem tud olyat csinálni hogy az igen arra azt mondja a többség hogy a jogos. Pedig ez nem nagy dolog..van akinek megy.

Meglátjuk mi lesz, csak az ilyen emberek tudnak nagyon végletek be esni...
Ha kiestek sztd hányan fogják azt írni hogy gardiola menjen, sok játékos menjen...
Hidd el sokan , mint ahogy a kupa után is írogatták sokan..
Pedig nem tudják milyen jó dolguk van.
Amúgy igen, ami az "élő közvetítés" topik alatt megy az vicc. Más fórumokon is ezt tapasztalom és egyszerűen nem értem. A kupadöntő alatt 1 gólos hárányban negyed órával a vége előtt ilyet írnak, hogy elmegy aludni, ennek a csapatnak lőttek, stb. Pedig csak 1 gól kéne, amivel még simán meglehet a kupa.
tuziat96
Barça C
Kapcsolat:

2011.04.24. 18:01:13

szerintem ha puyol pályán lesz akkor nem kapunk gólt !! :idea: :idea: :idea:
pályán lesz szerdán???? :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!:
d
Entrenador del Barça

2011.04.24. 17:56:27

Én csak annyit mondanék, hogy ha átmegyek bármely Realos blogra, esetleg a madridista.hu-ra, ott se találok olyan oldalt az elmúlt x évből, hogy ne legyen kifejtve, hogy mennyire fújnak a Madrid ellen és a Barcának, minket támogat az uefa, a spanyol szövetség, a Vatikán és Lappföld is, sőt természetesen a szerencse is a mocsok Barcával van, mert a sérülések is teljesen elkerülnek minket, a kapufáról csak befele pattan a labda, sőt mocsok túlértékelt Messi is csak tök véletlen tudja átvinni a labdát 6 ember közt.
Az ilyen embereket nem lehet meggyőzni.

Tudod daffyban nem azt tiszteli az ember, hogy talán kicsit kevésbé elfogultan látná a dolgokat, hanem abban, hogy ide írt jóban-rosszban. Az elmúlt években egyetlen el classico után sem jött még ide ennyi madridista, megjött a hangotok most, pedig eddig is írtak éppen elég hülyeséget a madridról, eszébe nem jutott ennyi embernek megvédeni a csapatát ezen a fórumon, pedig eddig is olvastam blődségeket dögivel.
Válasz küldése