Zolee23 írta:A Knicks azért operál az egyénieskedésre, mert nem tudnak másra. Melo, Amare, Billups akik faktor tud lenni egy PO meccsen a többiek max. jó kiegészítők, utóbbi időben még azok se. Ebből a hármasból Billups eleve out, Amare sérülten játszik, marad Melo. Namár most egyedül elég nehéz megverni azt a csapatot aki olyan fegyelemmel védekezik mint a Boston, viszont rájuk nézve gáz, hogy a második meccsen majdnem sikerült neki (pl. ha nem Jeffries bohóckodik a festékben). Viszont magukhoz képest még a Knicks is jól védekezett eddig, tegnap mondjuk nem bírták a nyomást, blowout is lett belőle. D'Antonit lassan nem lenne hátrány eltüntetni a padról, ha komoly PO csapat lesz a Knicks (márpedig 1, legkésőbb 2 éven belül az lesz) és valamit el szeretnének érni akkor értelmesebb edző kell.
Na én ezért írtam a párharc előtt 4:0-t max 4-1t!Nekünk a Philly jóval rosszabb lett volna mint a nagy felhajtott NY!
2ik meccsel nem értek egyet, rendben ha nem Jeffries bohóckodik, de mi engedtünk le, s ez a lepattanózásban nagyon kijött!Ugyanúgy kivédekeztük a Knicks támadásait, csak minden odapattant!
Memphis nagyon kemény, nem láttam a meccseket tegnapról, de szép eredmények vannak!Pacers is maximálisan megérdemelte, a 3 meccsből hozhattak volna 2-t, de a végjátékokat nem bírták!Portlandnek nagyon örülök, írtam is, hogy az első kör legizgalmasabb párharca nálam a Portland-Dallas, s hiszek a Blazers 4-2es továbbjutásában!Most lopni kell Dallasból, s a Rózsakertben behúzni!Oklahoma jóval könnyebben áll a Nuggets ellen, ez mindenféleképpen meglepő!
Mi ma úgy érzem veszítünk, Knicks mindent megfog tenni!Érdekes gondolat volt a ki pihen, meg hogy a Miami söpörjön s pár nappal többet pihenjen!Szerintem az a +-1-2 nap nem oszt nem szoroz, sőt olykor a pihentebb csapat berozsdásodik!
Viszont én még mindig tartom magam ahhoz, nekünk a Miami nagyon jó matchup!És mint annyiszor Rondo lesz a kulcs!Védekezésben több variációs lehetőségünk van, PO-t meg a D dönt el, támadásban biztos lesz rengeteg fújás Jamesnek meg Wadenek, néha csak a nevük alapján fault, de meglehet őket fogni!KG meg érzem a Bosh bébire tartogat, akit keresztbe fog megenni az öreg!Én is várom, s optimista vagyok velünk kapcsolatban szerintem 4-2vel jobbak vagyunk mint a Heat!Padunkat kell rendbe rakjuk, West önbizalomhiányos, Greentől jóval több kell!Miami ellen mindenféleképpen, ütni vágni kell James-t ott kell rajta lenni, lihegni a fülébe, meghúzni, testtel odalépni, minden!Ahogy Tony Allen szétidegelte, úgy Greennek is ezt kellene!
Rondo is csípett harapott
Davis dettó, sokkal több van bennük, feljönnek, s buta hibák tömkelege, kihagyott dobások, s pár perc és 10-15 pontokat hoz az ellenfél!
És nagyon bízom benne, hogy Shaq.et ügyesen jegeljük, s fog még idén játszani!Mert ő lelkileg is sokat dobna, pattanzóás besegítések, védekezés!
Várjuk már nagyon, de előtte ma még MSG, 21:30!
LETS GO CELTICS
Rondo Show Game 3
Nnyílván nem lesz minden meccsen tripla duplája, de eddig egy majdnem tripla-d. és egy 30 pontos meccs, most egy 15-11-20as meccs!
Szóval ameddig a kis tökmag így rohangál a Po-ban mindenki tőlünk rettegjen