Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindenbe bele akarsz kötni. Erre céloztam.Sanama írta:Legalább az legyen igaz,amit tényként közölsz Andris.Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
Maxwell nem játszott egyik meccsen sem? Akkor ki jött be Adriano helyett a bajnokin a 80.percben?
(jelzem megint én néztem hülyének a másikat,és égtem bele.)
Ez megint nem az,hogy akár Puyol is hamarabb játszana nálad baloldalt...Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt.
Vitatkozok veled,nem arra van a fórum?Ha egyet fogok érteni veled, nem fogok vitatkozni.
Ő az utolsó 2 klasszikusra gondolt(szerintem),de az sem nyert ...szajko írta:tavaly az idegenbeli 2-0-nál kezdett és helyette jött Iniesta a 70. perc környékén.Andris írta:Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
tavaly az idegenbeli 2-0-nál kezdett és helyette jött Iniesta a 70. perc környékén.Andris írta:Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
Az a baj, h. mindenképp "meg fogjuk látni szerintem, mert Pep nem fog variálni különösebben...Andris írta:Én azért még elmondok egy imát a BLtopikos féle 3 középső védős elgondolásomhoz, de valószínűleg meglátjuk majd mennyire is fogja meg Ronci kontrasprintjeit az úr.Rivaldo11 írta:Voltak azért jó meccsei korábban is Maxinak, abban kell bíznunk, h. hozza azt, amit mondjuk tavaly. Az elég is lehetne. Én bízom benne-főképp azért, mert mást nemigen tehetek...![]()
Legalább az legyen igaz,amit tényként közölsz Andris.Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
Ez megint nem az,hogy akár Puyol is hamarabb játszana nálad baloldalt...Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt.
Én azért még elmondok egy imát a BLtopikos féle 3 középső védős elgondolásomhoz, de valószínűleg meglátjuk majd mennyire is fogja meg Ronci kontrasprintjeit az úr.Rivaldo11 írta:Voltak azért jó meccsei korábban is Maxinak, abban kell bíznunk, h. hozza azt, amit mondjuk tavaly. Az elég is lehetne. Én bízom benne-főképp azért, mert mást nemigen tehetek...
Mit várnék tőle?Sanama írta:Két hónapja elmondtad,hogy a leggyengébb balbekk,de nem várhatunk el tőle többet,mert alapvetően ő csere,és amit egy cserétől el lehet várni azt teljes mértékben megteszi.Akkor most mit vársz tőle..?Még így is jobb,mintha Puyolnak kéne baloldalt játszania.
Azt nem értem,hogy miért a védelmet kell elővenni a klasszikus előtt? Kapott a csapat 2 gólt,az egyiket 11ből. Emellett lőtt 1et, szintén tizenegyesből. Mi volt a baj a védelemmel?Az idézettel arra akartam rávilágítani,hogy a csapat másik részén vannak inkább problémák(Ahogy ezt akkor leírtad),főleg ha a Barca-ról beszélünk. A csapatnak van(hasamraütök) 2,8 as gólátlaga meccsenként, és az elmúlt két meccset tudott egyet lőni.
Miért Maxwellt kell megtalálni?
Az idézet nem egészen értem hogy jön ide, semmiben sem mond ellent, vagy erősíti meg.Sanama írta:"De amúgy, ne várjunk többet, ő alapvetően csereemberünk. Annak szerintem hibátlan, most van egy sérültünk, ilyen egyszerű, ennyivel gyengébbek vagyunk ideiglenesen.Andris írta:Ritkán szoktam azt kívánni, hogy egy játékosunk sérült legyen, de most ezt teszem.
Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt. Persze a clasicokra gondolok ilyenkor.
Inkább a csapat többi részében keresnék hibát, attól függetlenül ő volt a leggyengébb talán."
Nem Maxwell miatt képtelen a csapat gólt lőni.Nem is miatta fog vagy nem fog.
De "hátha" lesérül és akkor játszhat Puyol balhátvédet.Sokkal jobb lenne...
"De amúgy, ne várjunk többet, ő alapvetően csereemberünk. Annak szerintem hibátlan, most van egy sérültünk, ilyen egyszerű, ennyivel gyengébbek vagyunk ideiglenesen.Andris írta:Ritkán szoktam azt kívánni, hogy egy játékosunk sérült legyen, de most ezt teszem.
Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt. Persze a clasicokra gondolok ilyenkor.
Ezt még lui1698 se mondhatta volna szebbenlui1698 írta:Eric királlyal karöltve egy könnyed reggeliként fogják elfogyasztani a kis bajszit.
Eric királlyal karöltve egy könnyed reggeliként fogják elfogyasztani a kis bajszit.samy85 írta:azért Walcott lényegesen gyorsabb mint ő...
Remélem jol lehelyezkedi a fiatal Angolt...