Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak aztán nehogy a Heat kapjon ki ma esteMessithebest írta:Miami meccset már várom, meg is nézem, ha találok valami értelmes streamet majd. Remélem mi behúzzuk, a Boston meg botlik, mert akkor mi többet pihenhetünk majd rájuk! Bostonnak legalább 1, de inkább még 2 meccset kéne botlania, most nekünk nyerni, és akkor sokkal pihentebbek és felkészültebbek leszünk Bostonék kisöprésére
IgenDotn93 írta: Hát szerintem az a 3. meccs volt amit néztetek, én mega negyedikről (84-82 a portlandnek) beszélek
Hát szerintem eléggé optimista vagyKalap1988 írta:Most néztem meg a meccsünket a Ny ellen és az kell, hogy mondjam, hogy nem csak a statok alapján voltunk szenzációsak. Én azt hiszem, hogy egy ehhez hasonló játéknak nem sokan állnának ellen. Ehhez hozzávesszük, hogy KG-től és a padtól is nyilván több kell majd és több is fog jönni, illetve talán visszatér Shaq papa is ( ?), akkor egészen félelmetesen lehetünk. Szerintem a Lakers-Miami-Bulls (ők sem biztos, mert nagyon egy emberes a csapat) trión kívül senki sem tudna komolyabban megszorítani minket. Hajrá, érzem a vér szagát, ennek meg kell lennieJelenleg biztosabb vagyok a keltákban, mint a Barcelonában, pedig ott is elég elfogult vagyok és optimista
Az most már egész egyértelműen látszik, hogy erősen tartalékoltunk a PO-ra, nem pedig óriási hullámvölgyben voltunk a végén.
Hát szerintem az a 3. meccs volt amit néztetek, én mega negyedikről (84-82 a portlandnek) beszélekMessiFan írta:Mi megnéztük haverral a sport1-en és nagyon jó meccs volt. Roy-ban és Kidd-ben nem csalódtunkDotn93 írta:Csak az összefoglalóját néztem meg a Portland-Dallas meccsnek, de óriási lehetett a hangulat, mert -23-ról hozta vissza a Blazers! Roy 24 pontot dobott, szenzációs meccs lehetett!
Az OKC-Nuggets párosítást pedig sokkal szorosabbra tippeltem... Egyébként Durant 3 blokkot kiosztott (meg 1 steal) az egyik igen látványosra sikerült, érdemes az összefoglalót megnézni
Kalap én most nézem a meccset és az első negyed alapján ez elég sima meccs volt
Mi megnéztük haverral a sport1-en és nagyon jó meccs volt. Roy-ban és Kidd-ben nem csalódtunkDotn93 írta:Csak az összefoglalóját néztem meg a Portland-Dallas meccsnek, de óriási lehetett a hangulat, mert -23-ról hozta vissza a Blazers! Roy 24 pontot dobott, szenzációs meccs lehetett!
Az OKC-Nuggets párosítást pedig sokkal szorosabbra tippeltem... Egyébként Durant 3 blokkot kiosztott (meg 1 steal) az egyik igen látványosra sikerült, érdemes az összefoglalót megnézni
Memphis powa!:DMessithebest írta:Nem fog a Chicago sem 4-0al továbbmenniA Pacers nyert 84-89re! Ma Miami-Sixers Game 4, remélem mi nyerünk és továbbmegyünk a 2. körbe! Hajrá Miami!
szerk.: Az igen!Grizzlies megint nyert, vezetnek 2-1re
Azok maximum a konferenciadöntőben lehetnek. Én szerintem innen már nem nagyon bukhatjuk el a Philly-t(lekopogom), úgyhogy jöhet majd a Boston. Nagyon remélem hogy nem ejtenek ki minket, és legalább a konferencia döntőig eljutunk. Ott szerintem a Bulls egy Game 7 árán, de elver minket.messideco írta:Köszi szépen a válaszokat. Lehetnek érdekes összecsapások Spurs-Lakers és Bulls-Miamiaz lenne a jó
Boston-Miamimessideco írta: Bulls-Miami
Tud a csávó rendesen. Talán Jordan vagy Kemp zsákolt csak ekkorákat anno.
Az 1.-8. helyezettek meccsének győztese játszik 4.- 5. helyezettek meccsének győztesével, míg a 2.-7. játszik a 3.-6. meccsek győztesével. Így jöhet ki pl keleten, hogy a Bulls ( valszeg) az Atlanta-Orlando győztesével játssza a konferencia elődöntőt, míg mi ( Boston) valszeg a Miamival, akik 2. helyezettek lettek és a Sixerssel játszanak. Ugyanez az elődöntőbe vezető út nyugaton is, a döntő meg már egyértelmű. Így oké? Az első kör meccseinek logikáját gondolom tudod.messideco írta:Valaki elmagyarázza a rájátszás menetét? A győztes csapatok kivel játszanak? Vagy hogy van ez? Sehogy sem értem...
http://www.nba.com/playoffs/2011/series/messideco írta:Valaki elmagyarázza a rájátszás menetét? A győztes csapatok kivel játszanak? Vagy hogy van ez? Sehogy sem értem...
Mind2 oldalon(kelet nyugat) az első 8 jut be, és így játszanak: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5(helyezettek). Aztán az 1-8 győztese a 4-5 győztesével, a 2-7 győztese a 3-6 győztesével játszik, és értelemszerűen az [1-8]-[4-5] győztese a [2-7]-[3-6] győztesével játszik a nagydöntőért.messideco írta:Valaki elmagyarázza a rájátszás menetét? A győztes csapatok kivel játszanak? Vagy hogy van ez? Sehogy sem értem...