davidvilla007 írta:Én leszek ezentúl a legnagyobb Valencia utáló!mi ez emberek??Ez mi??Ezt még a vak is látj miről szól....Ez a csapat megérdemelné hogy a 2.osztályban folytassa! Mi lesz?? Kifényesitik a Realt,és púlirozzák a seggét!!Majd jön a szöveg h a Barca csak egy góllal nyert, a divatszurkolók szájából!Az érem másik oldala meg az hogy lehet majd örülni a kupának meg a valenciai sikernek,de az ellenfél szerdán mi leszünk,és remélem iszonyú vérbeforgó szemmel,és iszonyú jó játékkal nyerünk!! VISCA EL BARCA!!MES QUE EN CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Hagyjad már a hülyeségedet. Nem a valencián múlik. Rúgtak 3 gólt, végig hajtottak. Hátul gyengék voltak, a realnak meg ma olyan napja volt, hogy mindig jó megoldást választottak,és bejött nekik.
Van ilyen. Nekünk is volt és lesz is még ilyen meccsünk, meg nekik is.
Nem tudom mit kell feleslegesen hergelnetek magatokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."