Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan már, csak a gólokat láttad, mégis "lefekvés"ről beszélsz. A 0-1 is probléma volt, a mai 3-6 is. 1 hsz-ben ostoroztad Perezt, a Bwint az Espanyolt, a Valenciát, a Real Madridot. Szép termésMegnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel....
(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
hhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Nem épp az ilyen vitapartnerekre gondoltam:Dhhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Nem tudom ki a pökhendi, talán aki egy ilyen hsz kedvéért regisztrál?hhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
azért 2.55ös szorzó volt a legalacsonyabb a Realrasjd írta:Megnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel....![]()
(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
Ebben tökéletesen igazad van, de szerintem ez érthető és el is lehet fogadni, örüljetek hogy van kivel vitázni:) Utóbbi időben elég egyértelmű volt, hogy a clasicokon merre billen a mérleg nyelve. Talán ősszel lehetett reménykedni, hogy kiélezettebb lesz, nem lett. Most, hogy ez a helyzet, van is miről beszélni, sokkal érdekesebb így a vita. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor vannak itt, az nem változtat semmin. Akár izzadságszagú, akár nem amit írtam, úgy láttam van aki ezt nem érti.Lampiao írta:blanee írta:
Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?
ezzel semmi baj. de pl az elmúlt 2 évben nem igazán lézengtek itt, pedig akkor is voltak classico-k. Azzal sincs baj, hogy amint megindul a csapat szekere bátrabban fejtik ki a véleményüket, ezzel szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Csak részedről elég izzadságszagú a topik rendeltetésével magyarázni, hogy egyre többen fejtik ki itt a véleményüket a másik oldalról. Mikor a topik létezik mióta van eurobarca és csak akkor vannak iott sokan a madridistáktól, mikor elviselhető eredményt érnek el. nyilván fordítva is így megy.
blanee írta:
Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?
Erről szól a foci, nem mentes tőle Spanyolország sem...Raul Madrid írta:Aki bundáról beszél, az leminősíti a spanyol bajnokságot és a csapatokat is, köztük a Realt és a Barcát is.
Ahogy nézem, az utóbbi legtöbb "realt védő" hozzászólás is barca drukkerektől érkezett (profilkép alapján). Ők csak szimplán reálisan látják a helyzetet, nem bundáról beszélnek, hanem egy iszonyú rossz napot kifogott valencia elleni real sikerről.Rinku írta:Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?
Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?
thierryhenry írta: Ha 1 kicsit is képben lennél, nem írnál ilyeneket...
Szerinted ennek a meccsnek nem volt köze semmiféle bundához??
Ha 1 kicsit is képben lennél, nem írnál ilyeneket...csababarca írta:davidvilla007 írta:Én leszek ezentúl a legnagyobb Valencia utáló!mi ez emberek??Ez mi??Ezt még a vak is látj miről szól....Ez a csapat megérdemelné hogy a 2.osztályban folytassa! Mi lesz?? Kifényesitik a Realt,és púlirozzák a seggét!!Majd jön a szöveg h a Barca csak egy góllal nyert, a divatszurkolók szájából!Az érem másik oldala meg az hogy lehet majd örülni a kupának meg a valenciai sikernek,de az ellenfél szerdán mi leszünk,és remélem iszonyú vérbeforgó szemmel,és iszonyú jó játékkal nyerünk!! VISCA EL BARCA!!MES QUE EN CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Hagyjad már a hülyeségedet. Nem a valencián múlik. Rúgtak 3 gólt, végig hajtottak. Hátul gyengék voltak, a realnak meg ma olyan napja volt, hogy mindig jó megoldást választottak,és bejött nekik.
Van ilyen. Nekünk is volt és lesz is még ilyen meccsünk, meg nekik is.
Nem tudom mit kell feleslegesen hergelnetek magatokat.
Rivaldo11 írta:Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen.zizou fan írta:Fontos, hogy az életben minden apró örömöt észrevegyünk.ab1daL írta:Nembaj, legalább Casillas kapott hármat, úgy néz ki idén se lesz Zamora díjas.
Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen.zizou fan írta:Fontos, hogy az életben minden apró örömöt észrevegyünk.ab1daL írta:Nembaj, legalább Casillas kapott hármat, úgy néz ki idén se lesz Zamora díjas.
Ezen a fórumon azt hiszem mindenki elismeri Ikert és kár itt csipkelődni. Saját házatok táján kellene inkább söpörni, ahol Valdest megye2-es kapusnak tartják sokan. Pedig nincs is oly messze Ikertől. Mások szemében a szálkát egyszerűbb..zsuni írta:mindenki rendkivül szomoru lesz miatta, hiszen ha életében nem kapna semmi dijat, akkor is tudná mindenki, hogy a világ legjobb kapusaNembaj, legalább Casillas kapott hármat, úgy néz ki idén se lesz Zamora díjas
mindenki rendkivül szomoru lesz miatta, hiszen ha életében nem kapna semmi dijat, akkor is tudná mindenki, hogy a világ legjobb kapusaNembaj, legalább Casillas kapott hármat, úgy néz ki idén se lesz Zamora díjas