Barça vs. Real - El Clásico
Azért az szép lenne, ha abban a stadionban kapnának ki, ahol néhány napja megnyerték a kupát...
"...sovány vigasz, hogy a királyok kupája fájdalmában egy busz elé vetette magát, rituális öngyilkossággal demonstrálva, hogy tulajdonképpen kinek a kezében is szeretett volna landolni..."
by rizla
by rizla
-
- Entrenador del Barça
Casillas; Albiol, Carvalho, Garay, Nacho Fernández; Lass, Granero; Higuaín, Canales, Kaká; y Benzema
Kivancsi leszek.Ma eldolhet a bajnoksag....mondjuk sztem mar reg el van dolve.
Kivancsi leszek.Ma eldolhet a bajnoksag....mondjuk sztem mar reg el van dolve.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most tudtam megnézni ezt az összevágást!Valóban szigorúbb bírónál Arbeloa piros, sőt szerintem minden bírónál, de nem fújta be!Viszont azért a videóban is feltűnt, hogy minden labdára mentek!Van egy jelenet, mikor Pique ÁLLVA várja a labdát, s Ramos 4 méterről ugrik előre, s elfejeli, van testi kontaktus, de semmi extra!És sok olyan van, amikor testtel elnyomják a "kicsiket", ezek fújhatóak is meg nem is!De Arbeloa, alattomos taposása az durva, Pepe el-el késett ő nálam narancssárgás!De sajnos látszódott ha nem hagyják átvenni a labdákat, hanem testtel arébb pakolják az emberkéket "nincs" mit tenni!GYorsabban kellene passzolni, s nem forgolódni!Messi is elindul persze, hogy 4 emberből aki üldözi valaki elnyomja, könyék ki lenyomom, ahogy tanítják!FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=62
Azért vicces, hogy csak a végén lett kiküldve egy Real játékos.
Ehhez persze hozzájön, hogy elől sem volt megfelelő mennyiségű beindulás!Túlbeszéltük már igazából, gratula nekik, most már a hétvégével kell foglalkozni nekünk is, meg a RM-nak is!

Jaa, na akkor azt nem tudtam, ne haragudj !
Így már világos,köszi Fecooo
Így már világos,köszi Fecooo

- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem arra gondolt, hogy nekünk kéne most sorfalat állni a kupagyőzelmük miatt, ha most lenne a bajnoki Clasico.Sanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
arra céloz, h a kupagyőztest a következő bajnoki ellenfél sorfallal szokta fogadni, most éppen a Valenciának jutott ez... ennyi az egészSanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.

Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
sorfal.

És miért ne adta volna fel? Teljesen logikus döntés. 8 pont az sztem ez ellen a Barca ellen behozhatatlan. De nekünk sem kell nagyon erőltetni a dolgokat, remélem mi is pihenünk a BL-re. Remélem azért azok a meccsek felülmúlják színvonalban az utóbbi kettőt, meg gólokban is.LM10 írta:A Real Madrid kerete: Casillas, Adán, Dudek; Albiol, Garay, Pepe, Carvalho, Marcelo, Nacho Fernández; Lass, Özil, Xabi Alonso, Kaká, Pedro León, Canales, Granero, Juanfran; C.Ronaldo, Benzema és Higuaín. Kimaradt: Gago, Khedira, Di María, Adebayor sérülés, Arbeloa eltiltás, S.Ramos technikai döntés okán.
Nem is tudtam Di Maria és Adebayor sérüléseiről, meg Ramos direkt kimaradt. Hát José feladta a Ligát...
SZERK: A jó formában lévő Valencia remélem megveri ma a Realt.
- LM10
- Director del Fútbol
A Real Madrid kerete: Casillas, Adán, Dudek; Albiol, Garay, Pepe, Carvalho, Marcelo, Nacho Fernández; Lass, Özil, Xabi Alonso, Kaká, Pedro León, Canales, Granero, Juanfran; C.Ronaldo, Benzema és Higuaín. Kimaradt: Gago, Khedira, Di María, Adebayor sérülés, Arbeloa eltiltás, S.Ramos technikai döntés okán.
Nem is tudtam Di Maria és Adebayor sérüléseiről, meg Ramos direkt kimaradt. Hát José feladta a Ligát...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=62

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Nem írható a számlájára a vereség, ne is írjuk. De ettől függetlenül jó lenne, ha legközelebb a bíró nem lenne "elnéző". Egyik oldalon se. Pusztán azért mert csontzene helyett jobb lenne ha foci folyna a pályán.Dave87 írta: 1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
És lássuk be, ebben a mostani Madridban az átlagosnál jóval több hentes szaladgál.

daman: annyit fűznék hozzá, hogy ebben a képben Franco elég nagyot segített, amikor közel 40 évig uralkodott, és elnyomta Katalóniát, megfosztotta őket mindentől, ezáltal a Barcát is, akiknek 1-1 évnyi siker jutott Kubalával, később Cruyffal. Nyilván azóta már egész más a helyzet, de az alapok megmaradtak, a Real a királyi gárda, a fővárosi kirakatcsapat, a Barcelona pedig Katalónia egyfajta jelképe. Ezt, hogy mi kineveljük a világsztárokat, nem lehet cáfolni, ugyanis jelenleg az Aranylabda szavazás első 3 helyezettje saját nevelés, tele van velük a világbajnok spanyol válogatott, stb. Az persze nem igaz, hogy nincs pénz, szerintem a Madrid meg a Chelsea, na meg persze a City után itt van a legtöbb.
- Dave87
- Capitá del Barça
Néhány hozzászólás közben azért megnéztem volna az illető habzó szájú arckifejezését. Eszembe is jutott rongyosra járatott "felsőbbrendűségi érzés", amivel sajnos a komplett táborunkat illetik.
A szerdai meccset a Madrid megérdemelten nyerte meg.
1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
2. Ez nem antifoci, hanem csapatunk szemmel láthatóan hatásos ellenszere. Ősszel nekünk rontottak, kaptak egy 5-öst. Mindenki tegye ezt, és legyenek szimpatikus vesztesek, akikről majd elégedetten áradozunk, hogy "de legalább bevállalták, aranyosak voltak" ???
3. Az első félidőben, amíg volt szuflájuk, sajnos kapura sem lőttünk. Több helyzetük volt, a bekapott gól után pedig nyilvánvalóvá vált, hogy taktikailag semmi újjal nem tudunk előrukkolni, ergo nincs sajnos elég variáció a repertoárban (szerintem egyébként játékosanyagban sem, de ezt hagyjuk).
4. Leg-leg pimp-ebb hsz: "...ha Puyol vagy Abidal van ott, kifejelte volna Ronaldo elol!" WTF???? Ronaldo szemben a kapuval, lendületből érkezett, Adriano hátrálva, oldalazva ugrott fel. Annyi esélye nem volt, mint lufinak a nyílzáporban, ember!
5. Ezt már tényleg bőgve: Nem bátor a Madrid, mert ők az elsőszámú kapussal álltak fel, mi meg a másodikkal! Óvónéni, nem éri...kb.
Próbáljunk már elfogadni egy vereséget, minket nem lehet megverni talán? Nem dőlt össze a világ, egy estén egy másik csapat jobb volt. Itt a BL, lehet bizonyítani!
Túlságosan el lettünk kényeztetve...
A szerdai meccset a Madrid megérdemelten nyerte meg.
1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
2. Ez nem antifoci, hanem csapatunk szemmel láthatóan hatásos ellenszere. Ősszel nekünk rontottak, kaptak egy 5-öst. Mindenki tegye ezt, és legyenek szimpatikus vesztesek, akikről majd elégedetten áradozunk, hogy "de legalább bevállalták, aranyosak voltak" ???
3. Az első félidőben, amíg volt szuflájuk, sajnos kapura sem lőttünk. Több helyzetük volt, a bekapott gól után pedig nyilvánvalóvá vált, hogy taktikailag semmi újjal nem tudunk előrukkolni, ergo nincs sajnos elég variáció a repertoárban (szerintem egyébként játékosanyagban sem, de ezt hagyjuk).
4. Leg-leg pimp-ebb hsz: "...ha Puyol vagy Abidal van ott, kifejelte volna Ronaldo elol!" WTF???? Ronaldo szemben a kapuval, lendületből érkezett, Adriano hátrálva, oldalazva ugrott fel. Annyi esélye nem volt, mint lufinak a nyílzáporban, ember!
5. Ezt már tényleg bőgve: Nem bátor a Madrid, mert ők az elsőszámú kapussal álltak fel, mi meg a másodikkal! Óvónéni, nem éri...kb.
Próbáljunk már elfogadni egy vereséget, minket nem lehet megverni talán? Nem dőlt össze a világ, egy estén egy másik csapat jobb volt. Itt a BL, lehet bizonyítani!
Túlságosan el lettünk kényeztetve...

"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ha már mindig itt okoskodsz, akkor mar lathattad volna, hogy minimum 6x volt mar erről szózsírosdeszka írta:http://www.rtlklub.hu/most/20561_fokusz ... lek_miklos
A Madrid megnyerte a spanyol bajnokságot, Sergio Ramos kapus meg leejtette a kupát...

- zsírosdeszka
- A Madridista
http://www.rtlklub.hu/most/20561_fokusz ... lek_miklos
A Madrid megnyerte a spanyol bajnokságot, Sergio Ramos kapus meg leejtette a kupát...

"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- samy85
- Capitá del Barça
ezzel nem értek egyet... nagyon sok korábbi saját nevelésű játékos angliában topcsapatokban játszott vagy a középmezőny "első" csapatainak a meghatározó emberei.... a Barcelona 2000-es évek elején kezdte el felépíteni ezt a csapatot.. mire összegyúrták.... 09-re lett elég jó csapat....daman írta:...Ugye most itt vannak a sikerek, raadasul kijott egy olyan garnitura a sajat nevelesu jatekosokbol, amilyen meg nem volt es nem is hiszem, hogy lesz sok ideig.
de akinevelésünk továbbra is a legjobb(az egyik) a világon erről egy Londoni Francia tréner tudna mesálni.. valamint európa topklubjai állnak sorban a játékosainkért....
A múltból néhány példa: Arteta, Luis Garcia, Pepe Reina, Thiago Motta, Cesc Fabregas, Roschemback(szerintem nagyon tehetséges volt, csak rosszul választott csapatot)... csak az ismertebb kicsit híresebbek de nagyon sok más tehetség is a La Masia-ból került ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2011.04.22. 21:15:54-kor.

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Jobban örültem volna ha Pepe vagy Ramos marad távol. De így is csökken 10%al annak esélye hogy valamelyik kulcsemberünknek eltörik a lábát.Xanthor írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... et-2074297
Nem illik ilyennek örülni és nem is szoktam, de most kicsit boldog vagyok, hogy kiesett egy vkp-juk. Bár sajnálom, hogy ő mert a legkevésbé favágó talán. Lass-al mi van? Játszhat már ellenünk a BL-ben vagy ő is hosszabb időre van még távol? Remélem az utóbbi (vagy ha nem max megint kioszt egy gólpasszt nekünk)(Tudom, nagyon gonosz vagyok)

Lass már bekerült a Valencia elleni keretbe.
- Xanthor
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... et-2074297
Nem illik ilyennek örülni és nem is szoktam, de most kicsit boldog vagyok, hogy kiesett egy vkp-juk. Bár sajnálom, hogy ő, mert a legkevésbé favágó talán. Lass-al mi van? Játszhat már ellenünk a BL-ben vagy ő is hosszabb időre van még távol? Remélem az utóbbi (vagy ha nem max megint kioszt egy gólpasszt nekünk)
(Tudom, nagyon gonosz vagyok)
Nem illik ilyennek örülni és nem is szoktam, de most kicsit boldog vagyok, hogy kiesett egy vkp-juk. Bár sajnálom, hogy ő, mert a legkevésbé favágó talán. Lass-al mi van? Játszhat már ellenünk a BL-ben vagy ő is hosszabb időre van még távol? Remélem az utóbbi (vagy ha nem max megint kioszt egy gólpasszt nekünk)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2011.04.22. 20:41:34-kor.
-
- Director del Fútbol
Azon ott volt faterom is, főleg Cruyff miattTörök Dara írta:Sziasztok!Régóta olvaslak benneteket.
Csak egy kiigazitás. A Vasas -Barca meccsen nem játszott Simonsen
Ő a Mönchengladbach csapatával volt itt a 0-3-mas meccsen.
A 0-1-en kint voltam /1975 dec/. azóta vagyok Barca drukker is, pedig fájt nagyon...
Ne aggódjatok, megnyerjük a Bl, -t!! Ez a csapat MINDENIDŐKLEGJOBBJA!!!!

Ráadásul régóta keresek videót, valamilyen dokumentumfilmet is akár Simonsenről, méltatlanul kevés szó esett eddig róla. Valami ötlet, esetleg találkozott már vki ilyennel?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Barça C
Sziasztok!Régóta olvaslak benneteket.
A 0-1-en kint voltam /1975 dec/. azóta vagyok Barca drukker is, pedig fájt nagyon...
- zsírosdeszka
- A Madridista
Inkább semmi.
"A XX. század legjobb csapata"

1) Akar elhiszed, akar nem, a focit gyozelemre es cimekre jatsszak.zsulter írta:Mindegy Kutyából nem lesz szalonna...Véleményem szerint Perez óta csak a külsőségek és a felszínesség jellemzi a madridot, az hogy hány aranylabdás érkezik, meg hány címet kell nyerni, hogy ki hogyan fog nekik sorfalat állni....Amiért a legkevésbé szimpatikus nekem, az a felsőbbrendű demagóg duma, amit marketingolnak magukról, pedig semmivel sem jobbak mint a többi nagy csapat...sőt: ezekkel az értékekkel inkább még hátrébb sorolandóak...Szerintem az utolsó CSAPAT madridban az a Hierro-Redondo-féle madrid volt, a többi csak kirakat....a mostani sem más....
2) Szerintem illik kulonvalasztani Perez elso "uralkodasat", a Calderon-erat es a mostanit. Persze mindig volt mibe belekotni: eloszor abba, hogy minden evben jott egy aranylabdas, aztan abba, hogy mennyi jatekost vettek Calderon alatt, majd annak vege fele, hogy a Madridhoz nem illo iparos jatekosok jonnek. Vegulis igaz volt mind, de most Perez 2. elnokseget szeretnem kielemezni par szoban, gyenge keret volt el kell ismerni, volt 1-2 hiba (Robben elkuldese pl.), de elso eveveb vegre megerositette a keretet, raadasul bar a legnagyobb neveket vette meg, azokat pont olyan posztra, ahol hiany volt. Ha megteheti, hogy egy adott posztra megveszi a legjobbat, miert ne tenne? Az mar csak pont az i-re, hogy anyagilag is jol jott ki belole. A masodik evben meg megvette azokat a nem szupersztarokat, akik vegul kulcsemberekke nottek ki magukat, es akiket Mourinho kert. Nem neveznem eszetlen koltekezesnek azt, ami az utobbi ket evben tortent.
3) Szerintem osszekevered a ket csapatot. A Madrid semmifele felsobbrendu kepet nem probal kialakitani magarol.
Ellentetben a Barcaval, amelynel egyebkent logikus es egyben zsenialis otlet volt ezt megtenni. Ezt meg ti, Barcasok is elismerhetitek. Atlagnal szimpatikusabb csapat a Barca, ezt nem akarom elvenni tole, es szerintem ez leginkabb Guardiolanak koszonheto, az olyan lepesei miatt, mint mikor elhatarolodik a vezetoseg idiota kampanyaitol, mikor bocsanatot ker Messi helyett, hogy a nezok koze bombazza a labdat, stb. Sokan alszerenynek tartjak, szerintem is tulzas neha amiket mond, de az nalam tiszteletet erdemel, hogy mindig probal szereny maradni.
Ugyanakkor a Barcelona, mint klub politikajarol mar kicsit mas a velemenyem. Ugye most itt vannak a sikerek, raadasul kijott egy olyan garnitura a sajat nevelesu jatekosokbol, amilyen meg nem volt es nem is hiszem, hogy lesz sok ideig. Igy aztan tokeletesen eladhato lett az a kep, amit kialakitottak magukrol: a sokaig elnyomott kis szegeny csapat, az orok erkolcsi gyoztes aki annyi megprobaltatas utan is tovabb harcol a gonosz, nagy, gazdag "ellenseg" ellen, a szereny, feddhetetlen, sportszeru csapat, aki nem igazol nagy penzekert, mert nem teheti meg, cserebe kinevel vilagklasszisokat, szereny edzo, igazi nagy csalad, nem is csak egy csapat/klub, plusz ugye ott van meg Katalonia kerdese, ami pl. Mo-n lassan nagyobb hangsulyt kap kb, mint Spanyolorszagban, ezert aztan ez mar tobb is, mint egy klub, stb., ezt amugy most Rossel sikeresen rombolja, sok sikert neki

Ez a kialakitott kep aztan egyreszt sok embert megerint, akik az eletukben hasonlo helyzetben vannak-nem kis piac-, plusz ugye a sikerekkel jonnek torvenyszeruen az uj szurkolok. Engem ez magaban nem is zavarna, ha ettol nem erezne magat annyi szurkolo felsobbrendunek. Akinek nem inge... mielott belemkottok. Ez vonatkozik arra is, hogy nem mondtam egy szoval sem, hogy olyanok szurkolnak csak a Barcanak, akik el vannak nyomva az eletben, stb. Egyszeruen csak ez a kialakitott kep szimpatikus, nem is csoda, hogy annyi drukkere lett a Barcanak. Mint mondtam, nekem ezzel nincs is bajom, addig, amig nem erzi valaki ettol felsobbrendunek magat, nem nezi le az ellenfelet,stb. Meg azert tegyuk hozza, hogy nem is minden pont igy van.